|
|
| נשלח ב-14/9/2020 12:03 |
|
| |
מדינה מטומטמת?? אפילו דבר כ"כ פשוט כמו קריסת בתי חולים אין הסכמה!!
נראה לכם נורמלי?? יש עומס או אין עומס?? קרובים לקריסה או רחוקים?? והחבר'ה האלו עוד מספרים לנו שהם יודעים איך למגר את הקורונה, כשאפילו מה שקורה מתחת לאף שלהם הם לא יודעים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 12:08 |
|
| |
מצדרביעי
למר תמניא ולשאר המקטרגים, כל עוד:
1. אתם לא מציעים הצעה אופרטיבית כלשהיא איך להחליף את המערכת ואת הפרויקטור אלא רק מתלוננים.
2. אם חלילה תחלו, פתאום כן תסמכו על המערכת ה"הזויה"...
הביקורת שלכם והניסיון לזלזל ולבטל את כלל החלטות המערכת, הם מגוחכים ובלתי הגיוניים...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 14/09/2020 12:09:15
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 12:13 |
|
| |
שאלתי שאלה פשוטה ביותר, ואתה מתחמק מלענות בתואנות שונות! מה קורה מתחת לאף שלנו? איך זה שרופאים ומנכ"לים אומרים דבר והיפוכו?? מתקרבים לקריסה או לא?? נראה לך נורמלי?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 13:12 |
|
| |
נראה לי שכל מנכ"ל מדבר על ביה"ח שלו, האם יכול להיות שבעת ניהול נכון יותר לא היה קורה מה שנראה כברדק? כנראה. האם זאת סיבה שמצדיקה את ההצהרות ההזויות הנשמעות פה חדשים לבקרים כאילו "הכול מבולבל" ו"לא ידוע" ולכן אין ערך לדעה של רופאים - זאת דרך ארוכה במקרה הטוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 16:17 |
|
| |
מואדיב
| תמניא_אפי כתב: |  | שאלתי שאלה פשוטה ביותר, ואתה מתחמק מלענות בתואנות שונות! מה קורה מתחת לאף שלנו? איך זה שרופאים ומנכ"לים אומרים דבר והיפוכו?? מתקרבים לקריסה או לא?? נראה לך נורמלי?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין הגדרה אחידה מהי "קריסה".
כל אחד מגדיר את זה אחרת. כל אחד יודע על מצב בית החולים הספציפי שלו. כל אחד רואה את הפינה של הפיל אותה הוא ממשש, ועיוור לגבי החלקים האחרים.
"איך זה שכל הפרשנים של הגמרא לא יכולים להסכים אחד עם השני? מה זו השטות הזו שהתוספות ורש"י כותבים דברים שונים על אותה הסוגיה! מה קורה מתחת לאף שלנו? למה הר' חיים לא עונה אמן אחרי קודמיו? איך זה שהשטמ"ק כותב משהו שונה? בזיון!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|