אין דבר כזה "בדיעבד", התורה אומרת: "אין לו לדיין אלא מה שעיניו רואות", ואם בתקופת הגל הראשון לדעת רוב מומחי הרפואה היה קריטי לסגור את כלל מוסדות החינוך, אז זה מה שההלכה דורשת ולא משנה אם במבט לאחור ההיסטריה ב"ה הייתה מוגזמת...
נשלח ב-10/9/2020 22:04
תמניא_אפי כתב:
מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:
מושגים כתב:
מותר לי לומר שר' חיים טעה בלי לחטוף קיתונות?
תוקן על ידי מושגים ב- 10/09/2020 21:21:30
בהחלט מותר ובפרט שיש גדולים אחרים שסוברים אחרת ממנו, ולדעתי הם טועים.
מה שאני מבקש זה שלפחות תראה ותפנים שיש אנשים עם דעה שונה ממך וזה גם זכותם המלאה והלגיטימית. בינתיים אתם נמצאים בהכחשה ומנסים להשתיק כל קול שונה ואפילו בבריונות.
זה גם מה שהתקשורת עשתה מהתחלת המגפה ועשתה את זה בבריונות.
מצטער, בעיניי, הדעה שלך בנושא היא כמו לומר לי על לילה שהוא יום...
אז אתה רוצה לתפוס את החבל בשתי ראשים.
אתה רוצה שיהיה מותר לך להגיד שר' חיים טועה בלי לקבל קיתונות.
אבל אתה לא מוכן לוותר על הקיתונות כשאתה שומע אותי אומר שר' חיים צודק.
אתה תופס את האבסורד?
קיתונות על עצם ההעזה לומר שר' חיים טעה. לא על הרעיון. על הרעיון שפוך קאלט'ס און ווארעמ'ס...
מה שאני מבקש זה שלפחות תראה ותפנים שיש אנשים עם דעה שונה ממך וזה גם זכותם המלאה והלגיטימית. בינתיים אתם נמצאים בהכחשה ומנסים להשתיק כל קול שונה ואפילו בבריונות.
אז אתה רוצה לתפוס את החבל בשתי ראשים.
אתה רוצה שיהיה מותר לך להגיד שר' חיים טועה בלי לקבל קיתונות.
אבל אתה לא מוכן לוותר על הקיתונות כשאתה שומע אותי אומר שר' חיים צודק.
היו גם נביאים שראו את הנולד ואמרו שאין לסגור את הקניונים נראה שגם הם ראו את הנולד והבינו את מה שאנחנו מבינים היום שלא יהיה שום הבדל בתחלואה אם נבטל את מצוות הבילוי והקניות בקניונים
וכן ייתכן מאוד שכשיפתחו את מוסדות התרבות והקולנוע יתברר שאין כל הבדל בתחלואה בין לפני ואחרי ושביטול המצוות הללו לא היה מוצדק.
להתעלם מכך שבגל הראשון חלקם של הנפטרים החרדיים היה גדול הרבה משיעורם באוכלוסיה. ולהתעלם מכך שאם בתי החולים היו קורסים מספר הנפטרים היה רב יותר. ולהתעלם מכך שגם אתה לא יודע מה יקרה עם לא יעצרו עכשיו ויתנו למספרים לעלות העיקר שאתה יודע מי צדק. תעמולה זולה יש לר חיים מספיק בכל אתרי האינטרנט לא צריך עוד שורה ממך
נשלח ב-10/9/2020 21:07
נוירולוג כתב:
למה ר' חיים? אולי האדמו"ר מבעלז צדק? אולי העצניקים צדקו?
גם וגם וגם !
תכלס כל הצפצוף שלהם בגל הקודם על הקורונה לא קשור בכלום לצנאמי שיש עכשיו במדינה .