בית פורומים בחדרי חרדים

איך בין לילה נוספו שכונות בוהקות בירושלים (מלבד כמובן הר נוף)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2020 13:41 לינק ישיר 
ארנונה

momeir כתב:
אדון ארנונה,
מפריע לי עד מאוד הגאיווה שלך!

אני מאוד מתנצל אם יצרתי עליך רושם שאני גאוותן,
בכלל אם מפריע לך עוד אי אילו דברים בדברים שכתבתי  או משתמע מן הדברים שלי , אז אנא שפוך והוצא זה מאוד בריא, ואני גם כמובן בל"נ אשתדל להשתפר.

בכל העולם לא יודעים איך לאכול את הוירוס הזה. 
מיטב המומחים לא מבינים את ההתנהגות שלו.

אם אתה כותב שבכל העולם לא יודעים, אז אני  מניח שבדקת בכל המדינות בגלובוס, או לפחות בכל המדינות המפותחות והבנת שלאחר חצי שנה עדיין לא יודעים " איך לאכול את הוירוס " כדבריך.

אני  קראתי לא מעט חומר על איך מתמודדים במדינות כמו גרמניה,שבדיה נורבגיה ואפילו באנגליה שאכלה לא מעט בגל הראשון. ובכן תתפלא אבל יודעים עליו היום קצת יותר מאשר ידעו לפני חצי שנה
.
למשל שם לא מכריחים אנשים לעטות מסכה כשהם ברחוב לבד, ובכלל נותנים קצת יותר כבוד לאזרחים שהם יידעו לשפוט מתי צריך לשים מסכה ומתי לא. פה לעומת זאת משאירים את השיקול דעת לשוטר.

אתה מבין??
מישהו פה החליט ששיקול הדעת של השוטר הממוצע טוב יותר מן האזרח הממוצע. הבנת את זה ברוך??
ולכן בגלל זה ראינו פה ערסים במדים רודפים אחרי אנשים שבחלקם מבוגרים, ואפילו הם היו גבורים גדולים על ילדים קטנים .כי כידוע ערסים הם בדרך כלל גבורים על חלשים . אני יודע שאנשים בדרך כלל נוטים לשכוח, וצרות חדשות משכחות הראשונות. אבל אני עדיין לא שוכח ומקווה שלא אשכח ביום הבוחר מי אחראי לכך שאותם ערסים במדים הציקו ושיגעו ועדיין משגעים פה את האוכלוסייה ברחוב הפתוח על "אלוהי המסכה " הזה.

ופה, מתעסקים כל היום עם מסכות , מסכות מסכות וסגרים כשהמצדדים בסגר מודים כמעט בפה מלא שבלי מערך אפדימיולוגי יעיל אין לזה שום ערך.

אולי במקום להפחיד את האוכלוסייה שזה בפני עצמו יוצר פאניקה לא בריאה וחוסר אמון כשרואים כבר חצי שנה שמנבאים שחורות ולא מיניה ולא מקצתיה,

במקום להגן על האוכלוסייה שבסיכון ולתגבר את בתי החולים לקראת החורף, מכניסים את כלל האוכלוסייה לפאניקה, סגרים ומצוקה כלכלית.

ובסוף זה גם לא מועיל ואז הוא מאשים את האוכלוסייה שוב ושוב על המסכות ושאר ירקות.

ואתה כבר  יודע שביבי הוא האשם!

ביבי לדעתי (הגאה מאוד לדבריך.. שוב מתנצל..)היה צריך מזמן לסיים את תפקידו בצורה מכובדת ללא כל קשר למשבר הנוכחי,
מה שקרה במשבר הנוכחי הוא שפשוט התברר לעין כל שהוא לא באמת שינה משהו בשנות שלטונו (אני מתכוון שינוי לטובה, לרעה לצערי כן), מה שכן התברר שוב בצורה יותר חדה, עדיין יש לו את אותה יכולת תיאטראלית טובה מאוד, רק מה אפשר לעשות גם יכולות כאלו לא בדיוק מסייעות ופותרתו את כל הבעיות בזמן משבר אמיתי.

כי הנגיף לא אוכל את הספינים והקשקושים של ביבי

החסידים והבריסקערס  והערבים שמזלזלים בהנחיות, הם לשיטתךצדיקים גמורים!

אולי לדעתך אני גאוותן , אבל מה לעשות אני ממש לא מאפיין אוכלוסיות , בוודאי לא על פי מה שמנסים לצייר אותם בתקשורת ( בכלל נקודה למחשבה, הרי תומכי ביבי טוענים שנים שהתקשורת נגדו והיא לא אובייקטיבית, אבל במה שנוגע לדיווחים על הציבור החרדי פה גם תומכי ביבי ייקנו את הלוקשים שלהם, מסקנה: אנשים מאמינים לתקשורת כשזה תואם את השקפותיהם, אבל כשזה לא מסתדר עם הפוזיציה שלהם , אז הם שקרנים וכו , אבל זה נושא בפני עצמו ואכמ"ל).

אבל אתה לצערי מתאפיין בשנאת אנשים שלא נמנים על אנשי שלומך..א ובקיצור גזען חשוך.
ואם ננסה לסנגר עליך שלא התכוונת לכולם אלא רק לתשעים אחוז מהם,
, עדיין זו גזענות בתחום האדום הבוהק...

ואגב, אני באופן אישי מקפיד על ההנחיות  כי אני משתדל להיות בן תרבות ולכבד את שאר האוכלוסייה ובפרט את הפוביומטים כמוך.

אבל לאחר חצי שנה שכלל האוכלוסייה נאנקת בגלל כל אותם פוביומטים כשבראשם ראש הממשלההגיע הזמן שלפחות תשבו בשקט עכשיו ותתנו לחיות. כלומר:  מסכות בחללים סגורים, שמירת מרחק .אבל להפסיק להפחיד את האוכלוסייה כל היום עם סגרים הגבלות וכדומה, אלא שהממשלה תתחיל לעבוד ולעשות את שלה והאזרחים יעשו את שלהם.

ומי הרשע ? כמובן ביבי...

אכן, ויש לי עוד מגוון תארים שהוא זכאי להם בדין, אבל לא נאריך בזה.

אשמח אם לא תצביע ליהדות התורה. 

אכן אשתדל למלא את בקשתך אם כי אני לא בטוח שברגע האמת לא יצליחו שוב לסמם אותי עם הקול קורא כמו שמתרחש בדרך כלל.

זו מפלגה שמקדשת את הבערות.

זכותך לחשוב כך. אגב: כשנכנסים למרכז הליכוד, אני לא חושב שממוצע ההשכלה שם גבוה יותר מהממוצע במטה של יהדות התורה. וזה עוד בלשון המעטה

מפלגה שמנפיקה  עוד ועוד אנאלפביתים בסגנון שלך. 

תודה על התואר ,, אכן אני כל החיים משתדל ללמוד עוד ועוד, ואם אתה חושב כך אני אנסה להשתפר.

של נעליך כשאתה מדבר על ראש הממשלה מר בנימין נתניהו.

סליחה, צודק . נגד ציבורים שלמים כמו חסידים, בריסקערס, ערבים מותר לך להתבטא איך שאתה רוצה.
נגד יהדות התורה שמונהגת (לכאורה ובע"מ) בידי גדולי תורה וענקי רוח מותר לך לומר שהם מקדשים את הבערות.
ורק נגד משיח ה' , ביביהו הנביא אני צריך להתבטא בחרדת קודש (זו המשמעות הפשוטה לכאורה של"של נעליך", ).

אכן , שתהיה לך שנה טובה ומבורכת. הצלחה בכל ואל תשכח הצלחתו של ביבי זו הצלחתו אבל כשלונותיו זה של הציבור בגלל מסכות, מרחק וכו וכו.

תוקן על ידי momeir ב- 08/09/2020 22:11:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2020 14:56 לינק ישיר 

כל החרדים שרוצים לבלות כמה ימים במלוניות על חשבון הברון, הם עומדים בתור לרוץ להיבדק וגורמים שגם האוכלוסיה עם תשובות חיוביות אבל מחוסנות חיסון טבעי יוצרות את המספרים האדומים.
מסקנה, אל תלכו להיבדק ולא תהיו בסגר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך בין לילה נוספו שכונות בוהקות בירושלים (מלבד כמובן הר נוף)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext