| נשלח ב-10/9/2020 18:53 |
|
| |
פרופ' עידית מטות: צריך לבצע צעדים רציניים
גם החוכמולוגים מכחישי הקורונה, וחסידי הקורונה זה רק שפעת, מתחילים להפנים שאמנם זה קורה בקצב איטי, פחות מאירופה וארה"ב, אבל מחלקות הקורונה בדרך לעלות על גדותיהן, ולהגיע למצב שאיכות הטיפול הולכת ופוחתת, ואם לא יעצרו את התחלואה בצורה דרסטית, בתי החולים יגיעו לקריסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 20:46 |
|
| |
תנא: יורד ומתעה, עולה ומשטין, נוטל רשות ונוטל נשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 20:08 |
|
| |
הפרופ' מטות ופרופ' גמזו, הם פושעים כי בגללם שרפנו זמן ואיבדנו נפשות. כעת לאחר שהם דחפו לקצה השני של הטיפול ונאמו מעל כל במה נגד הסגר, ותקפו את הדוגלים בשיטת הסגר, וכל זה בניגוד לדעת כל המומחים בתחום בארץ ובעולם, התברר כי הם סתם עלובים מחפשי כותרות כמו פרופו' הליצן יורם לס, כעת לאחר כל כך הרבה אבידות והם מאמצים את הדוקטורינה של סגר??? מה נסגר איתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:34 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
מושגים
תהיה רציני.
אם מתגלים כל יום 3/4 אלף אנשים אז לדעתי יש מול כל יום לפחות 10 אלפים שאיננו מודעים להם.
אז אתה באמת חושב שאפשר לעשות משהו? אתה נאיבי?
אם תאשים אותי ושכמותי שבגלל שזלזלנו גרמנו לסוסים לברוח מהאורווה, אקבל. זה נכון.
אבל עכשיו לעשות משהו?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:28 |
|
| |
מושגים תהיה רציני. אם מתגלים כל יום 3/4 אלף אנשים אז לדעתי יש מול כל יום לפחות 10 אלפים שאיננו מודעים להם. אז אתה באמת חושב שאפשר לעשות משהו? אתה נאיבי? אם תאשים אותי ושכמותי שבגלל שזלזלנו גרמנו לסוסים לברוח מהאורווה, אקבל. זה נכון. אבל עכשיו לעשות משהו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:23 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מודאני כתב: |  | יש רק בעיה אחת, שאף אחד לא יודע מה ה"צעדים הרציניים" שצריך לעשות, ואף דרך לא הוכחה. מה שרציני אצל זה הרסני אצל זה. |
|
אולי חריף ומקשה יחכמנו איך תופסים את הסוסים אחרי שכבר מזמן ברחו מן האורווה
|
|
את הסוסים שברחו אי אפשר להחזיר, את הסוסים שעדיין בדיר/עדר אפשר לקשור חזק חזק חזק ולהעמיד יס"מ עם אמצעי אל-הרג, כדי שהסוסים שעדיין נשארו לא יברחו, (הם ינסו לברוח כי בכל זאת הם סוסים...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:12 |
|
| |
נדב אייל בטוויטר: רופא מפנימית: ואפותרם זה מכשיר שמאפשר זרם חמצן בנפח גבוה ומהירות גבוהה, ומונע הנשמה של חולים קשים בסבב הזה, אפשר לומר שהוא הנכס הכי חשוב שיש לנו במלחמה הזו. כרגע חיברתי את המכונה האחרונה שלי למטופל בן 48. מה נעשה בעוד שעתיים שלוש, שיעלה החולה הקשה הבא ?
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 10/09/2020 19:13:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:09 |
|
| |
פרופ׳ גליה רהב מהמרכז הרפואי שיבא: "את חלק מהחולים מעל גיל 60 כבר לא מחברים למכונות לב-ריאה בגלל המחסור בציוד רפואי. אני חוששת שנגיע למצב הזה גם במכונות הנשמה" (חדשות 13).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:08 |
|
| |
לה''ו . חצי מהמחלקות מלאים בערבים מיהודה שומרון נועזה.. תעיפו אותם, ויהיה ריק. 15 כשנהיה בסגר, ביבי יחגוג בקוקטיילים בבית הלבן. ואל תשכחו להצביע ולהמליץ עליו שוב לראשות הממשלה.
תוקן על ידי hot_tr ב- 10/09/2020 19:08:50
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 10/09/2020 19:10:59
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:05 |
|
| |
| מודאני כתב: |  | יש רק בעיה אחת, שאף אחד לא יודע מה ה"צעדים הרציניים" שצריך לעשות, ואף דרך לא הוכחה. מה שרציני אצל זה הרסני אצל זה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:04 |
|
| |
יש רק בעיה אחת, שאף אחד לא יודע מה ה"צעדים הרציניים" שצריך לעשות, ואף דרך לא הוכחה. מה שרציני אצל זה הרסני אצל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:01 |
|
| |
|
|
|
|
|