זה האיום נחדש של מנכ"ל משרד הבריאות.. אני לא יודע על מי הוא מאיים, על האורח או המארח, אבל נזכרתי בבדיחה ידועה על ה"הוא" שתמיד מגיע לכל "שולם זוכר" ונשאר עד ששעון השבת מכבה את האור...ולא עוזרים כל הרמזים, עד שאומר לו בעה"ב: "מילא אני יש לי אורחים ולא יכול ללכת לישון, אבל לך אין אורחים. למה אתה לא הולך לישון?"
נשלח ב-11/10/2020 19:37
אתמול שמעתי מישהו שנוסע ללא חשש ואמר שיש לו תירוץ טוב, הוא פשוט חוזר מראש השנה, שהרי אמרו שמי שיסע לראש השנה יוכל לחזור רק אחרי שמחת תורה...
ומה הבעיה להגיד שחזרת מההפגנות בבלפור ? אם אתה בלי האישה אז אפשר להגיד שאתה לוקח את הילדים לגרושתך ...
אפשר גם להגיד שאתה בדרך ללויה... מה יבקשו? אישור חברא קדישא... הסגר השני פחות מפחיד כי יש לנו ניסיון....
לחצי מהחרדים יש ברכב מדבקה של ארגון חסד אז אם אתה לבד תמיד אפשר להגיד שאתה בדרך לקחת חולה\תרופות
השאלה הגדולה מה נעשה עם סוכות... אנשים צריכים דפנות\ברגים\ארבעת המינים ... אם החניות סגורות איפה יקנו חומרי בניה לסוכה?
נשלח ב-15/9/2020 23:48
מחודד כתב:
עכשיו כשאני חושב על זה, זה מקומם בצורה נוראית, וזו חוצפה שאין כדוגמתה כמעט..
הרי הסגר לפי חוק!! מתחיל בערב ראש השנה, זאת אומרת שעד שחל הסגר אין שום הגבלה בחוק!!! איך אם כן אפשר להגביל אדם ולומר לי אל תיסע למקום פלוני לפני השעה שבה מתחילים ההגבלות?
ברגע שהוא נסע בזמן שלפני חלות ההגבלות, אחר כך הנושא הוא לחזור לביתו. איזה סעיף בהגבלות בדיוק מורה על איסור חזרה הביתה?
אני לא חושב שהאזהרה הזאת תעמוד במבחן המשפט!!!
אין איסור חזרה הביתה יש איסור התניידות ממקום למקום תישאר היכן שאתה זה שבחרת במודע להגיע למקום שלא תוכל לצאת ממנו זו לא בעיה של המדינה, אלא שלך בלבד.
נשלח ב-15/9/2020 23:43
מחודד כתב:
עכשיו כשאני חושב על זה, זה מקומם בצורה נוראית, וזו חוצפה שאין כדוגמתה כמעט..הרי הסגר לפי חוק!! מתחיל בערב ראש השנה, זאת אומרת שעד שחל הסגר אין שום הגבלה בחוק!!! איך אם כן אפשר להגביל אדם ולומר לי אל תיסע למקום פלוני לפני השעה שבה מתחילים ההגבלות?ברגע שהוא נסע בזמן שלפני חלות ההגבלות, אחר כך הנושא הוא לחזור לביתו. איזה סעיף בהגבלות בדיוק מורה על איסור חזרה הביתה?אני לא חושב שהאזהרה הזאת תעמוד במבחן המשפט!!!
נכון מאוד! השאלה היא מה תעשה אם לא ייתן לך לעבור? תתבע אח"כ?
שרת התחבורה אמרה שיהיה תח"צ בבוקר מהשעה 05:00 ועד לשעה 22:00
נשלח ב-15/9/2020 00:45
עכשיו כשאני חושב על זה, זה מקומם בצורה נוראית, וזו חוצפה שאין כדוגמתה כמעט..
הרי הסגר לפי חוק!! מתחיל בערב ראש השנה, זאת אומרת שעד שחל הסגר אין שום הגבלה בחוק!!! איך אם כן אפשר להגביל אדם ולומר לי אל תיסע למקום פלוני לפני השעה שבה מתחילים ההגבלות?
ברגע שהוא נסע בזמן שלפני חלות ההגבלות, אחר כך הנושא הוא לחזור לביתו. איזה סעיף בהגבלות בדיוק מורה על איסור חזרה הביתה?
אני לא חושב שהאזהרה הזאת תעמוד במבחן המשפט!!!
נשלח ב-14/9/2020 22:12
הקנס תלוי כמה פתחים יש לאוטו, על כל פתח יקבלו קפסולת קנס.
נשלח ב-14/9/2020 22:02
מי שענה לבנינו ובנותינו בסגר ראשון הוא יענינו (בסגר שני)