בית פורומים בחדרי חרדים

ישראל כהן, אתה עושה בושות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2020 14:32 לינק ישיר 
ישראל כהן, אתה עושה בושות!

הנה ציוץ גאוני שלו מהיום:

אם בסופו של דבר יאשרו לסגור את בתי הכנסת בכיפור ואת מכירת ארבעת המינים - ובמקביל יאשרו לעשרות אלפים להמשיך להפגין בצפיפות ובלי מסכות בבלפור, תהיה מלחמת אזרחים כפשוטו. זה יהיה גלגל שלא יוכלו לעצור אותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:37 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
(מעניין למה זה לא חשוב להם בכל השנה אם ביום הדין זה חשוב להם אבל זה נושא אחר)

תוקן על ידי קרשינדו ב- 23/09/2020 10:45:09

תשאל אתהשלחן ערוך סימן תרו סעיף ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 16:28 לינק ישיר 

דיווח: עוד לפני החלטת ממשלה - ר"ע דימונה בני ביטון הורה לסגור את כל הכ(יפ)ורים וכנסיות הכו(ש)(ר)ים העבריים ביום הכיפורים. hot_trend©

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 16:09 לינק ישיר 

ככה זה כששופרות/יחצנים/נערי טוויטר ממנים עצמם ל"מסבירני הציבור החרדי",

תוקן על ידי נוירולוג ב- 23/09/2020 16:12:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 15:58 לינק ישיר 

דוגמאות:
לא מומלץ לאנשים לא חמושים וחסרי אימון בנשק לאיים על אנשים בעלי נסיון צבאי ועם צבא לצידם במלחמת אזרחים. רק אומר.

אז אוגרים אצלכם נשק? איך זה הולך להיות? אולי זו תהיה ההזדמנות לגייס את הטובים מבין הלוחמים שלכם.

בוא נעשה תרגיל מחשבתי.
נניח שאומרת הגמרא שיש לסגור את בתי הכנסת בעקבות מגיפה. מביא רב X סברא שאומרת שאם מאפשרים הפגנות למה שלא יאפשרו בתי כנסת. עונה הגמרא שהפגנות הם בחוץ ובתי כנסת בפנים קמ"ל שאין קשר בין השניים.
אפשר להחזיר את החניתות לארון.

נתניהו מפיץ מחלות! יאללה... פרשן חרדי מאיים עלינו במלחמת אזרחים...
החרדים מנסים להחזיק את המפגינים כבני ערובה. מה לעשות? אנחנו לא צריכים את הקולות שלהם... שילכו לחפש את החברים שלהם במקום אחר... ובנפרד: שימשיכו להתפלל איך שבא להם, ושיהיה להם, ולסבים ולסבתות שלהם לבריאות!

חחח, אתה תבוא עם לולב ואנחנו נגיע כמו שאימנו אותנו בצבא.

אם תרצו יש עוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 15:48 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מושגים כתב:
ישראל כהן אתה עושה בושות

אם בסופו של דבר יאשרו לסגור את בתי הכנסת בכיפור ואת מכירת ארבעת המינים - ובמקביל יאשרו לעשרות אלפים להמשיך להפגין בצפיפות ובלי מסכות בבלפור, תהיה מלחמת אזרחים כפשוטו. זה יהיה גלגל שלא יוכלו לעצור אותו.

לדידו של ישראל כהן גם אתה עושה בושות למי שאתה מנסה לייצג
ככה זה כולם מביישים את כולם בדעות ההפוכות שלהם

אני מייצג את עצמי בלבד. ישראל כהן מייצג את הציבור החרדי.
כמה לעג היה לציוץ האוילי הזה שלו בטוויטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 15:38 לינק ישיר 

מושגים כתב:
ישראל כהן אתה עושה בושות

לדידו של ישראל כהן גם אתה עושה בושות למי שאתה מנסה לייצג
ככה זה כולם מביישים את כולם בדעות ההפוכות שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 15:36 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:
ואני שלא תפסתם אותי לאורך שנים בביטוי אנטי חסידי בכל כתיבתי אומר לכם אין לכם מושג מה עוצמת השנאה והסלידה בקרב הציבור החרדי מצורת ההתנהגות, גם אם אין לו ביטוי בהמבשר או בהשתלחויות של המגיבים, רבותי הציבור החרדי הרגיל שאיננו עוין חסידים, כועס מאוד, וגם צעירי הצאן אצלכם מתגרדים טוב, הרבה מפולות בהסטוריה היהודית החרדית התחילו כך, ראו הוזהרתם .

אחינו, הייתי כאן לפני שנה, הייתי כאן לפני שנתיים, הייתי כאן לפני שלוש שנים, לא השתנית, לא השתניתם
עוצמת השנאה והסלידה של רוב חלקי הציבור אחד אל השני תמיד היה באותו עוצמה
היום זה מוצא ביטוי בכן מסיכה לא מסיכה
לפני שנה זה תפס ביטוי ב6-3
וזה בסדר, תמשיך לשנוא, וגם ימשיכו לשנוא אותך, כי אתה שונה, כי אתה מי שאתה ואין צורך להכביר
רק בבקשה אל תפיל את זה על המסיכות, תשנא/ו בכיף

אנחנו החרדים אגב לא יחידים בשנאות, כולם שונאים את כולם בכדור הארץ
חילונים חרדים
ערבים יהודים
נוצרים מוסלמים
מוסלמים שיעים ומוסלמים סונים
ארה"ב סין

האנושות צריכה חמצן ושנאה, חוץ מזה אפשר להסתדר עם כל מה שחסר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 13:49 לינק ישיר 

קרצטיונא כתב:

לא יודע למה עולה לי בראש עכשיו הסיפור עם החסיד שנכנס לחנות ונבר שעה במדף של הגארטלך עד שמצא את אשר חיפש, גארטל דקה מן הדקה, "כי אצלנו זה שונה, אנחנו לא עושים עסק מפריטים חיצוניים"... 

קרצ. הגדרת יפה בשורה אחת מה שכל אחד חושב...

תוקן על ידי מלפפוןמתוק ב- 23/09/2020 13:49:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 13:36 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

תפסיקו לחנטרש את השכל עם שנאת חסידים 770 יקר לחסיד חבד לא פחות מטיש אצל רבה אלמוני פלמוני, ובכל זאת הוא ננעל על מנעול ובריח, יען החבדניקים חונכו משחר ימיהם לאחריות ציבורית, וכן שכחתי את חסידי גור שגם ידעו להבליג, כי יש סכנה .המאפין את שתי החסידויות האלו, כל אחת בדרכה המאוד שונה, שחייו של החסיד אצל רבו, אינם מערכת של ליטופים, בסגנון של שיריים, מופתים וכו', אלא בדרישות קשות מהיחיד , בתוקף היותו חסיד לובאביטש, או חסיד גור, כאשר הדרישות אינן לטובת הרבה אלא כהשקפת עולם, ולא, שתיהן אינן כוס התה שלי .לא לחינם קיים בוז סמוי או גלוי בחסידויות אלו כנגד חסידויות השיריים וכו'יעיד נושא המסכה, מה היה קורה אם היו שמים מסיכה, ולו בשל האנטישמיות המוצדקת או שלא מוצדקת, אבל מלבה את הרגשות כנגד הציבור החרדי, אבל לא, אנחנו לא נשים מסיכות, כי אנחנו לא רואים אף אחד ממרחק מטר, ושכולם יתפוצצו, ואם נעשה משהוא, זה כלאחר יד, בגלל חוקי הפריץ .גם אם החשש בגלל אי שמירה היה אחד למאה, הרבה חומרות נעשות בגלל חששות קטנים בהרבה ( עיין חומרות פסח ועוד וכהנה ) למגיבים תחשבו לרגע מה יחשוב הקורא של דבריכם לעצמו, ולא מה אומר כאב הבטן שלכם . ואני שלא תפסתם אותי לאורך שנים בביטוי אנטי חסידי בכל כתיבתי אומר לכם אין לכם מושג מה עוצמת השנאה והסלידה בקרב הציבור החרדי מצורת ההתנהגות, גם אם אין לו ביטוי בהמבשר או בהשתלחויות של המגיבים, רבותי הציבור החרדי הרגיל שאיננו עוין חסידים, כועס מאוד, וגם צעירי הצאן אצלכם מתגרדים טוב, הרבה מפולות בהסטוריה היהודית החרדית התחילו כך, ראו הוזהרתם .

מסכים עם כל מילה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 13:34 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:
תפסיקו לחנטרש את השכל עם שנאת חסידים 770 יקר לחסיד חבד לא פחות מטיש אצל רבה אלמוני פלמוני, ובכל זאת הוא ננעל על מנעול ובריח, יען החבדניקים חונכו משחר ימיהם לאחריות ציבורית, וכן שכחתי את חסידי גור שגם ידעו להבליג, כי יש סכנה . המאפין את שתי החסידויות האלו, כל אחת בדרכה המאוד שונה, שחייו של החסיד אצל רבו, אינם מערכת של ליטופים, בסגנון של שיריים, מופתים וכו', אלא בדרישות קשות מהיחיד , בתוקף היותו חסיד לובאביטש, או חסיד גור, כאשר הדרישות אינן לטובת הרבה אלא כהשקפת עולם, ולא, שתיהן אינן כוס התה שלי . לא לחינם קיים בוז סמוי או גלוי בחסידויות אלו כנגד חסידויות השיריים וכו' יעיד נושא המסכה, מה היה קורה אם היו שמים מסיכה, ולו בשל האנטישמיות המוצדקת או שלא מוצדקת, אבל מלבה את הרגשות כנגד הציבור החרדי, אבל לא, אנחנו לא נשים מסיכות, כי אנחנו לא רואים אף אחד ממרחק מטר, ושכולם יתפוצצו, ואם נעשה משהוא, זה כלאחר יד, בגלל חוקי הפריץ .גם אם החשש בגלל אי שמירה היה אחד למאה, הרבה חומרות נעשות בגלל חששות קטנים בהרבה ( עיין חומרות פסח ועוד וכהנה ) למגיבים תחשבו לרגע מה יחשוב הקורא של דבריכם לעצמו, ולא מה אומר כאב הבטן שלכם . ואני שלא תפסתם אותי לאורך שנים בביטוי אנטי חסידי בכל כתיבתי אומר לכם אין לכם מושג מה עוצמת השנאה והסלידה בקרב הציבור החרדי מצורת ההתנהגות, גם אם אין לו ביטוי בהמבשר או בהשתלחויות של המגיבים, רבותי הציבור החרדי הרגיל שאיננו עוין חסידים, כועס מאוד, וגם צעירי הצאן אצלכם מתגרדים טוב, הרבה מפולות בהסטוריה היהודית החרדית התחילו כך, ראו הוזהרתם .

לא יודע למה עולה לי בראש עכשיו הסיפור עם החסיד שנכנס לחנות ונבר שעה במדף של הגארטלך עד שמצא את אשר חיפש, גארטל דקה מן הדקה, "כי אצלנו זה שונה, אנחנו לא עושים עסק מפריטים חיצוניים"... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 13:33 לינק ישיר 

קונטרול כתב:

מושגים כתב:

ישראל כהן היקר. את המלחמה שלנו נמשיך למקד מול הנגיף, ולא האחד עם השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 13:08 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ישראל כהן היקר. את המלחמה שלנו נמשיך למקד מול הנגיף, ולא האחד עם השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 11:19 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

תפסיקו לחנטרש את השכל עם שנאת חסידים 770 יקר לחסיד חבד לא פחות מטיש אצל רבה אלמוני פלמוני, ובכל זאת הוא ננעל על מנעול ובריח, יען החבדניקים חונכו משחר ימיהם לאחריות ציבורית, וכן שכחתי את חסידי גור שגם ידעו להבליג, כי יש סכנה .המאפין את שתי החסידויות האלו, כל אחת בדרכה המאוד שונה, שחייו של החסיד אצל רבו, אינם מערכת של ליטופים, בסגנון של שיריים, מופתים וכו', אלא בדרישות קשות מהיחיד , בתוקף היותו חסיד לובאביטש, או חסיד גור, כאשר הדרישות אינן לטובת הרבה אלא כהשקפת עולם, ולא, שתיהן אינן כוס התה שלי .לא לחינם קיים בוז סמוי או גלוי בחסידויות אלו כנגד חסידויות השיריים וכו'יעיד נושא המסכה, מה היה קורה אם היו שמים מסיכה, ולו בשל האנטישמיות המוצדקת או שלא מוצדקת, אבל מלבה את הרגשות כנגד הציבור החרדי, אבל לא, אנחנו לא נשים מסיכות, כי אנחנו לא רואים אף אחד ממרחק מטר, ושכולם יתפוצצו, ואם נעשה משהוא, זה כלאחר יד, בגלל חוקי הפריץ .גם אם החשש בגלל אי שמירה היה אחד למאה, הרבה חומרות נעשות בגלל חששות קטנים בהרבה ( עיין חומרות פסח ועוד וכהנה ) למגיבים תחשבו לרגע מה יחשוב הקורא של דבריכם לעצמו, ולא מה אומר כאב הבטן שלכם . ואני שלא תפסתם אותי לאורך שנים בביטוי אנטי חסידי בכל כתיבתי אומר לכם אין לכם מושג מה עוצמת השנאה והסלידה בקרב הציבור החרדי מצורת ההתנהגות, גם אם אין לו ביטוי בהמבשר או בהשתלחויות של המגיבים, רבותי הציבור החרדי הרגיל שאיננו עוין חסידים, כועס מאוד, וגם צעירי הצאן אצלכם מתגרדים טוב, הרבה מפולות בהסטוריה היהודית החרדית התחילו כך, ראו הוזהרתם .

וואו.
כל מילה פנינה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 11:13 לינק ישיר 

תפסיקו לחנטרש את השכל עם שנאת חסידים 770 יקר לחסיד חבד לא פחות מטיש אצל רבה אלמוני פלמוני, ובכל זאת הוא ננעל על מנעול ובריח, יען החבדניקים חונכו משחר ימיהם לאחריות ציבורית, וכן שכחתי את חסידי גור שגם ידעו להבליג, כי יש סכנה . המאפין את שתי החסידויות האלו, כל אחת בדרכה המאוד שונה, שחייו של החסיד אצל רבו, אינם מערכת של ליטופים, בסגנון של שיריים, מופתים וכו', אלא בדרישות קשות מהיחיד , בתוקף היותו חסיד לובאביטש, או חסיד גור, כאשר הדרישות אינן לטובת הרבה אלא כהשקפת עולם, ולא, שתיהן אינן כוס התה שלי . לא לחינם קיים בוז סמוי או גלוי בחסידויות אלו כנגד חסידויות השיריים וכו' יעיד נושא המסכה, מה היה קורה אם היו שמים מסיכה, ולו בשל האנטישמיות המוצדקת או שלא מוצדקת, אבל מלבה את הרגשות כנגד הציבור החרדי, אבל לא, אנחנו לא נשים מסיכות, כי אנחנו לא רואים אף אחד ממרחק מטר, ושכולם יתפוצצו, ואם נעשה משהוא, זה כלאחר יד, בגלל חוקי הפריץ .גם אם החשש בגלל אי שמירה היה אחד למאה, הרבה חומרות נעשות בגלל חששות קטנים בהרבה ( עיין חומרות פסח ועוד וכהנה ) למגיבים תחשבו לרגע מה יחשוב הקורא של דבריכם לעצמו, ולא מה אומר כאב הבטן שלכם . ואני שלא תפסתם אותי לאורך שנים בביטוי אנטי חסידי בכל כתיבתי אומר לכם אין לכם מושג מה עוצמת השנאה והסלידה בקרב הציבור החרדי מצורת ההתנהגות, גם אם אין לו ביטוי בהמבשר או בהשתלחויות של המגיבים, רבותי הציבור החרדי הרגיל שאיננו עוין חסידים, כועס מאוד, וגם צעירי הצאן אצלכם מתגרדים טוב, הרבה מפולות בהסטוריה היהודית החרדית התחילו כך, ראו הוזהרתם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 11:08 לינק ישיר 

אז אתה רוצה לומר את הקלישאה שאת עולם התורה החסידי הענקי החסידים העתיקו מהליטאים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ישראל כהן, אתה עושה בושות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext