בית פורומים בחדרי חרדים

הרבי מויז'ניץ לרבי מגור: "תפעל לביטול המגפה. הנני מוכן לסייע"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2020 23:09 לינק ישיר 
הרבי מויז'ניץ לרבי מגור: "תפעל לביטול המגפה. הנני מוכן לסייע"

"הנני מוכן לסייע"
הרבי מויז'ניץ לרבי מגור: "תפעל לביטול המגפה"
האדמו"ר מויז'ניץ פנה לאדמו"ר מגור בבקשה שיפעל לביטול מגפת הקורונה: "במידה והאדמו"ר מגור יגיד שהחוב לביטול המגיפה מוטל עליי, היות והוא מבוגר ממני, עליו לעשות כן" (אנ"ש)
שימי שפר|כ"ג באלול תשפ   22:29  12.09.20

בזמן שנגיף הקורונה ממשיך להכות ברחבי הארץ, זכו חסידי ויז'ניץ לשמוע את האדמו"ר בהתבטאות נדירה במהלך ה'טיש' שערך בשבוע שעבר הרבי לחסידיו.

הדברים נאמרו על ידי הרבי להרה"ח רבי דוד ירט בעיצומו של ה'מיטאג טיש' שנערך בשבת בצהריים בשבוע פרשת 'כי תבוא', תוך שהרבי פנה לירט ודיבר עמו אודות סדרי הנסיעה בחצר הקודש גור בימי הרחמים והסליחות בשנה זו בפרט בעת שהציבור נאלץ להתמודד עם נגיף הקורונה.

לאחר מכן התבטא הרבי ואמר להרה"ח ר' דוד ירט כי יש כוח גדול לצדיקי הדור לפעול לביטול המגיפה ושימסור בבקשה לאדמו"ר מגור שיפעל לביטול המגיפה.

עוד הוסיף הרבי ואמר כי "במידה והאדמו"ר מגור יגיד שהחוב לביטול המגיפה מוטל עליי, אמור נא לו שהיות והוא מבוגר ממני, עליו לעשות כן, והנני מוכן לסייע כמובן".

יצויין כי בין האדמו"רים מויז'ניץ וגור שוררת ידידות רבת שנים, כאשר השניים גם חברים במועצת גדולי התורה של אגודת ישראל, שם ניכר הקשר האישי והקרוב במיוחד ביניהם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 19:00 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:

תשובת המשקל שלך תהיה שלפחות מהיום והלאה תחדל מלהאשים את מי שחושב לא כמוך, בחמורות שבחמורות, בקרירות בעניני ירא"ש.

תשאיר את זה לאנשים כמו יוחנןש ודומיו...

תשובת המשקל על העבירות שלי בבקשה תשאיר לי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור שאתה זה שצריך לעשות את התשובה בפועל. אני רק מצביע למיקום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 18:54 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:

תשובת המשקל שלך תהיה שלפחות מהיום והלאה תחדל מלהאשים את מי שחושב לא כמוך, בחמורות שבחמורות, בקרירות בעניני ירא"ש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור שאתה זה שצריך לעשות את התשובה בפועל. אני רק מצביע למיקום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 18:36 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 17:09 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 16:40 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

מושגים כתב:
קלעפער כתב:

אז מתברר שהמופרעים בעניני הקורונה לועגים לצדיקי הדור כאחרוני המשכילים...    כולל על האדמו"ר שלהם עצמם...                                                                                                      

אז לא ברור למי הכוונה, אני לא לעגתי לשום אדמו"ר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכוונה לתמניא (מהבונדיסט לא היו לי ציפיות.)

מקבל את המוסר.

נכשלתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 16:33 לינק ישיר 
קלעפער

מושגים כתב:
קלעפער כתב:

אז מתברר שהמופרעים בעניני הקורונה לועגים לצדיקי הדור כאחרוני המשכילים...    כולל על האדמו"ר שלהם עצמם...                                                                                                      

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכוונה לתמניא (מהבונדיסט לא היו לי ציפיות.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 16:14 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 16:14 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

אי אפשר להכניס סמיילי באפליקציה של אדם ה-1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 15:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 14:04 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אם הרבי מגור היה יכול לבטל את המגיפה הוא היה עושה את זה כבר מזמן, ואז הוא לא היה צריך לדחות את חתונת נכדו שלוש פעמים, התזכורת של הרבי מויז'ניץ זה סתם מלח על הפצעים, שיפנה לגיסו מבעלז הוא ביטל כבר את המגיפה מספר פעמים בקיץ האחרון, 

שלושה ציפורים במכה אחת.

אי אפשר להכניס סמיילי באפליקציה של אדם ה1, אבל יהיה נא בעיניך כאילו הייתי מכניס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 13:35 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אם הרבי מגור היה יכול לבטל את המגיפה הוא היה עושה את זה כבר מזמן, ואז הוא לא היה צריך לדחות את חתונת נכדו שלוש פעמים, התזכורת של הרבי מויז'ניץ זה סתם מלח על הפצעים, שיפנה לגיסו מבעלז הוא ביטל כבר את המגיפה מספר פעמים בקיץ האחרון, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 12:30 לינק ישיר 

מסתבר שהרבי מגור סבור שהדרך היעילה לביטול המגיפה הוא ע"י הוצאת ליצמן מהממשלה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 12:22 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 12:00 לינק ישיר 

הרבי מויז'ניץ לרבי מגור: תפעל לביטול המגפה בכך שתפסיק את הרדיפות והטרור נגד יהודים. הנני מוכן לסייע, יש לי ניסיון רב בהשכנת שלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 10:55 לינק ישיר 

נראה  לי שכוונתו של הויזניצר רבי, שהגערר רבי-יבטל את "גזרת" המסכות בגור, בזה אין ספק שהוא יכול לעזור לו 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/09/2020 11:14:27

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרבי מויז'ניץ לרבי מגור: "תפעל לביטול המגפה. הנני מוכן לסייע"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext