הרי זה היה צפוי . אז למה לא עשו את הסגר לפני חודש או חודשיים ? חיכינו לחמשת אלפים חולים ביממה בשביל להטיל סגר ? או שחיכינו לחגים בשביל סגר כי בצרכי דת ניתן לפגוע ?
לא משנה מה הרופאים אומרים או לא אומרים. יש חוק! חייבים לציית לחוק, אם אתה אוהב את החוק וגם אם לא. העובר על החוק צפוי לעמוד לדין וינקטו נגדו הליכים כמפורט בחוק.
כמובן.
הדיון פה הוא רק תיאורטי
ומה הכוונה שההחלטה שלך ושל רבים ''נפלה נא ביד ה''? כולל מסיכות ואלכוג'ל?
לא משנה מה הרופאים אומרים או לא אומרים. יש חוק! חייבים לציית לחוק, אם אתה אוהב את החוק וגם אם לא. העובר על החוק צפוי לעמוד לדין וינקטו נגדו הליכים כמפורט בחוק.
ייתכן ככה וייתכן ככה, בכל מקרה יש רופאים ומומחים בינלאומיים שדעתם שאין מה לעשות והציבור יידבק במוקדם או במאוחר, לכן כל זמן שלא מפריעים לי לחיים הייתי משתדל ללכת בתלם.
ברגע שהם משגעים את השכל ואומרים דבר והיפוכם בנשימה אחת, מוותרים על הנחיות למען קדושת הדמוקרטיה, מנכלי"ם של בתי חולים אינם יכולים אפילו לבוא לידי הסכמה פשוטה כל כך האם בתי חולים על סף קריסה או לא, אז ההחלטה שלי ושל רבים אחרים זה "נפלה נא ביד ד' כי רבים רחמיו"
לא נראה לכם? תתרחקו ממני כמלוא עיניו לא יודעים מי אני? אני הוא זה שהולך ברחוב בכיסוי ראש וגילוי פנים.
אני נהנה לראות איך עובדים עלינו בעיניים, וכולם קונים את הלוקשים.
מתחילת הקורונה אחוז המאומתים לעומת הנבדקים הינו בסביבות 8-9%.
רק הבלוף כרגע שעושים יותר בדיקות ומתגלים במקביל יותר נשאי קורונה.
אם בשבוע הראשון לגילוי הקורונה היו נעשות כמות כזו של בדיקות ביום התוצאה היתה זהה.
אבל אם אפשר להכניס את הציבור לפאניקה, ובינתיים לעשות סיבוב על החרדים, אז למה לא?
נשלח ב-15/9/2020 15:57
בכל הדוגמאות האלה אתה יכול להמנע בעצמך ולא תהיה חולה.(אנטנות וסרטן זה קשקוש כי המרחק מהאנטנות מספיק גדול בייחס לקרינה) . גם פה יכול להיות הרבה יותר קל רק תשמור על ההוראות . לו שמרו מצוותי... איי איי איי
לית מאן דפליג שככל שיש יותר בדיקות יש יותר מאומתים. ראה ערך שכל התקופה, כל תחילת שבוע היה הרבה פחות מאומתים. ומה שהיה שבוע שעבר.. נו.. יכול לקרות.. קח גם בחשבון שיש המפקפקים באמינותם של המספרים
צודק, מה שחשוב לראות זה אחוז המאומתים והוא בעליה מתמדת, אבל יש בפורום אנשים שכנראה לא למדו אחוזים בשיעורי חשבון..
נשלח ב-15/9/2020 15:50
מאור_עינים כתב:
בישראל מתים כל שנה כ 3,500 איש מסכרתמישהו מגביל מכירת שוקולד וממתקים, בישראל מתים כל שנה כ 8,000 איש מסיגריותאבל עדיין נמכרות קיוסק, בישראל מתים כל שנה כ 12,000 איש מסרטןאבל תוקעים לנו אנטנה בכל רחוב,
מה הקשר בין סכרת לשוקולד? אפשר לחטוף סכרת גם מלחם, או מבעיות גנטיות אחרות..
מה הקשר בין אנטנות לסרטן? ואגב, אתה חוטף יותר קרינה מהפלאפון עצמו..
נשלח ב-15/9/2020 15:46
קשקשן!
* יש רגולציה ותקנים מחמירים מאוד (הרבה מעבר למה שצריך) על הצבת אנטנות.
* יש הגבלות על עישון במקומות ציבוריים. (מי שרוצה להזיק לעצמו ולצרוך סיגריות וממתקים זה בעיה שלו.)
* 1,152 מאושפזים באותה נקודת זמן מאותה מחלה. זה מטורף!!
נשלח ב-15/9/2020 15:44
אדם_ה1 כתב:
באר_החיים כתב:
יו_טיוב כתב:
4963 חולים ביממה האחרונה ! וכאן נשאלת השאלה
הרי זה היה צפוי . אז למה לא עשו את הסגר לפני חודש או חודשיים ? חיכינו לחמשת אלפים חולים ביממה בשביל להטיל סגר ? או שחיכינו לחגים בשביל סגר כי בצרכי דת ניתן לפגוע ?
הם הקפיצו דווקא עכשיו את הבדיקות למספר גדול ביותר כדי שהתוצאות יהיו בהתאם ואז יוכלו להגיד לנו למה הם עושים עכשיו סגר. פשוט ביותר
אם אתה כ"כ גאון בחשבון, בא תסביר איך זה שביום חמישי שעבר עשו יותר בדיקות מאתמול אבל מצאו 800 נדבקים פחות?
לית מאן דפליג שככל שיש יותר בדיקות יש יותר מאומתים. ראה ערך שכל התקופה, כל תחילת שבוע היה הרבה פחות מאומתים. ומה שהיה שבוע שעבר.. נו.. יכול לקרות.. קח גם בחשבון שיש המפקפקים באמינותם של המספרים