בית פורומים בחדרי חרדים

האדמו"ר מצאנז שליט"א נבדק בשל חולשה ונמצא חיובי לקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2020 21:38 לינק ישיר 
האדמו"ר מצאנז שליט"א נבדק בשל חולשה ונמצא חיובי לקורונה

לקיים בנו חכמי ישראל: לאחר מספר ימים בהם חש כ"ק האדמו"ר מצאנז שליט"א חולשה ערך האדמו"ר בדיקת קורונה לפיה הוא נמצא חיובי לנגיף הקורונה.

ל'חדשות JDN' נודע כי כ"ק האדמו"ר מצאנז שליט"א לא חש טוב כבר מספר ימים, דבר שהתבטא בעיקר בחולשה גופנית, לאחר התייעצות החליט האדמו"ר לערוך בדיקת קורונה, לפיה הוא אכן נמצא חיובי לנגיף הקורונה.

יצוין כי מאז פרוץ נגיף הקורונה כ"ק האדמו"ר מצאנז שליט"א ממעט לצאת מביתו, רק בתחילת השבוע ערך האדמו"ר את מעמד הסליחות בשטח פתוח ועל פי ההנחיות ואף נשא דברי חיזוק לקהל החסידים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 12:12 לינק ישיר 

בבדיקות שנערכו לו בתקופת הפסח לאחר ארוע לבבי נמצאו לו נוגדנים לקורונה בהם נדבק ככל הנראה בשהותו בבית החולים באמריקה לצד אמו באמצע החורף, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 11:53 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

מושגים כתב:
מישהו יכול לאמת או להכחיש את השמועה שכבר היו לרבי מצאנז נוגדים לקורונה, ועם זאת נדבק שוב?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה עוסק ב'אפידמיולוגיה?

קרוב, סקרנולוגיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2020 11:22 לינק ישיר 

מושגים כתב:
מישהו יכול לאמת או להכחיש את השמועה שכבר היו לרבי מצאנז נוגדים לקורונה, ועם זאת נדבק שוב?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה עוסק ב'אפידמיולוגיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 23:36 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
רפואה שלימה. אני יוצאת מתוך הנחה שעד לחג יימצאו אדמורים -נוספים ש'חיוביים לנגיף רח"ל

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/09/2020 22:33:56

זאת תגובתי באשכול,בלי קשר לאדמור מצאנז: יש אדמורים שחווים את הנגיף בצורה אחרת משאר בני תמותה, ואף נוקטים בצעדי מנע: במילים אחרות לא יוצאים לתפילה ולא נדבקים ?או שאם האדמור, בין כה וכה, לא יוצא לתפילה, אז אין כבר בעיה לחסיד שלו לא להגיע  אליו לחג כי להתפלל בחג בלי האדמו"ר ?ואף לקבל על כך אישור ממנו? את זה רואים אצל האדמור מביאן.
ניקח לדוגמא את האדמור מנדבורנא ב"ב שלא הפסיק להתלבט החל מחג השבועות, מה יהיה?,האם חסידיו יוכלו להגיע אליו לראש השנה או לא? בסופו של יום , אמר האדמור שאנו נמצאים כבר בימי הסליחות, וחייבים לקבל החלטה כדי לענות לשואלים, ואז החלטת הממשלה  על הסגר הכריע את הכף "שבזה השנה" החסידים יעשו "שבת לעצמם" כמעט ר"ל. אבל הויזניצר רבי,"לבם של ישראל" מגלה אחריות יתרה, ורוצה ללוות את החסידים שלו  בכל מצב אף בימי הקורונה, זולת בתקופות הארוכות שבהן הוא נופש ...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/09/2020 23:55:57

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/09/2020 00:04:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 22:52 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 15:18 לינק ישיר 

תודה עמיאן

כנראה זה התיעוד היחיד שלו עם מסיכה, ואפשר לשער שזה מחמת אילוץ נקודתי, כנראה שמירה משטרתית (הר הזיתים)

יש תיעודים רבים שלו, הן בבית המדרש, הן שמקבל אנשים במעונו, הן בניחום אבלים בסדיגורא, ובשום מקום לא רואים עליו מסיכה, לפעמים גם לא על הסובבים אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 02:42 לינק ישיר 

הרבי מצאנז בעלייה לציון גיסו (באדיבות המצלם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 02:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
מי שמתפלל *כל יום* במקום סגור ביחד עם חסידים לא יכול להגיד שהוא נזהר. זה אוקסימורון.
גם אם הוא עוטה 5 מסיכות, שומר על מרחק 5 מטר, לובש 5 כפפות, נמצא בתוך "קפסולה", לועס לבונה, ומגרגר מי מלח.., הוא כמעט בוודאות יידבק בסופו של דבר. 

לא נתקלתי בתמונה של האדמו"ר חובש מסיכה בשום מקום (כולל לא בביקורים שערך או שנערכו אצלו)

ניורולוג, קבל בבקשה

הרבי מצאנז בעלייה לציון גיסו (באדיבות המצלם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 00:30 לינק ישיר 

לצערנו, בעירנו קהילות שנשמרו בקפדנות עד כדי חרדה, כבר חצי שנה, עכשיו תוקפת אותן הנגיף, ובמוסדות החינוך שלהם נסגרות כתות שלימות. ומצד שני קהילות שזלזלו (ונדבקו לפני חודשים) עכשיו מחוסנות.
כך שהנגיף מתעתע בכולן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 00:16 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מי שמתפלל *כל יום* במקום סגור ביחד עם חסידים לא יכול להגיד שהוא נזהר. זה אוקסימורון.
גם אם הוא עוטה 5 מסיכות, שומר על מרחק 5 מטר, לובש 5 כפפות, נמצא בתוך "קפסולה", לועס לבונה, ומגרגר מי מלח.., הוא כמעט בוודאות יידבק בסופו של דבר. 

לא נתקלתי בתמונה של האדמו"ר חובש מסיכה בשום מקום (כולל לא בביקורים שערך או שנערכו אצלו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 00:06 לינק ישיר 

מושגים כתב:
בשכונה שלי יצאו חיובים אך ורק מתוך אלו שנבדקו.
אלו שלא נבדקו לא יצא מהם אף לא חיובי אחד. ויהי לפלא...

מסתבר שהמדינה רוצה שכולם ידבקו ותהיה חסינות עדר, לכן הורו לכולם ללכת עם מסכות כך כולם יידבקו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 23:39 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 23:28 לינק ישיר 

אליבא כתב:
בשכונה שלי, רק אלה שנתקפו פאניקה ושמרו על ההנחיות באדיקות, נדבקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שאנחנו לא גרים באותה שכונה, כי אצלנו בשכונה מי שנזהר באמת נדיר שנדבק, ואלו שלא נזהרו היו הראשונים להידבק ולהדביק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:31 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:
אליבא כתב:

בשכונה שלי, רק אלה שנתקפו פאניקה ושמרו על ההנחיות באדיקות, נדבקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נוירולוג (מושגים, מוקי, אדם ה1 ועוד)

ראו, הוזהרתם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ועוד משהו

כנראה אני לא נזהר כמו שצריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:31 לינק ישיר 

רפואה שלימה. אני יוצאת מתוך הנחה שעד לחג יימצאו אדמורים -נוספים ש'חיוביים לנגיף רח"ל

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/09/2020 22:33:56

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האדמו"ר מצאנז שליט"א נבדק בשל חולשה ונמצא חיובי לקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext