|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:11 |
|
| |
טוב שסייגת את דבריך, כי אכן אין הדברים דומים. כאן לא נלחמים על הדת. נלחמים על נוחיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:12 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
טוב שסייגת את דבריך, כי אכן אין הדברים דומים. כאן לא נלחמים על הדת. נלחמים על נוחיות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:15 |
|
| |
מעניין אותי כמה מתוך כל המתלוננים על ההגבלות (שאגב לא אוסרות תפילה במניין) לא התפללו אף פעם ביחידות בגלל שמיהרו לטיסה או שהיו עם האינסטלטור בבית וכדו'. הם באמת לשם שמים, כל השאר מחפשים את החברים בבית הכנסת. ולפותח האשכול, חוקים לא יעזרו אם אנשים לא יחשיבו אותם, כמו שלא מפריע לאנשים לעשות חריגות בניה או להעלים הכנסות או לגנוב תמרור כשממהרים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:18 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
טוב שסייגת את דבריך, כי אכן אין הדברים דומים. כאן לא נלחמים על הדת. נלחמים על נוחיות.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:20 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
|
|
סגירת בתי כנסיות, תלמודי תורה וישיבות זה נוחיות אצלך?
אצלי זה דת!
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 14:29 |
|
| |
|
|
סגירת בתי כנסיות, תלמודי תורה וישיבות זה נוחיות אצלך?
אצלי זה דת!
|
|
חתונת ענק של נכד אדמו"ר זה פחות מנוחיות! אנצור את לשוני בענין הזה.
כשאפשר להתפלל 15 איש בכיתה, אז תפילה בבית כנסת זו נוחיות.
סירוב לעטות מסיכה זו אגואיסטיות!
התנהגות החרדים מקורה בשנאה ותיעוב עתיקי יומין נגד כל מה שמייצג את הציונות והממשלה. שנאה מוצדקת בעבר שרצו להכניס כל כל היהודים לכור ההיתוך של הציונות.
מעניין שגם בחוץ לארץ יש תיעוב כלפי הממשל הגויי.
אמר נכון אדם הראשון... תלמודי התורה והישיבות פתוחים בחול המועד... (הזמן המיועד ללימוד תורה כמובא בהלכה) .
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 16/09/2020 15:04:44
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 15:49 |
|
| |
טוב שסייגת את דבריך, כי אכן אין הדברים דומים. כאן לא נלחמים על הדת. נלחמים על נוחיות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בכוונה לא נכנס לשאלה אם זו כן גזירה על הדת או לא. רק שמי שחושב שכן - בשבילו אין שום משמעות למילים "זה החוק! עבור לדום בפקודה!". וגם מי שלא חושב כך. כמה אתה מכיר שמעולם לא עברו באדום כשאין מכוניות? הבדיחה מספרת על אחד הרבנים בבני ברק בשנים הראשונות למדינה כשעוד התווכחו שם על כן הלל-לא הלל ביום העצמאות, שאמר ש'רק מי שנאמן למדינה בכל ליבו ומעולם לא השמיט שום פרט בדו"ח למס הכנסה - הוא שראוי לגשת לעמוד בהלל" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 16:07 |
|
| |
אם להיות קטנוני, אז תלמודי התורה לומדים כל חודש תשרי, מלבד החגים וחול המועד עצמם הישיבות לומדות עד יום כיפור וגם אז בתי הכנסיות מלאות בתלמידי חמד של הישיבות, בתי הכנסיות אינם סגורים בחודש תשרי
בכל מקרה, הישיבות זקוקות למרווחים שבין זמן חורף והקיץ, אין להם את חודשיים החופש שיש לכל בתי הספר והאוניברסיטאות. תמיד תופשים החילונים את הישיבות בבין הסדרים ושואלים "למה אתם לא יושבים ולומדים"..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 16:13 |
|
| |
אסון תרתי משמע. מצד אחד אסון בתי החולים. מצד שני אסון האנרכיה. כשכל אחד יאמר מתי מתאים לו לציית לחוק ומתי למרוד. זו אסון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2020 17:21 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
אם להיות קטנוני, אז תלמודי התורה לומדים כל חודש תשרי, מלבד החגים וחול המועד עצמם הישיבות לומדות עד יום כיפור וגם אז בתי הכנסיות מלאות בתלמידי חמד של הישיבות, בתי הכנסיות אינם סגורים בחודש תשרי
בכל מקרה, הישיבות זקוקות למרווחים שבין זמן חורף והקיץ, אין להם את חודשיים החופש שיש לכל בתי הספר והאוניברסיטאות. תמיד תופשים החילונים את הישיבות בבין הסדרים ושואלים "למה אתם לא יושבים ולומדים".. |
|
|
|
|
|
|