בית פורומים בחדרי חרדים

למה לא מדווחים מי הנפטרים ? זה עוזר מאוד להבין את חומרת המצב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2020 23:37 לינק ישיר 
למה לא מדווחים מי הנפטרים ? זה עוזר מאוד להבין את חומרת המצב

לו היו אומרים  כל יום את שמות הנפטרים  והגילאים  שלהם עם תמונה   כמו בהתחלה  אנשים היו מבינים שהמחלה הזו לא צחוק  והיא פוגעת גם בצעירים  והיו נשמרים הרבה יותר  ככה לנפטרים אין שמות אין פנים  זה גורם לאנשים  להרגיש  שהם לא קשורים לזה.  מעבר  לכבוד לנפטרים  שלפחות מזכירים אותם ומדברים אליהם  ולא  שקופים.  האם יש סיבה  הגיונית למה זה מוסתר?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 12:21 לינק ישיר 

למה לא אומרים מי הם עשרות הקשישים שמתים לבד בבית? ההרגשה שלי שרובם עלי ברית המועצות ספק יהודים... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 11:59 לינק ישיר 

אין  שום איזכור  כללי  של שמות  רק מידי פעם  אומרים פה ושם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 10:38 לינק ישיר 
ירו_שלמי

בלתי_קרוא כתב:
ורק אני חושב שרובם הם מבני דודינו בצפון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן, כנראה, כי לפני שבועיים שלשה הם היו עיקר הגל, אבל מאז הגיע גל נוסף, זה של ה-4000, והוא ממש לא מרוכז בערים האלה, הוא הרבה יותר אצל החרדים וכרגע הוא כבר מתחיל להיות מפושט גם בערים החילוניות למהדרין, החרדים יורדים אט אט מה'טופ' שבדשבורד. זה אומר לצערנו הגדול, שהעליה הבאה, שלא תקרה בע"ה, תהיה בציבור החרדי וגם החילוני, ואז יהיה מדובר על עשרות שמות יהודיים ביממה, ה"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 10:19 לינק ישיר 

ורק אני חושב שרובם הם מבני דודינו בצפון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 07:20 לינק ישיר 

לא חושב שמישהו מסתיר, שמותיהם מתפרסמים ורבים מהם חרדים ה"י, ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה לא מדווחים מי הנפטרים ? זה עוזר מאוד להבין את חומרת המצב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext