עד היום חשבתי אחרת . חשבתי שלמרות כל הקשיים רוטציה בראשות הממשלה חייבת להיות בבוא הזמן המוסכם . כל התירוצים לאי קיום הרוטציה נדחו אצלי כדברים לא רציניים וחשבתי שביבי חייב להתחלף עם גנץ . היום שיניתי את דעתי. מפלגת כחול לבן הודיעה היום שוב שההפגנות בבלפור חייבות להמשך בכל מחיר. היום רצו להביא משפטן חשוב אחר שיביע דעה אחרת בפני קבינט הקורונה . כחול לבן לא מוכנים שמישהו אחר חוץ מהקיסר מנדלבליט ירום הודו ינהל את המדינה ויסגור סוף סוף את ההפגנות המשוגעות (לפחות שיהיו הפגנות על רמה) והמסוכנות האלה בבלפור. עקב כך אני חושב היום שאין שום חובה ושום טעם לקיים את הסכם הרוטציה . אין לקיים שום שותפות עם מפיצי וירוס הקורונה בכל מחיר קרי כחול לבן ומנדלבליט. לכן עדיף לפרק את השותפות ולגשת לבחירות חדשות בהקדם. אם היו מצליחים לסגור את ההפגנות בבלפור זהכבר היה חצי עבודה לסגור את כל הדברים המסוכנים האחרים והיה טוב לרובם ככולם שכך יהיה.
נשלח ב-23/9/2020 00:55
כל עוד לא עבר חקירת משטרה - והוא לא יעבור, כי הוא הסיכוי להוריד את ביבי בעיני הפרקליטות והוא גם אופורטוניסט, נקודת זכות נוספת בעיניהם - אין שום דרך לדעת האם הוא באמת נקי כפיים. זה שהוא מציג את עצמו כך, נו, נו. גם לפיד טוען את זה על עצמו עוד כמה חבר'ה בשכונה. החיסרון הגדול והאמתי שלו הוא, שיש לו רק אינטרס אחד בודד - ערך יחיד בארסנל - מטרה ממוקדת: להיות ראש ממשלה. וכל הדרכים כשרות לשם כך. בזמנו טען שהברית עם "אחיו" לפיד היתה בלתי נמנעת, כי זו היתה הדרך היחידה שנותרה לו כדי להיכנס לקואליציה. כאשר הערך היחיד של האדם היא להיכנס בכל מחיר לקואליציה, גם זה נחשב להסבר... בנט יבגוד ויבגוד שוב ושוב, רק כדי להשיג את מטרותיו האישיות ותמיד יהיה לו תירוץ: לא היתה לי ברירה. כל מי שאינו סובל את ביבי וחושב שבא הגואל יגלה מהר שהחליף פרה בעדר חמורים, מן הפח אל הפחת - מישהו גרוע פי כמה.
נשלח ב-23/9/2020 00:30
בנט צבוע ובוגד
חריף_ומקשה כתב:
חייבים לבוא עם מישהו ישר ונקי כפיים כמו בנט למשל. שישנה את השיטה מהיסוד. יכניס שקיפות, מנגנוני ביקורת, ואיזונים. רק ככה נוכל לנצח ולהשיג עולם טוב יותר.
לא אכתוב על 'ברית האחים' שלו עם השמאלן שונא היהדות לפיד שר"י אבל עד כדי כך הזיכרון שלך קצר? רק לפני כשנה האיש נבחר להוביל את הבית היהודי לבחירות ,אבל הצבוע הזה החליט לבגוד (יחד עם שותפתו החילונית) בצורה מכוערת בשולחיו ובנאמניו מהבית היהודי, גועל נפש של התנהגות! הוא עשה את זה בהפתעה וברגע האחרון, כדי שהבית היהודי לא יוכל להתארגן ולבחור מנהיג אחר. בניגוד לסקרים, המפלגה שלו לא עברה את אחוז החסימה ובכך הוא הכניס את כל המערכת לפלונטר וגרם לבחירות שניות ושלישיות. בבחירות השלישיות, נתניהו התחנן בפניו שיצרף את מפלגת בן גביר (רק כבלוק כדי לא לאבד קולות של הימין) אבל הצבוע הזה סירב! ובכך הוא הביא עלינו את אסון הממשלה הדו ראשית עם כחול לבן.
תוקן על ידי momeir ב- 23/09/2020 00:32:12
נשלח ב-23/9/2020 00:17
ברכת_החמה כתב:
עד היום חשבתי אחרת . חשבתי שלמרות כל הקשיים רוטציה בראשות הממשלה חייבת להיות בבוא הזמן המוסכם . כל התירוצים לאי קיום הרוטציה נדחו אצלי כדברים לא רציניים וחשבתי שביבי חייב להתחלף עם גנץ . היום שיניתי את דעתי. מפלגת כחול לבן הודיעה היום שוב שההפגנות בבלפור חייבות להמשך בכל מחיר. היום רצו להביא משפטן חשוב אחר שיביע דעה אחרת בפני קבינט הקורונה . כחול לבן לא מוכנים שמישהו אחר חוץ מהקיסר מנדלבליט ירום הודו ינהל את המדינה ויסגור סוף סוף את ההפגנות המשוגעות (לפחות שיהיו הפגנות על רמה) והמסוכנות האלה בבלפור. עקב כך אני חושב היום שאין שום חובה ושום טעם לקיים את הסכם הרוטציה . אין לקיים שום שותפות עם מפיצי וירוס הקורונה בכל מחיר קרי כחול לבן ומנדלבליט. לכן עדיף לפרק את השותפות ולגשת לבחירות חדשות בהקדם. אם היו מצליחים לסגור את ההפגנות בבלפור זהכבר היה חצי עבודה לסגור את כל הדברים המסוכנים האחרים והיה טוב לרובם ככולם שכך יהיה.
חבל שאתה הולך דווקא על הכיוון הזה
גנץ לא צריך להיות ראש הממשלה ברוטציה כי הוא מתנהג כמו אויב, הוא רוצה למרר לביבי את החיים בחצי הקדנציה שלו, ועל חצי קדנציה כזאת של ביבי לא מגיע לגנץ את החצי שלו
נשלח ב-23/9/2020 00:15
חריף_ומקשה כתב:
אני חושב שאם ננסה לרסק את דיקטטורת בג"ץ באמצעות ביבי. לא ייצא מזה דבר טוב. כל מה שיקרה זה מלחמת כנופיות ולא משנה איזה כנופיה תנצח מלאך המוות מה לי הכא מה לי התם. ביבי לא ישנה את השיטה, ביבי בסך הכול ישים שם אנשים שלו וינצל את השיטה לטובתו. חייבים לבוא עם מישהו ישר ונקי כפיים כמו בנט למשל. שישנה את השיטה מהיסוד. יכניס שקיפות, מנגנוני ביקורת, ואיזונים. רק ככה נוכל לנצח ולהשיג עולם טוב יותר.
אין שום בעיה שבג"ץ תהיה דיקטטורה רק אם אפשר אולי להחליף שם את השופטים לימניים או לפחות שישקפו את דעת רוב העם, כלומר, מספר השופטים הימניים באחוזים, כמספר החכ"ים הימניים בכנסת
נשלח ב-22/9/2020 15:15
אני חושב שאם ננסה לרסק את דיקטטורת בג"ץ באמצעות ביבי. לא ייצא מזה דבר טוב. כל מה שיקרה זה מלחמת כנופיות ולא משנה איזה כנופיה תנצח מלאך המוות מה לי הכא מה לי התם. ביבי לא ישנה את השיטה, ביבי בסך הכול ישים שם אנשים שלו וינצל את השיטה לטובתו. חייבים לבוא עם מישהו ישר ונקי כפיים כמו בנט למשל. שישנה את השיטה מהיסוד. יכניס שקיפות, מנגנוני ביקורת, ואיזונים. רק ככה נוכל לנצח ולהשיג עולם טוב יותר.
נשלח ב-22/9/2020 14:39
hhaavv כתב:
ניסנקורן במוצהר נבחר כדי לשמר את דיקטטורת מנדלבליט בכל מחיר. אגב, העיתונאים שקראו לביבי ללכת על עסקת טיעון הם משת"פים של השמאל הקיצוני בניסיון לחסל את הדמוקרטיה וזכויות המיעוט. הם לא רוצים שום דבר יותר מאשר שביבי ירד ואז הם ניצחו - וינציחו את שלטון הבג"ץ לעולמים. התמיכה שלנו בביבי היא לא בגלל האיש, יש מספיק סיבות להתנגד לו - אלא רק בגלל שעל גבו כנופיות החוק מחסלים את הדמוקרטיה ואת זכויות המיעוט. וויינרוט ייעץ לו ללכת לעיסקה, כי זה מה שטוב לביבי האיש, אותנו מעניינים הזכויות של כולנו שנגזלו על ידי המאפיה ולא ביבי עצמו.
נשלח ב-22/9/2020 14:35
ניסנקורן במוצהר נבחר כדי לשמר את דיקטטורת מנדלבליט בכל מחיר. אגב, העיתונאים שקראו לביבי ללכת על עסקת טיעון הם משת"פים של השמאל הקיצוני בניסיון לחסל את הדמוקרטיה וזכויות המיעוט. הם לא רוצים שום דבר יותר מאשר שביבי ירד ואז הם ניצחו - וינציחו את שלטון הבג"ץ לעולמים. התמיכה שלנו בביבי היא לא בגלל האיש, יש מספיק סיבות להתנגד לו - אלא רק בגלל שעל גבו כנופיות החוק מחסלים את הדמוקרטיה ואת זכויות המיעוט. וויינרוט ייעץ לו ללכת לעיסקה, כי זה מה שטוב לביבי האיש, אותנו מעניינים הזכויות של כולנו שנגזלו על ידי המאפיה ולא ביבי עצמו.