בית פורומים בחדרי חרדים

ראש עריית אופקים : יותר מ 25% חרדים בעיר זה משהו שקשה לשאת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2020 14:55 לינק ישיר 

בסך הכל ראש העיר הוא הרבה יותר טוב מהיטלר שדרש 100% יודן ריין מכל אירופה, ואילו ראש העיר מסתפק ב75% יודן ריין, ומאפשר ברוב טובו ל25% כן להתגורר בעיר, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 15:23 לינק ישיר 
מצדרביעי

בונדמן כתב:
בסך הכל ראש העיר הוא הרבה יותר טוב מהיטלר שדרש 100% יודן ריין מכל אירופה, ואילו ראש העיר מסתפק ב75% יודן ריין, ומאפשר ברוב טובו ל25% כן להתגורר בעיר, 

ככל שאתה גר בעיר חרדית, האם היית מוכן שיתחילו לבוא חילונים שישנו את צביון העיר?די לדמגוגיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 18:37 לינק ישיר 

הכל דמגוגיה. גני ילדים ומוסדות ציבורים מעבר לזה שברוב המקרים אלה תקציבים ממשלתיים, גם אם לא, אצל החרדים ברובם ממונים באופן פרטי, וגם אם לא, למה שפשוט לא ייצא חוק שאסור להביא ילדים.
ולכן דעתי שגם אם המדינה לא תקים שכונות לחרדים צריך לתת לריבוי הטבעי לעשות את שלו,

גדולה שנאתם של עמי הארצות לת"ח יותר משנאתם של אומות העולם לישראל,

ועל כן ייסר ערפאת אמר שהרחם של האמא הפלסטינית ינצח את ישראל. ואז הגיעה הרחם של האמא הישראלית ומתחיל לנצח את החילוניות. והנה הם קמים עלינו ביתר שאת מאשר על הפלסטינים. כנ"ל הכלבים נובחים והשיירה עוברת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 00:24 לינק ישיר 

ומי יאכיל, יפנה את הזבל, ידאג לתאורה, לגנים , לכבישים, למדרכות ועוד (שכל זה עולה כסף) עבור תוצרי הרחם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 00:34 לינק ישיר 

מי שדאג לבני ברק 70 שנה והאמת גם מי שדאג לאופקים הנחשלת 50 שנה וכן מי שדאג ללוד ולרמלה, תכניס לראש העולם כיום שונה מפעם ועוד 20 שנה יהיה עוד יותר שונה, לא חסר כסף, כיום באירופה מתחיל פיילוט לתת לכל נפש סכום קצבה קבוע לחיות מבלי שיעבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 00:55 לינק ישיר 
בונדמן

מצדרביעי כתב:

ככל שאתה גר בעיר חרדית, האם היית מוכן שיתחילו לבוא חילונים שישנו את צביון העיר?די לדמגוגיות.

מצטרף לדברי הכובס, 

אופקים לא היתה אף פעם עיר חילונית במלוא מובן המילה, אלא מסורתית שקלטה עליה מצפון אפריקה והגלילות, החרדים הרימו קצת את מצב הנדל"ן בעיר כדרכם, תברר כמה עולה דירה בדימונה וכמה באופקים, יתכן ובכל זאת, (ובטענה הזאת אני יקומם עלי את הליטאים פה בפורום שאני אנטישמי לא פחות מראש העיר) שיש בכל זאת נפק"מ בין ישוב חרדי ליטאי שמבוסס כולו על אברכי כיילל, לבין ציבור חסידי שיודע להתפרנס בכוחות עצמו, ואיכשהו הם כן משלמים מיסים, רק את ראש העיר הייתי שואל כמה נכנס לו מהציבור האתיופי ומקשישי העליה רוסית המהוים נתח נכבד מתושבי העיר, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 09:46 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

תסבירו לי את עיקרון השוק החופשי, אם החרדים רוצים לגור בעיר הרפאים הזו, שיקומו ויקנו דירות בעיר,
שנית אם אנחנו כבר בגלות תנו לראש העיר למכור לגויים שלו (הרוסים ודומיהם) את יחסי הציבור שלו, ובינתיים היהודי יקבל את שלו מאחורי הקלעים

ברור שיש שוק חופשי

אבל אם מתכננים בנינים גבוהים זה מונע מחרדי לקנות וכן על זה הדרך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 10:39 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

מצטרף לדברי הכובס, 

אופקים לא היתה אף פעם עיר חילונית במלוא מובן המילה, אלא מסורתית שקלטה עליה מצפון אפריקה והגלילות, החרדים הרימו קצת את מצב הנדל"ן בעיר כדרכם, תברר כמה עולה דירה בדימונה וכמה באופקים, יתכן ובכל זאת, (ובטענה הזאת אני יקומם עלי את הליטאים פה בפורום שאני אנטישמי לא פחות מראש העיר) שיש בכל זאת נפק"מ בין ישוב חרדי ליטאי שמבוסס כולו על אברכי כיילל, לבין ציבור חסידי שיודע להתפרנס בכוחות עצמו, ואיכשהו הם כן משלמים מיסים, רק את ראש העיר הייתי שואל כמה נכנס לו מהציבור האתיופי ומקשישי העליה רוסית המהוים נתח נכבד מתושבי העיר, 
בשנים האחרונות הפריחה של באר שבע תרמה לעליה של אופקים - איש הייטק \רופא שגר בבאר שבע ועובד בעיר עובר לאופקים ומשלם הרבה פחות מיסים... במשכורות הגבוהות זה ממש משמעותי ועם הכבישים החדשים באר שבע ממש לא רחוקה .... כמובן שהוא לא יקנה דירה בשיכון עם שכנים אתיופים אלא בשכונות החדשות ... ואנשים כאלו ראש העיר רוצה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש עריית אופקים : יותר מ 25% חרדים בעיר זה משהו שקשה לשאת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.