|
|
| נשלח ב-14/9/2020 14:45 |
|
| |
כל הבלה בלה מיותר אין שום תכנית לציבור ברוב העדות לשנות משהו בגלל שהשלטון בא לו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 18:49 |
|
| |
ראש השנה מתפללים בבתי כנסיות אין מצב שיתפללו ברחובות קריה
איך יתקעו בשופר כאשר כל עשרה אנשים יתקעו ממניינם
אי אפשר לצאת ידי חובת תקיעות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 19:45 |
|
| |
רוב הציבור "החרדי" - ימשיך במנייניו כרגיל, או כמעט כרגיל רוב הציבור ה"דתי "- נמצא בבעיה חמורה.
הנמצאים בביניים, ואלו הנוטים ל'דתי יותר מאשר ל'חרדי' - הם הכי בעייתיים. מצד אחד רוצים לחוות תפילה מרוממת, לא מסוגלים לשבת בשמש בלי מזגן כמה שעות, לא מסוגלים כמעט לקצר בתפילה. מצד שני הם .........
תוקן על ידי יוחנןש ב- 14/09/2020 19:46:48
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 20:06 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  |
רוב הציבור "החרדי" - ימשיך במנייניו כרגיל, או כמעט כרגיל רוב הציבור ה"דתי "- נמצא בבעיה חמורה.
הנמצאים בביניים, ואלו הנוטים ל'דתי יותר מאשר ל'חרדי' - הם הכי בעייתיים. מצד אחד רוצים לחוות תפילה מרוממת, לא מסוגלים לשבת בשמש בלי מזגן כמה שעות, לא מסוגלים כמעט לקצר בתפילה. מצד שני הם .........
תוקן על ידי יוחנןש ב- 14/09/2020 19:46:48 |
|
לטעמך אני בביניים... אני בכלל לא בבעיה. אני אתפלל איפה שאני מתפלל כל שנה. בשמים כשישאלו אותי למה לא שמרתי, אשלח להם בוואטסאפ את האנשי קשר של תמניא, יוחנן, חזונט, דחקר, וכו' שיבררו איתם את העניין... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 20:10 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
לטעמך אני בביניים... אני בכלל לא בבעיה. אני אתפלל איפה שאני מתפלל כל שנה. בשמים כשישאלו אותי למה לא שמרתי, אשלח להם בוואטסאפ את האנשי קשר של תמניא, יוחנן, חזונט, דחקר, וכו' שיבררו איתם את העניין...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 20:11 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
|
לטעמך אני בביניים... אני בכלל לא בבעיה. אני אתפלל איפה שאני מתפלל כל שנה. בשמים כשישאלו אותי למה לא שמרתי, אשלח להם בוואטסאפ את האנשי קשר של תמניא, יוחנן, חזונט, דחקר, וכו' שיבררו איתם את העניין...
|
|
היזהר!
אני אראה להם את כל מה שכתבת עלי פה!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 18:06 |
|
| |
שמעתי שדווקא בתל אביב המועצה הדתית הצליחה להגיע להסדר בעלי העסקים שישאילו ציליות, מזגנים ניידים ומצננים לטובת המתפללים. השאלה היא מה כ"כ קשה לרשויות החרדיות לחשוב קצת מחוץ לקופסה גם כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2020 22:10 |
|
| |

|
|
|
|
|