בית פורומים בחדרי חרדים

על פניו נראה שהשנה רבי נחמן נגד ההתכנסות באומן אחרת הוא היה מוציא את חסידיו מבלארוס.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2020 12:51 לינק ישיר 
על פניו נראה שהשנה רבי נחמן נגד ההתכנסות באומן אחרת הוא היה מוציא את חסידיו מבלארוס.

ידוע שרבי נחמן מברסלב זצ"ל יחזיק בפאות מאמיניו,  וישלה אותם מ'הגיהינום, השנה צריך "רק" להוציא אותם מבלארוס אך נראה שהוא מוותר על ההתכנסות, אחרת...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/09/2020 12:54:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 23:03 לינק ישיר 

כל הורה שהביא ילד לעולם הביא ילד שמתאים להורים שלו,אחרת כל חילוני שרואה את החרדים "משריצים" כמות ילדים, הוא אומר לעצמו בדיוק את מה שאתם אומרים על ההורים האלה, החרדים שמשריצים ילדים ללא חשבון, נותנים לגדולים שלהם לגדל את הקטנים שולחים אותם למכולת בגיל 5, וכו וכו, רק ביום שתבינו אותם תוכלו לדון אותם. מכאן כל ציניות על חשבון יהודים שומרי תורה ומצוות מגיע משנאה עצמית ולא מאהבת ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:55 לינק ישיר 

רואה את התמונות המזעזעות של משפחות על טפם בגבולות אוקראינה ומבין שהרשויות בישראל אטומות.
לא רשות הבריאות העסוקה בהתגוננות מן המגיפה,
אלא רשויות הרווחה שמאפשרות להורים מסוכנים שכאלה לגדל ילדים.

טוויטר-דער גערער

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 15/09/2020 22:56:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:50 לינק ישיר 

זה הכל מניעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:47 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
ואני רק מנסה לדמיין מה עובר בראש של הגויים כשהם רואים כ"כ הרבה אנשים מוסרים את הנפש כדי להגיע לקבר מסויים.

אם פעם חזון אחרית הימים היה שכל הגויים יבואו להר ה'
נראה שהיום ה' הלך להרי הגויים... רק שבינתיים את המושג של קשר עם השם הפשיטה תורת ברסלב באופן יחסי פי כמה וכמה ממחוזות אחרים שביהדות, לבוא ולטעון שהם מרחיקים את ה להרי הגויים זאת דמגוגיה שלא שווה כלום, ורק עושה ליצנות מדברי קדושה.אז נכון נטען להתווכח כמה צריך להתאמץ או כמה צריך להתעקש על זה, אך בטוחני שיש כאן רבים מהכותבים שלפעמים רבים ומתעקשים על מושג כמו-איפה יעמוד העציץ, או איך מישהו התבטא אליו, כאן מדברים מאנשים שחיים את האומן הזה ואת רבי נחמן מאות שעות מהשנה, באופן אישי מעריך אותם. 2. מתי נלמד שמול הגויים תמיד היהודים צודקים, ולא נצדיק שום גוי על חשבון אמירה, היהודי בחר היהודי ישלם.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 15/09/2020 17:48:44

בהחלט אין הצדקה להשאיר אותם במצבם הנוכחי, בפרט שמדובר בילדים שנגררו למקום בחוסר אחריות משוועת ע"י הוריהם המופקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 17:48 לינק ישיר 
כל ליצנות אסורה, ופה זה לא ע"ז

אדם_ה1 כתב:
ואני רק מנסה לדמיין מה עובר בראש של הגויים כשהם רואים כ"כ הרבה אנשים מוסרים את הנפש כדי להגיע לקבר מסויים.

נראה שהיום ה' הלך להרי הגויים...
רק שבינתיים את המושג של קשר עם השם הפשיטה תורת ברסלב באופן יחסי פי כמה וכמה ממחוזות אחרים שביהדות, לבוא ולטעון שהם מרחיקים את ה להרי הגויים זאת דמגוגיה שלא שווה כלום, ורק עושה ליצנות מדברי קדושה.אז נכון נטען להתווכח כמה צריך להתאמץ או כמה צריך להתעקש על זה, אך בטוחני שיש כאן רבים מהכותבים שלפעמים רבים ומתעקשים על מושג כמו-איפה יעמוד העציץ, או איך מישהו התבטא אליו, כאן מדברים מאנשים שחיים את האומן הזה ואת רבי נחמן מאות שעות מהשנה, באופן אישי מעריך אותם. 2. מתי נלמד שמול הגויים תמיד היהודים צודקים, ולא נצדיק שום גוי על חשבון אמירה, היהודי בחר היהודי ישלם.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 15/09/2020 17:48:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 15:44 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

את מי שר' נחמן רוצה בקרבתו, הוא ידאג לו והוא יכניס אותם אליו, את אלו שנתקעו בגבול, הוא דאג לתקוע אותם, הוא לא צריך אותם, 

הוא לא צריך אף אחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 14:38 לינק ישיר 

את מי שר' נחמן רוצה בקרבתו, הוא ידאג לו והוא יכניס אותם אליו, את אלו שנתקעו בגבול, הוא דאג לתקוע אותם, הוא לא צריך אותם, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:59 לינק ישיר 

מאור_עינים כתב:

יד החילונים  הישמעאלים
גברו כבעבר על הגעת החסידים לאומן

כזה כלאיים שעטנז עסיסי עדיין לא היה...
חילוניים, ישמעאלים, חסידים, אומן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:50 לינק ישיר 

יד החילונים  הישמעאלים
גברו כבעבר על הגעת החסידים לאומן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:23 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אין ספק "שהמעוכבים"  גורמים לחילול ה' איום ונורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:10 לינק ישיר 

אני אומר שמי שמת מת ולא צריך לתלות בו בוקי סריקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 13:07 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:
במתים חפשי

אתה רומז שההתחייבות שלו תקפה רק בחיים חיותו? כמובן שאין שום אינדיקציה שאכן הבטיח את ההבטחה הזאת, נראה שאלה שגוזרים קופון מהנסיעות הללו...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/09/2020 13:17:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 12:59 לינק ישיר 

במתים חפשי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 12:59 לינק ישיר 

מתאים ועוד איך, רבי נחמן רוצה שחסידיו ילמדו מהי פרופורציה  ושבעתיד ייקחו אחריות על מעשיהם.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/09/2020 13:02:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > על פניו נראה שהשנה רבי נחמן נגד ההתכנסות באומן אחרת הוא היה מוציא את חסידיו מבלארוס.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext