בית פורומים בחדרי חרדים

אומת הסטארטאפ? מעצמת הטכנולוגיה? 500 חולים והם לא שווים כלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2020 07:47 לינק ישיר 
אומת הסטארטאפ? מעצמת הטכנולוגיה? 500 חולים והם לא שווים כלום

מה זה כל ההתרברבות של שנים כמה ישראל חכמה, איך הצליחו לשגר לוין לחלל מהיחידים בעולם ממש כמו המעצמות הגדולות, וסיפורו בקריצה על סוכני חרש שנשלחו לגנוב מכשירי הנשמה מתחת לאפם של מדינות גדולות וענקיות ממנה שלא הצליחו לשים יד עליהם ואילו המדינה הקטנה והחכמה כן הצליחה, מתגאים כי הם התורמים הכי גדולים לעולם את מיטב הטכנולוגיה, כמו את שבבי אינטל את מובילאי, את סאן דיסק ועוד שורה של מוצרים שנקנו על ידי חברות ענק ותאגידי על.
והנה ברגע האמת הם לא שווים שקל שחוק, אפס מוחלט, הקורונה היכה לא רק בפיסת האדמה במזרח התיכון, אלא בכל העולם כולו והם מתמודדים כל אחד בדרכו בהיגיון ובהתחשבות יתירה בכלל האוכלוסיה, ואילו כאן בארץ תוהו ובוהו בוקה ומבולקה חדלון טוטאלי, לא מצליחים להגיע להסכמה על דרכי התמודדות והתחשבות בכל שכבות האוכלוסיה, איך לטפל בכמה מאות חולים, משביתים את הפעילות של מאות אלפים רק כי צוותי הרפואה נשחקים, במקום לטפל בבעית הצוותים, לתגבר אותם להכשיר במסלול מהיר עוד אחיות וכח עזר ולהתמקד בטיפול נקודתי באוכלוסית הסיכון, הורגים מאות אלפים ומיליונים במצוק ובמיצר נפשי וכלכלי, מיליונים בחרדה קיומית, ואנו לא יודעים עד הרגע מה יהיה על התפילות בימים הנוראים, הפחד של ההנהגה מעדיף חופש ההפגנה על פני חופש הפולחן, שזה נשמת אפה של הדמוקרטיה, דין ההפגנות ההמוניות  כדין התפילות בציבור, 

כשאני רואה מה שקורה כאן במשבר הנוכחי רעדה אחזתני לחשוב מה יהיה אם חס וחלילה תתרחש אסון כמו רעידת אדמה או מלחמה עם מאות פצועים וחולים, איפה כל היכולות האדירות שהוצג במופעי ערב של ביבי איפה כל הגאווה? איפה השחצנות של ביבי שהתרברב מעל כל במה כמה שהוא הצליח בטיפול במגיפה ואיך  כל מנהיגי מדינות תבל הקרובים והרחוקים מתקשרים אליו והם בממתינה כי שורה ארוכה של מנהיגים הקדימו אותם, והם ממש משתוקקים מהחכם מכל אדם שילמדם בינה חכמה ודעת מה סוד הצלחתו במיגור המגיפה, מדינות בודדות בעולם הגיעו לשפל המדרגה של הטלת  סגר מועד ב', גל שני,  התברר כי אין שום כיסוי לכל המלל הרב והסיפורי סבתא שמוכרים לנו זה שנות דור. 
איזה כישלון איזה חידלון! לא יאומן כי יסופר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 11:14 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
אךטובוחסד

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

"כי גוי אבד עצות המה ואין בהם תבונה"

פרשת השבוע

פחז כמים אל תותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

שניים סינים עם כינור גדול 

אחד נפל והתפוצץ... כמה נשארו על העץ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 11:05 לינק ישיר 
גשרהמיתרים

אךטובוחסד כתב:
ובעניין "אומת הסטארט-אפ"..
אני לא מבין איך שר המדע עוד לא יצא במלגה ותקציבי מיליונים לכשרונות צעירים ומהנדסים, להציע פיתוחים של מסכה נוחה, קלה ויעילה באופן כזה שכולם יסכימו ללבוש אותה ולא יצטרכו להסיר אותה כל הזמן, והכל יבוא על מקומו בשלום ומהר יותר... אפשר כך להכחיד את המחלה מכל העולם (אולי הגזמתי.. אבל אולי לא)

המסכה היא הפתרון, וכרגע היא כ"כ גרועה שאנשים לא מסוגלים להשתמש בה בצורה הנדרשת. 

ושוב החרדיים סובלים יותר.
כידוע אחוז מרכיבי המשקפיים אצל החרדיים הוא גבוע יותר, ולהם זה מציק באדים במשקפיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 09:31 לינק ישיר 
סימנא מילתא

תמניא_אפי כתב:

פרשת השבוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה הפסוק, הינו מספר חמשת אלפים ושבע מאות ושמונים בתורה, כך ראיתי שמביאים בשם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 09:26 לינק ישיר 

"אָמְרוּ: לֹא הָיוּ יָמִים טוֹבִים לְמַעֲרֶכֶת הַבְּרִיאוּת בְּיִשְׂרָאֵל כִּימֵי קוֹרוֹנָה..."

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 09:18 לינק ישיר 

ובעניין "אומת הסטארט-אפ"..
אני לא מבין איך שר המדע עוד לא יצא במלגה ותקציבי מיליונים לכשרונות צעירים ומהנדסים, להציע פיתוחים של מסכה נוחה, קלה ויעילה באופן כזה שכולם יסכימו ללבוש אותה ולא יצטרכו להסיר אותה כל הזמן, והכל יבוא על מקומו בשלום ומהר יותר... אפשר כך להכחיד את המחלה מכל העולם (אולי הגזמתי.. אבל אולי לא)

המסכה היא הפתרון, וכרגע היא כ"כ גרועה שאנשים לא מסוגלים להשתמש בה בצורה הנדרשת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 09:16 לינק ישיר 

ביבי התחמק אתמול מכל שאלה בנושא הזה ובנושא הדחייה של הסגר לחגים...
הווי אומר שכל מי שטען שהתפרעו בחופש הגדול על חשבון החגים של הדוסים, צדק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 09:14 לינק ישיר 
אךטובוחסד

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

פרשת השבוע

פחז כמים אל תותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

שניים סינים עם כינור גדול 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 08:54 לינק ישיר 

לה''ו. ראשית כל: ה' נתן את החכמה לסטארטאפיסטים. וה' מנע זאת מהשלטון.
שנית כל. הסאטראפים הם אנשים פרטיים ברובם. והשלטון? בידי פונקציונרים בירוקרטיים.

נ.ב. כל הפייגלניסטים, תחסכו את תגובתכם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 08:07 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

פרשת השבוע

פחז כמים אל תותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 07:59 לינק ישיר 

פרשת השבוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 07:56 לינק ישיר 

כל מילה בסלע

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אומת הסטארטאפ? מעצמת הטכנולוגיה? 500 חולים והם לא שווים כלום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext