ליברמן ופינדרוס קוראים שלא להישמע להנחיות משרד הבריאות
מדבריו של אביגדור ליברמן בפייסבוק:
לא יכול להיות שאזרחי מדינת ישראל יהפכו לבני ערובה של דרעי, ליצמן וגפני. החלטות קבינט הקורונה לא מתקבלות על סמך נתונים מדעיים, לא בשקיפות ולא באופן הגיוני.
למעשה, נתניהו הקריב את בריאות הציבור על מזבח שמירת הקואליציה ולכן כל ההחלטות שמתקבלות הן החלטות בלתי חוקיות בעליל.
אני מציע לציבור להתנהל בהתאם לשכל הישר ולא בהתאם להנחיות הממשלה.
"חד משמעית. אין לזה שום הצדקה. מי שיכול - שיפתח את בתי הספר. ההתנהלות הזאת לא הגיונית והציבור לא מסוגל להבין איתה. אין שום הצדקה, לא ציבורית ולא רפואית. היא גם גורמת לאנרכיה".
תוקן על ידי נוירולוג ב- 10/09/2020 19:57:15
נשלח ב-18/10/2020 06:58
כבר לא מהיום אני מצהיר שאני הק', לא רופא ולא מומחה בסטטיסטיקה, נבוך מהמידע שמגיע לאוזני.
ייתכן שמדיניות הממשלה היא לא נבונה, אולם שאף אחד אחד לא יצפה שהפרת חוק לא תיתקל בתגובה. ומי שמפר צריך להיות מוכן לתגובה.
נשלח ב-18/10/2020 06:52
נוירולוג כתב:
נאה דורש, לא נאה מקיים:
. אנחנו די באיבוד שליטה על התפשטות התחלואה. אותו מיעוט שלא שומר על הכללים גורם לנזקים איומים וצריך להוקיע אותם, כמו שעשו אתמול בעיתון המודיע ועוד".
יו״ר סיעת יהדות התורה ח״כ יצחק פינדרוס בראיון ל'חדש על הבוקר': "המספרים עולים ויש סיכוי לא קל שיהיה סגר בימים הקרובים. אבל אנחנו רואים שלא קופצים לעשות סגר אלא מנסים לפעול לפני כן, גם בריכוזים החרדיים היו צריכים לעשות את המאמץ הזה לפני הסגר. אנחנו די באיבוד שליטה על התפשטות התחלואה. אותו מיעוט שלא מציית לגדולי ישראל ולא שומר על הכללים גורם לנזקים איומים וצריך להוקיע אותם, כמו שעשו אתמול בעיתון המודיע ועוד".
בכוונה השמטת את הגר"ח? כבר בגל הראשון הוא הורה להפר את ההוראות ואת צו הבריאות, כמו גם כעת בגל הנוכחי, ואכן מאמיניו מקשיבים לו.גם מי שמאמין בליברמן ובפינדרוס יצייתו להוראותיהם.
אין מלכות נוגעת בחברתה
נשלח ב-10/9/2020 20:01
בכוונה השמטת את הגר"ח? כבר בגל הראשון הוא הורה להפר את ההוראות ואת צו הבריאות, כמו גם כעת בגל הנוכחי, ואכן מאמיניו מקשיבים לו.גם מי שמאמין בליברמן ובפינדרוס יצייתו להוראותיהם.