| נשלח ב-11/9/2020 13:13 |
|
| |
ביבי אני מתחנן אליך. תגהיר אכיפה. אל תהרוס את החגים!
שלח שוטרים ופקחים לבדוק בתי כנסת ואולמות ולחלק דוחות כבדים, ומצידי גם מאסר. אבל לבוא ולסגור ולהרוס את החגים אחרי שכולם חגגו חופשי ביולי אוגוסט, ועל פתיחת הלימודים אחרי שכולם ראו את ההפצה שזה גורם (דווקא התחיל אצל החילונים במקרה הזה), על חשבון הסגר שיבוא, זה פשע! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 22:57 |
|
| |
מצדרביעי
| חבר_קטן כתב: |  | |
|
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/444679
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 22:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 15:13 |
|
| |
מצדרביעי
| חבר_קטן כתב: |  | כשתביא סרטון של שוטר מעקב ומאיים חילונית בת עשר, נתייחס ליחצנות שלך. בינתיים אתה אפילו לא מאתגר. חבל על כל שקל שמשלמים לך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
with pleasure
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3167196&whichpage=1
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:36 |
|
| |
| חבר_קטן כתב: |  | כשתביא סרטון של שוטר מעקב ומאיים חילונית בת עשר, נתייחס ליחצנות שלך. בינתיים אתה אפילו לא מאתגר. חבל על כל שקל שמשלמים לך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אכן "קטן"
נ.ב. חשוב לאוורר את הניק אחת לחצי שנה, שמח שבזכותי זה קרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:27 |
|
| |
כשתביא סרטון של שוטר מעקב ומאיים חילונית בת עשר, נתייחס ליחצנות שלך. בינתיים אתה אפילו לא מאתגר. חבל על כל שקל שמשלמים לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:01 |
|
| |
הנה כתבה טרייה מהיום על "אכיפה בררנית ומרושעת"
עושים שוק: ברים ובתי קפה נקסנו באלפי שקלים על הפרת הנחיות
סגר - יש, הקפדה - אין: משטרת ישראל קנסה אתמול בערב בתי עסק בשוק הפשפשים ביפו. מדובר בקנסות בסך 5,000 ש"ח, שהוטלו הן על בעלי העסקים והן על בעל בית פרטי בסביון בו התקיימה חתונה, זאת בשל אי עמידתם בהנחיות הממשלה כחלק מהמאבק בנגיף הקורונה.
המשטרה, אשר הגיעה למוקדים שנחשדו בהפרת הנחיות, פעלה להשבת הסדר. בשוק הפשפשים ביפו, ביצעה המשטרה פעילות אכיפה משותפת עם פקחי העירייה, וקנסה מספר ברים ובתי קפה בסכום של 5,000 ש"ח, בשל תפוסת קהל חריגה, וכן קראה לפיזור האנשים מהמקומות והגבלתם עד לכמות המותרת.
בחתונה שהתקיימה בבית פרטי בסביון, הורו השוטרים לצמצם באופן מידי את כמות המשתתפים, זאת לאחר שזיהו מספר העולה משמעותית על זה המותר על פי התקנות. בעל המקום נקנס ב- 5000 ש"ח ומספר המשתתפים צומצמם כפי שנדרש.
ממשטרת ישראל, מחוז תל-אביב נמסר: "נמשיך לבצע אכיפה בכל מקום בו נזהה זילות בחיי אדם ובבריאות הציבור, ונסייע בכל האמצעים במאבק לבלימת התפשטות הנגיף".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 13:37 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | שלח שוטרים ופקחים לבדוק בתי כנסת ואולמות ולחלק דוחות כבדים, ומצידי גם מאסר. אבל לבוא ולסגור ולהרוס את החגים אחרי שכולם חגגו חופשי ביולי אוגוסט, ועל פתיחת הלימודים אחרי שכולם ראו את ההפצה שזה גורם (דווקא התחיל אצל החילונים במקרה הזה), על חשבון הסגר שיבוא, זה פשע! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש משהו שהממשלה/ משרד הבריאות יעשו ולאנשים לא יהיו טענות? סגרים מקומיים לא טוב לחרדים, סגר אזורי לא טוב לאף אחד אבל מוריד קצת מהביקורת של צייצני הטוויטר והח"כים החרדים
אכיפה? הכי נציגי הציבור מעודדים לאנרכיה ולאי שמירה, אז אכיפה? כשעושים אכיפה ישר מקהלות מתוזמרות על אנטישימיות, אכיפה בררנית, שנאת חרדים, רוצים לסגור את העולם התורה, וכו' וכו'. |
|
מה לעשות שהאכיפה היתה בררנית? מה לעשות שחוקרים את חתונות סערט ובעלזא ולא את ההופעות הפרועות של החילונים? אתה עיוור או מה? תאכפו את כולם ושהצדק ייראה! ואז אין לי בעיה שגם ויזניץ וגם בעלזא וכל חתונה יחטפו באמאמאמא שלהם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה קורבן לשטיפת מוח כמו עוד רבים אחרים אתה חשוף רק לבכיינות, להתקרבנות ולדמגוגיה של החרדים ומשוכנע שאין אכיפה במגזרים אחרים.
נו באמת, חוקרים את בעלז, חשבתי שמיצינו את הבדיחה הזו? מה שהיה בבעלז זה פשוט עלבון באינטליגנציה של הציבור בשיתוף עם משטרת ישראל, הם ידעו מראש כל מה שהולך להיות שם, ואפשרו את זה, כל השאר זה חלק מההצגה.
המשטרה פעלה גם במגזר הכללי וגם במגזר הערבי, כולל חלוקת דו"חות במסיבות על אי עטיית מסיכה, כולל מעצרים של מארגנים, ובחתונה במזרח העיר נעצר גם החתן בעצמו. דמיין לעצמך מה היה קורה אם היה נעצר חתן בחתונה חרדית, איזה צווחות היינו שומעים מהח"כים החרדים, מצייצני הטוויטר, כמה אשכולות זעם היו נפתחים כאן.
אני לא אומר שאין אכיפה בררנית, אבל זה ממש לא כפי שמצטייר בתקשורת החרדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 13:28 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | שלח שוטרים ופקחים לבדוק בתי כנסת ואולמות ולחלק דוחות כבדים, ומצידי גם מאסר. אבל לבוא ולסגור ולהרוס את החגים אחרי שכולם חגגו חופשי ביולי אוגוסט, ועל פתיחת הלימודים אחרי שכולם ראו את ההפצה שזה גורם (דווקא התחיל אצל החילונים במקרה הזה), על חשבון הסגר שיבוא, זה פשע! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש משהו שהממשלה/ משרד הבריאות יעשו ולאנשים לא יהיו טענות? סגרים מקומיים לא טוב לחרדים, סגר אזורי לא טוב לאף אחד אבל מוריד קצת מהביקורת של צייצני הטוויטר והח"כים החרדים
אכיפה? הכי נציגי הציבור מעודדים לאנרכיה ולאי שמירה, אז אכיפה? כשעושים אכיפה ישר מקהלות מתוזמרות על אנטישימיות, אכיפה בררנית, שנאת חרדים, רוצים לסגור את העולם התורה, וכו' וכו'. |
|
מה לעשות שהאכיפה היתה בררנית? מה לעשות שחוקרים את חתונות סערט ובעלזא ולא את ההופעות הפרועות של החילונים? אתה עיוור או מה? תאכפו את כולם ושהצדק ייראה! ואז אין לי בעיה שגם ויזניץ וגם בעלזא וכל חתונה יחטפו באמאמאמא שלהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 13:22 |
|
| |
|
אכיפה? הכי נציגי הציבור מעודדים לאנרכיה ולאי שמירה, אז אכיפה? כשעושים אכיפה ישר מקהלות מתוזמרות על אנטישימיות, אכיפה בררנית, שנאת חרדים, רוצים לסגור את העולם התורה, וכו' וכו'.
|
|
|
|
|