יועז הנדל אל תירא המשך בדרכך הטובה .הפוליטיקאים החרדים מייצגים את הוועדה המושחתת לענייני תקשורת.
מכובדיי, השחיתות של הוועדה לענייני תקשורת חרדית היא מן המפורסמות שאינן צריכות ראיה. אלה שהיו זקוקים לראיות שגם רוב הפוליטיקאים החרדים מושחתים קבלו עכשיו את מבוקשם: לא להאמין למי הפוליטיקאים חוברים? ועל מי הם מנסים לגונן ?הרי הוועדה הזאת מתייחסת למנויי הסלולריים הכשרים כאל רכושם הפרטי: עד לכך הגיעה החוצפה :שהעזו לחסום קווים של המשטרה,מידע על הקורונה ועוד, זה נקרא "התערבות בציבור החרדי" או שזה בעצם לעקור את השחיתות שפשה בכל חלקה טובה בציבור החרדי? לכן, אבקש משר התקשורת יועז הנדל להמשיך במשימתו הקדושה ולטפל במושחתים החרדים בוועדה לענייני תקשורת חרדית ותן דרור וחירות למנויי התקשורת החרדית.
נשלח ב-10/9/2020 19:27
הסרטון שעיריית ב"ב ביימה שעובדי רכבת לא נותנים לחרדים לעלות לרכבת זאת הוכחה נוספת שהפוליטיקאים החרדים אינם "עובדים" אצל בוחריהם, ומושחתים עד יסוד, ומי שיודע לבקש מגמזו התנצלות בפני הגר"ח,שלגוף העניין, לא פגע ב-ר' חיים, רק כדי לספק את ליטרת הבשר בבית ברחוב רשב"ם אינו "מבין", שעליו להתנצל מכלל החרדים בארץ. במחשבה שנייה ,אני יכולה להבין את רובינשטיין :כי עצם הקריירה שלו הוא חב לקנייבסקי יעקב, או אחר, ולא לתושבים, שהביאו בו את אמונם :המשיכו לחיות בעדר...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/09/2020 19:32:28
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/09/2020 19:35:24
נשלח ב-10/9/2020 10:08
שאגתשביט כתב:
הדמוקרטיה חדרה לציבור החרדי?
לא.
נשלח ב-10/9/2020 06:14
הדמוקרטיה חדרה לציבור החרדי?
נשלח ב-10/9/2020 05:35
momeir
יש הבדל בין התכנים של "ולא תתורו" לבין מידע בנושאי מדע , טכנולוגיה , מדיניות וכו'.
מנהיגי ועסקני החרדים מקדשים את הבערות!
הדרך היחידה לשלוט בנבערים, היא למנוע מהם מידע, שאולי חלילה וחס יגרום לנבערים להפסיק עם ה 'עבודה זרה' של הבאבות , האדמורי"ם ושאר מרעין בישין של אמונות תפלות
תוקן על ידי momeir ב- 10/09/2020 05:35:59
נשלח ב-10/9/2020 01:38
hot_tr כתב:
קלמן ב'בחדרי': מתקפה חריפה מחר בעיתונות החרדית כנגד שר התקשורת הנדל בעקבות ההחלטה לפעול נגד חסימת ועדת הרבנים, השר ליצמן וחברי הכנסת פינדרוס ואבוטבול: "השר הנדל בחר לחבור לעוקרי הדת, גורמים אנטי חרדיים ולהעדיף את האינטרסים של חברה כלכלית המתעשרת מקווים אלו, על פני הרצון של הציבור החרדי מחזיקי הטלפון הכשר".
*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online
הצביעות במיטבה !! בדרך כלל תמיד חברי הכנסת החרדים דואגים למנהלי הסמינרים והפעם הם דואגים למושחתי ועדת התישקורת!! מה איכפת להם ממילא יש להם סמרטפון !!
אני לא מעוניין שהילדים שלי יגיעו לתחנים לא צנועים אני לט מעונין שיכנסו לי שיחות מעצבנות אז אני רוצה טלפונים עם חסימה .אבל שיקבלו משכורת וינתקו ויחברו לי את מה שאני רוצה .ולא כמו פיל בחנות חרסינה ששובר הכל ואם הם לא יכולים אז לא מדובשך ולא מעוקצך
נשלח ב-10/9/2020 01:07
.
לךתדע1 כתב:
מכובדיי, השחיתות של הוועדה לענייני תקשורת חרדית היא מן המפורסמות שאינן צריכות ראיה. אלה שהיו זקוקים לראיות שגם רוב הפוליטיקאים החרדים מושחתים קבלו עכשיו את מבוקשם: לא להאמין למי הפוליטיקאים חוברים? ועל מי הם מנסים לגונן ?הרי הוועדה הזאת מתייחסת למנויי הסלולריים הכשרים כאל רכושם הפרטי: עד לכך הגיעה החוצפה :שהעזו לחסום קווים של המשטרה,מידע על הקורונה ועוד, זה נקרא "התערבות בציבור החרדי" או שזה בעצם לעקור את השחיתות שפשה בכל חלקה טובה בציבור החרדי? לכן, אבקש משר התקשורת יועז הנדל להמשיך במשימתו הקדושה ולטפל במושחתים החרדים בוועדה לענייני תקשורת חרדית ותן דרור וחירות למנויי התקשורת החרדית.
צודק ביותר כדאי לשלוח עצומות חרדיות לשר ישירות
נשלח ב-10/9/2020 00:50
קלמן ב'בחדרי': מתקפה חריפה מחר בעיתונות החרדית כנגד שר התקשורת הנדל בעקבות ההחלטה לפעול נגד חסימת ועדת הרבנים, השר ליצמן וחברי הכנסת פינדרוס ואבוטבול: "השר הנדל בחר לחבור לעוקרי הדת, גורמים אנטי חרדיים ולהעדיף את האינטרסים של חברה כלכלית המתעשרת מקווים אלו, על פני הרצון של הציבור החרדי מחזיקי הטלפון הכשר".
לא מבין מה הצווחה והזעקה. למה כל דבר צריך אכיפה מלמעלה של האח הגדול ומדוע שלא כל אחד יחליט מה הוא רוצה ומה לא רוצה לשמוע בטלפון שלו. מי שרוצה נעייס יקבל נייעס ומי שרוצה ליצמן יקבל ליצמן