| נשלח ב-11/9/2020 00:36 |
|
| |
לא יהיה סגר תפנימו שביבי אלוף העולם במריחת זמן
ובלא לעשות כלום, יקומו הצווחנים כמה ביבי הצעיד את המדינה, יוכיחו ימיו האחרונים שהוא לא עושה כלום, ורק עושה את מה שרבי עקיבא עשה על כל גל וגל מנענע לו בראשו,
ואמונתי כי הקבה מנהל את ארץ ישראל, הפספוס של ביבי שהוא חצי אתאיסט, ובחצי שמזכיר שם שמים זה כי צריך, כי התוכן חייב להיות בו משהו מהיהדות, ולכן שכר הוא גם לא יקבל על כאילו ניהול המדינה.
ועל כן לדחות לסופש הבא את הסגר, חחחח כאילו אם זה פיקוח נפש דוחים מוות של אנשים בשבוע,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:37 |
|
| |
רפרפתי ומצאתי דברים בנוסח הקרוב לזה:
המטרה של משרד הבריאות: סגר "נושם" בחגים "בצמרת משרד הבריאות אמרו לחדשות 12 כי הכוונה היא לסגר יותר "נושם" ופחות הדוק בחגי תשרי מזה שהיה בפסח. עם זאת, המהלך יכלול סגירת מקומות מקורים (סגורים) כמו קניונים, שווקים עמוסים ובתי מלון".
בכל מקרה לומר היום ''אין
סגר'' זו התעלמות מוחלטת מהמציאות. pasting
תוקן על ידי חצינזק ב- 14/09/2020 00:38:09
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 23:50 |
|
| |
לא אצמיד את התגובה להודעה כדי לא לא להרחיב את היריעה, אבל אם בעיניך זה נחשב סגר, כדי שתדפדף אחורה שבוע למה ציפינו ולמה חשבנו, או יותר נכון למה גמזו ושות' ציפו ומה הם קיבלו, תנסה לחשוב שכולם הולכים לעבוד, (ואני באמת מחייך אם זה נקרא סגר) חוץ ממלונות ומסעדות ותרבות ודומיהם, זה אומר משרדי ממשלה יעבדו ב50 אחוז מתכונת מרץ, חנויות לממכר אוכל יעבדו כולם, שמי קונה שם לא עבמים רק אנשים שיוצאים החוצה לקנות, לא אלאה אותך בכל הרשימה, לך תעיין איך כמעט כולם יכולים לפתוח עם תיו סגול או כתום או רמזור, עוד לא דיברנו על גני ילדים ודומיהם שרוצים שיעבדו, אהה נכון ומכוניות על שלט יקחו את הילדים לשם, אם אתה קורא לזה סגר, יערב לך,
כמובן שרוהמ ושות ינסו לפמפם שזה נקרא סגר, כי ישלחו אליך חיילים ומשטרה לתת לך דוח או שתיים, תכלס אנשים הולכים לנסוע ולנוע, בשבילי זה נקרא חול המועד לייט,
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 23:37 |
|
| |
חבל שהשקעת לכתוב הודעה ארוכה כ"כ...
הטפיחה על השכם הייתה ברברבנות בדמות החחחחח שכתבת ובחרת להקפיץ אשכול המנבא בודאות על כך שלא יהיה סגר בדיוק באותה שעה שראש הממשלה מודיע על סגר.
חוסר היכולת לנבא לא צריך להרפות את ידיך לגמרי מתחום המיסטיקה ויפה שאתה מנסה את מזלך בקריאת המפה האישיותית שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 23:27 |
|
| |
הכובס1
| חצינזק כתב: |  | לא יהיה סגר תפנימו שביבי אלוף העולם במריחת זמן
יש סגר.
סליחה על הקטוניות אבל מאחר ופותח האשכול טופח לעצמו על השכם ראיתי לנכון לציין את העובדה הנ"ל [אכן 30% מהמגזר הפרטי ימשיך לעבוד]. |
|
אז אם אתה רואה בפתיחת אשכולות טפיחות על השכם, אתה כנראה לא עובד, ולא מתפרנס מהשליחים שהשית שולח אליך לחנות, אתה גם כנראה אולי חי בגפך ללא ילדים בבית, אתה כנראה סיימת לחתן את ילדיך, והם לא מסתובבים לך בבית/ברחובות/מחפשים את עצמם, אתה גם כנראה בעל אמונה גדולה בהשית שישלח לך את לחמך ואת מימיך, ועוד מעלות טובות,
אממה, שאני מסתכל על הטלות הפצצות שמטילים עלינו, כניסוי עולמי בבני אדם, לראות איך הם יתרגלו לחיות לפי גחמות עולות ויורדות, האם נטיל עליהם סגר מלא מה תהיה התגובה, ואז אולי לא, ואולי כן, ואולי לא ואולי כן, אני וסביבותיי ממש קטני אמונה, העסק שלנו היה סגור בימי ערב הפסח, העסק שלנו מקרטע ומגמגם, הלוואות לקחנו כי הייתה ריבית זולה, חסכונות פתחנו לחתן ולשמחות, והנה זה בא שוב, אבל בסוף זה לא יהיה לגמרי, אז מה רוצים מאיתנו לסגור או לא לסגור, אז חינוך יהיה או לא, אז עסקים פרטיים יהיו פתוחים אך ללא התקהלות, אז ממש דמעות ראיתי בעיניו של גמזו רוהמ ואידלשטין, על איך הם מנסים להכניס את הקב"ה בתוך המילים שלהם מהסידור, או מתכלה שנה וקללותיה, ממש כדי לרצות את החרדים שהנה גם הם ממש דואגים לתפילות.
אז דעתי שהם ממש צדיקים, אבל הם גם לא יודעים מה לעשות, אז שלא יעשו, שלא ירמסו, שלא ישלחו עכשיו את פלוגות הצבא לאכוף את גחמותיהם, שיתנו לעם לבחור, האם הוא רוצה לאכול שומן מן החי ולהתמלאות בכולסטרול, או שהוא בוחר להתנזר, מי שרוצה לא להדבק שיואיל בטובו להשאר בבית. ויש עוד הרבה מה להוסיף, מלבד לטפוח לעצמי על השכם
תוקן על ידי הכובס1 ב- 13/09/2020 23:27:57
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 22:08 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | יהיה סגר בחגים ! תלמד משהו על ביבי , הוא קפיטליסט מושבע ! רק שיקולי כלכלה מעניינים אותו !
|
|
ואולי כדאי שהחכ"ים יצאו בזמן הסגר לחופשה ללא תשלום?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 22:01 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | לא יהיה סגר תפנימו שביבי אלוף העולם במריחת זמן
|
|
יש סגר.
סליחה על הקטוניות אבל מאחר ופותח האשכול טופח לעצמו על השכם ראיתי לנכון לציין את העובדה הנ"ל [אכן 30% מהמגזר הפרטי ימשיך לעבוד].
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 21:55 |
|
| |
תכל'ס מה עם הפגנות בלפור? מותר או אסור? ואת"ל מותר, במרחק יותר מ500 מטר מותר או אסור? ואת"ל מותר, תקיעת שופר בבלפור מותר או אסור? תקיעת שופר שוויה לאתרא בי כנישתא ואסור, או דילמא מגו דשרי להפגין שרי נמי לתקוע תיקו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 21:42 |
|
| |
קיבלתי וכו'
| אךטובוחסד כתב: |  |
אז מה בסוף? חנויות קטנות ומעדניות ייסגרו או לא? לא הבנתי כלום. בתי מלון יש או אין?
|
|
המכשלה אישרה סגר כללי!! הסגר יכנס לתוקף ביום שישי הקרוב בשעה 14:00 בצהריים. סגר מוחלט לשלושה שבועות.כל החגים משפחה גרעינית לבד. לימודים עד שישי. ***אין בתי מלון*** אין מספרות אין מסעדות אין ברים איסור יציאה של יותר מ 500 מטר תכף הרודן ינאם לנתינים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 21:21 |
|
| |
אז מה בסוף? חנויות קטנות ומעדניות ייסגרו או לא? לא הבנתי כלום. בתי מלון יש או אין? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 20:19 |
|
| |
הכובס1
חחחח סליחה שאני צוחק ביום הראשון של סליחות/ונהנה לראות איך יורדים ויורדים בהגבלות של הסגר/יורדים עוד מדרגה ועוד מדרגה/לאט לאט,
על-פי המתווה המסתמן יוכלו העסקים בכל הענפים לפעול ללא מגבלות במהלך הסגר, למעט ענפי המסחר והתיירות •
תוקן על ידי הכובס1 ב- 13/09/2020 20:20:13
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 11:25 |
|
| |
כבר השרים מצייצים נגד
ועוד מעט יכנסו שינויים, ויחריגו אותם ואותם ואותם חלם בהתגלמותה, - -
ועכשיו יקומו כל המפחידים ויצעקו רוצחים רוצחים,
באופן אישי לא שולח ילדים קטנים לים, ולא שולח אותם להליכה בשמש הקופחת, קבוצות הסיכון ישמרו על עצמם כפמ הנחיית הרופאים, וכמו שלא מפסיקים למכור ציפסים בגלל הכולסטרול של המבוגרים, ככה לא צריכים לסגור מדינה.
אז נכון מתו גם צעירים, אבל שוב, גם בים מתו צעירים וגם מכולסטרול מתו כמה צעירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 12:38 |
|
| |
יש סיבה לסגר! הוא חייב לעשות הצגה כאילו שעושה משהו. אגב, תרשמו, מספרי הנדבקים היומיים יירדו בקרוב. ביבי ינופף שזה בגלל הסגר, והעם יריע שוב למלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 09:06 |
|
| |
אין סגר ולא יהיה סגר כי אין סיבה לסגר
אין כלום ולא יהיה כלום כי לא היה כלום,
quote] | הכובס1 כתב: |  | קפיטליסט סוגר מדינה בחודש שבו מתפרנסים בשביל רבעון שלם ??????????ביבי חי רק את ההווה |
|
כבר עשה את זה בניסן. חודש בו מתפרנסים לשני רבעונים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 11/09/2020 08:04:00 [/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 08:04 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | קפיטליסט סוגר מדינה בחודש שבו מתפרנסים בשביל רבעון שלם ??????????ביבי חי רק את ההווה |
|
כבר עשה את זה בניסן. חודש בו מתפרנסים לשני רבעונים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 11/09/2020 08:04:00
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 01:40 |
|
| |
עזבו עבר את ביבי, הוא כבר נראה סוס מת.
|
|