לכל אדם יש תחליף.
'נער הייתי וגם זקנתי'
מה לעשות וכל אלה שמסביבו הם 'גמדים' לידו
עדיין זוכר את הצעקות של אלפי מפגינים בבלפור 'בגין רוצח''
אם בנט יבוא אחריו ויהיה מוצלח. הוא יקבל בדיוק את אותו יחס כמו ביבי.
לא מגיע לאיש הגדול הזה, לפרוש עם תיקים תפורים שהמושחתים האמיתיים הלבישו עליו.
ץ
נשלח ב-8/9/2020 17:23
ארנונה אתה לא היחיד שחושב כך לפי הסקרים יש יותר מ40%, כולל הערבים שחושבים שלא משנה כלום העיקר לא ביבי.
אולי יום אחד השמאל והערבים יעלו לשלטון ותנוח דעתך.
נשלח ב-8/9/2020 17:39
ארנונה
חצינזק כתב:
ארנונה אתה לא היחיד שחושב כך לפי הסקרים יש יותר מ40%, כולל הערבים שחושבים שלא משנה כלום העיקר לא ביבי.
אולי יום אחד השמאל והערבים יעלו לשלטון ותנוח דעתך.
הערבים הם לא ביבי מאותה סיבה שאתה בעד ביבי כלומר עניין שבטי ותו לא.
ולמה אתה חושב שכל הימין זה רק ביבי? אין שם עוד מועמדים?
אני יכול לציין פה לא מעט מועמדים ראויים מהימין אבל זה חסר תוחלת...
תתחיל לומר על כל אחד שאין לו ניסיון ולביבי יש ,וזה לא ייגמר.
זה חלק מהכוח האדיר של ביבי שהוא הצליח לשכנע אותך ושכמותך שאחריו לא תהיה תקומה למדינה ואתה יודע מה ? אולי זה נכון כי לפי איך שזה נראה באמת לא מעניינת אותו המדינה
נשלח ב-8/9/2020 17:41
ארנונה
momeir כתב:
לכל אדם יש תחליף.
'נער הייתי וגם זקנתי'
מה לעשות וכל אלה שמסביבו הם 'גמדים' לידו
עדיין זוכר את הצעקות של אלפי מפגינים בבלפור 'בגין רוצח''
אם בנט יבוא אחריו ויהיה מוצלח. הוא יקבל בדיוק את אותו יחס כמו ביבי.
לא מגיע לאיש הגדול הזה, לפרוש עם תיקים תפורים שהמושחתים האמיתיים הלבישו עליו.
ץ
אני גם חושב שרדפו אותו שנים והתיקים נגדו זה קשקוש. אבל הבן אדם היה מספיק שנים ראש ממשלה, הוא מיצה. כרגע כל מעייניו זה איך להינצל ממעשיהו והוא משעבד לשם כך את כל המדינה. ולכן הוא צריך ללכת . אני מקווה שיגיע לעיסקת פרישה תמורת ויתור על מעשיהו
נשלח ב-8/9/2020 17:45
אתה מדברר אותי מבלי שנתבקשת לכך. בבקשה תשפוט אותי רק ע"פ מה שאני כותב. הימין הוא לא רק ביבי אבל בינתיים המפלגות הימניות/דתיות/חרדיות ממליצים על ביבי כמו כן אין עדיין מי שיתמודד מולו בליכוד אז זה מה יש.
אלא אם כן כאמור יעלו השמאל והערבים לשלטון ותהיו מבסוטים.
נשלח ב-8/9/2020 17:49
אם היית כותב בכותרת, ''אשכול הוצאת עצבים'', ניחא...
ארנונה כתב:
לא מצביע ליהדות התורה אם הם לא מתחייבים שהם לא הולכים עם ביבי יותר
נמאס כבר מהשרלטן, הדיקטטור והנוכל הזה
לה''ו. אבל אתה יודע שתצביע (לא תבחר, כי אין לך בחירה) ככל אשר יורוך העשקנים. אז למה לשקר לעצמך? לא חבל?
אתה מדברר אותי מבלי שנתבקשת לכך. בבקשה תשפוט אותי רק ע"פ מה שאני כותב. הימין הוא לא רק ביבי אבל בינתיים המפלגות הימניות/דתיות/חרדיות ממליצים על ביבי כמו כן אין עדיין מי שיתמודד מולו בליכוד אז זה מה יש.
אלא אם כן כאמור יעלו השמאל והערבים לשלטון ותהיו מבסוטים.
מי התווכח על המציאות??
כותרת האשכול הייתה שאני לא מעוניין להצביע למפלגות שימליצו על ביבי, מקווה מאוד שייקחו מועמד אחר ויש שלל מועמדים שאין עניין וצורך לפרטם. ואם הימין יתמיד באיוולתו וימשיך לבחור בביבי, אז כן מצידי שיעלו השמאל בתמיכת הערבים.
נשלח ב-8/9/2020 18:28
ארנונה כתב:
ארנונה
חצינזק כתב:
לא הולכים עם ביבי. בסדר. ועם מי כן? עם לפיד, עם גנץ, מן הפח אל הפחת?? נראה לך שיהיה יותר טוב?
כל אחד מהרשימה הנל יותר טוב ממנו
אבל קצת יותר רצינות, דיי עם הטענה המופרכת הזו. המדינה התקיימה לפני ביבי ותתקיים אחריו אם כי אני מקווה שהוא לא יחריב אותה ברגע שהוא יפנים שהוא עומד לסיים במעשיהו
ועכשיו ברצינות כל אחד מהרשימה יותר טוב ממנו? מיותר לומר שהעולם היה ויהיה אחריו [וגם עכשיו הוא חלילה לא מקיים אותו] תכלס מה האלטרנטיבה?
המחשבה הנואלת הזו שאין אלטרנטיבה , זה גם חלק מהשפעתו המאגית וההרסנית של ביבי על עדת מעריציו.
תסביר לי אתה מה טוב בדיוק בראש הממשלה הזה?
רק יודע לדבר יפה מאוד . הא ותו לא...
וגם הדיבורים האלו היפים לא כל כך הועילו לו בקורונה,
כל פעם שאני רואה אותו מדבר אל האוכלוסייה כאילו הם ילדים בכיתה א ועבדים נרצעים שלו. בא לי להקיא ל
כתבת מדוייק!!
לא יודע איך אנשים משכילים מסוגלים לשמוע את ביבי מדבר בצורה מתנשאת ומנותקת כאילו הם בכיתת חינוך מיוחד.
ולגבי ה"אין לו תחליף" - יתכן שצריך לא לתמוך בו רק בגלל המחשבה הזו שהתקבעה אצל יותר מדי אנשים שזה כבר על גבול עבודה זרה.