|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:44 |
|
| |
ביבי, אני מתחנן אליך, בוא לבית כנסת שלנו! טעמו וראו כי טוב ד'!
לא יכול להבטיח שההנחיות יישמרו, אבל אני יכול להבטיח לך שלא תצא מאוכזב! תראה תפילה יהודית מהי! תרגיש את האווירה של תקיעת שופר! תצעק "מן המיצר" אל אביך המתגעגע אליך! ובעיקר תפגוש אנשים מופשטים מן החולין, וכל שיחם ושיגם טעונים ברוחניות! תביא אתך את יאיר! לאשתך שרה שמור מקום בעזרת נשים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 15:06 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | ביבי, אני מתחנן אליך, בוא לבית כנסת שלנו! טעמו וראו כי טוב ד'!
לא יכול להבטיח שההנחיות יישמרו, אבל אני יכול להבטיח לך שלא תצא מאוכזב!
תראה תפילה יהודית מהי! תרגיש את האווירה של תקיעת שופר! תצעק "מן המיצר" אל אביך המתגעגע אליך!
ובעיקר תפגוש אנשים מופשטים מן החולין, וכל שיחם ושיגם טעונים ברוחניות!
תביא אתך את יאיר! לאשתך שרה שמור מקום בעזרת נשים!
|
|
|
|
כי לא תחפוץ במות המת כי אם בשובו מדרכו וחיה יעזוב רשע דרכו ואיש און מחשבותיו, וישוב אל ד' וירחמהו, ואל אלקינו כי ירבה לסלוח. מי שמוחל לעוונותינו ימחול גם לעוונותיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ביבי, אני מתחנן אליך, בוא לבית כנסת שלנו! טעמו וראו כי טוב ד'!
לא יכול להבטיח שההנחיות יישמרו, אבל אני יכול להבטיח לך שלא תצא מאוכזב! תראה תפילה יהודית מהי! תרגיש את האווירה של תקיעת שופר! תצעק "מן המיצר" אל אביך המתגעגע אליך! ובעיקר תפגוש אנשים מופשטים מן החולין, וכל שיחם ושיגם טעונים ברוחניות! תביא אתך את יאיר! לאשתך שרה שמור מקום בעזרת נשים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:55 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איזה חסידות? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:50 |
|
| |
איזה חסידות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 14:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא יכול להבטיח שההנחיות יישמרו, אבל אני יכול להבטיח לך שלא תצא מאוכזב! תראה תפילה יהודית מהי! תרגיש את האווירה של תקיעת שופר! תצעק "מן המיצר" אל אביך המתגעגע אליך! ובעיקר תפגוש אנשים מופשטים מן החולין, וכל שיחם ושיגם טעונים ברוחניות! תביא אתך את יאיר! לאשתך שרה שמור מקום בעזרת נשים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
"לא יכול להבטיח שההנחיות יישמרו", או "יכול להבטיח שההנחיות לא יישמרו"? :)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|