כמה חרדים מתחת לגיל 65 נפרטו מה"רק שפעת" והאם זה כך גם אצל חילונים, אשכול לא נעים אבל נצרך...
צהריים טובים, ידועים הטענות עליהם מרבים לחזור מכחישי הקורונה, כאילו כל קשיש שהגיע זמנו להיפטר מהעולם בשיבה טובה וחיובי לקורונה, נרשם כ"מת מקורונה", ושבאמת לא מדובר בדבר יותר מסוכן משפעת.
עוד נטען בפורום זה מטעם תמניא אפי, שאמנם זה וירוס מסוכן אבל כביכול "לא יודעים"...
אז נראה שאפשר לראות כמה נתונים שמפריכים 2 טענות אלו, והם כמות הנפטרים ל"ע עד עתה מקרב האוכלוסייה שמתחת לגיל 65, נראה שלצערנו קרו כבר יותר מכמה וכמה מקרים, בעוד בציבור הלא חרדי לא ידוע לי על מקרה אחד כזה אפילו. כך שלטעון שזאת לא אשמת הקורונה ולא קשור לאורח החיים של חלק מהחרדים זה לכאורה קצת מופרך....
כמות הנפטרים ל"ע עד עתה מקרב האוכלוסייה שמתחת לגיל 65, נראה שלצערנו קרו כבר יותר מכמה וכמה מקרים, בעוד בציבור הלא חרדי לא ידוע לי על מקרה אחד כזה אפילו.
כמות הנפטרים ל"ע עד עתה מקרב האוכלוסייה שמתחת לגיל 65, נראה שלצערנו קרו כבר יותר מכמה וכמה מקרים, בעוד בציבור הלא חרדי לא ידוע לי על מקרה אחד כזה אפילו.
בלי להיכנס לנושא האשכול, טענה זאת אינה נכונה..
מעניין, אתה רוצה לספר לנו?
נשלח ב-13/9/2020 13:55
מצדרביעי כתב:
נניח שאצל החרדים יש נסיבות מיוחדות הגורמות ליותר הדבקה, האם זה לא אומר שעליהם להיזהר יותר ואולי לנסות לאמץ קצת ריחוק חברתי כמו שנהוג אצל החילונים? אם נניח ש"רוב ההדבקות הם בתוך המשפחה" האם זה לא אומר שכדאי שהמשפחות עצמם יהיו רחוקות אחת מהשנייה?...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 13/09/2020 13:41:00
לא.
להפריד משפחות יש מחיר לא קל, שאם בוודאות היתה מגינה מקורונה עוד היה אפשר להתווכח.
ברגע שהדברים לא חד משמעיים, ובכל מקרה אי אפשר להמשיך בהתנהגות זו לעולם ועד, אז כמו שאומר הפסוק "נפלה נא ביד ד' כי רבים רחמיו"