בית פורומים בחדרי חרדים

כבוד למגזר: התפלגות של אחוז בדיקות חיוביות על פי מגזרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2020 15:33 לינק ישיר 
כבוד למגזר: התפלגות של אחוז בדיקות חיוביות על פי מגזרים

התפלגות של אחוז בדיקות חיוביות על פי מגזרים:

מגזר כללי - 9.7%
מגזר ערבי - 12%
מגזר חרדי - 26%

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 19:47 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
צריך לסנן מתוך המאומתים את בחורי הישיבות שנמצאים בתוך קפסולת הדבקה. אין היגיון שהם יהיו יחד באותו דוח כי הם בחממת הדבקה סגורה ולא יוצאים החוצה. אם מוציאים אותם מהמשוואה ומחלקים לפי בתי אב מאמין שהפערים לא יהיו משמעותיים. מה המשמעות האפידמיולוגית של 26% בדיקות חיוביות כשבתוכם יש מלא בחורים ממלוניות קורונה כמו תורה בתפארתה או קרית מלך?

הצבת את אותה דרישה גם לגבי הצבא?...
כמה נדבקים יש בצבא? האם הם באותם תנאים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 19:16 לינק ישיר 
מצדרביעי

muki28 כתב:
צריך לסנן מתוך המאומתים את בחורי הישיבות שנמצאים בתוך קפסולת הדבקה. אין היגיון שהם יהיו יחד באותו דוח כי הם בחממת הדבקה סגורה ולא יוצאים החוצה. אם מוציאים אותם מהמשוואה ומחלקים לפי בתי אב מאמין שהפערים לא יהיו משמעותיים. מה המשמעות האפידמיולוגית של 26% בדיקות חיוביות כשבתוכם יש מלא בחורים ממלוניות קורונה כמו תורה בתפארתה או קרית מלך?

הצבת את אותה דרישה גם לגבי הצבא?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 18:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 18:07 לינק ישיר 

אני רק שאלה:
כשאדם הולך להיבדק שואלים אותו לאיזה מגזר הוא שייך?
האם בתור לבדיקות יש הפרדה מוחלטת בין המגזרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:35 לינק ישיר 

בנשק כתב:
לא הגיוני, כאשר סך התשובות החיוביות הוא בסביבות 11%.

כפי שכתבתי, לא מדובר באחוזים מכלל הבדיקות, שאכן זה לא ייתכן אם אחוז הגילוי הוא 11 או 13 אחוז,

ההתייחסות היא ספציפית לכל מגזר. לצורך העניין, אם אתמול היו בודקים רק את הדגימות שנלקחו במגזר החרדי, היינו מקבלים תוצאה של 26% חיובי.

מה שכן, לא פורסמו נתונים מה מספר הנבדקים בכל אחד מהמגזרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:31 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אךטובוחסד כתב:
כמה שטויות!!! וגם לא ענית לבנשק שום תשובה הגיונית מבחינה מתמטית… לי אין תשובה לדבר הזה, והוא לא ממש הגיוני במספרים החלקיים הללו.

מה שמנסים זה, להצביע על כך שהחרדים נדבקים הרבה מעבר לאחוזם מהאוכלוסיה הכללית ו''להשחיר" כמובן את השחור ממילא..

פעם אחת ולתמיד..
החרדים מהווים 12% מהאוכלוסיה בישראל.
לפי הלמ"ס משפחה חרדית מונה 8.9 נפשות והחילונית 4.2.
לפי מ.הבריאות 67% מההדבקה בממוצע, היא בתוך המשפחה (ממוצע קרי: במשפחה חרדית בת 8.9 נפשות זה קרוב יותר ל-80% מה 67%, ובמשפחה החילונית זה יותר קרוב ל 50% מהמספר הזה), וממילא אינם אשמים בהידבקות מבן המשפחה באופן טבעי, ורק הראשון אשם בחוסר זהירות.
אלפים רבים (אולי אפילו 10,000) של בני ישיבות שנספרים בסך הכולל, נדבקו בקפסולות בהם הם סגורים כמו "בתוך המשפחה", בידיעה ברורה שכך כנראה יהיה, בניגוד למשל ל"גימנסיה" שהחלה את הגל הזה, ואינם מזיקים לאי מי.

אגב, 400 מתוך 800 בירושלים, זה מספר שדומה מאוד לאחוזם הכולל באוכלוסיה בעיר, וזה לפני ה 67% הדבקה בתוך המשפחה אוקי?
וזה גם לפני שהתייחסו "בעיקר" ל 38 ישובים מתוך 124 (כנראה ישובים "בעיקר" עם הרבה חרדים)
וזה לפני שמתייחסים לצפיפות בערים החרדיות..

עכשיו נוירולוג, תפנה לפסיכולוג שיעזור לך לחשבן האם החרדים אשמים וזהירים יותר או פחות…

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 23/09/2020 17:28:52

אני לא מרגיש חובה לענות לברברים

לא ידעתי שברברים יודעים מה זה פסיכולוג, ושנוירולוגים מתקשים לתת תשובות הגיוניות ומעדיפים להתחמק מהאמת.. הכל בראש כנראה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:30 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

נוירולוג כתב:

מגזר כללי - 9.7%
מגזר ערבי - 12%
מגזר חרדי - 26%

אז הנה ההסבר, לאן נעלמו55%
שהרי לכל דבר יש 100%..

ב38 ישובים מתוך 124, הגיעו החרדים לכמות גדולה של 26% נדבקים
למה?
כי בתוך ה38 ישובים האלו כלולים כל הישובים החרדים הקיימים, וגם כמה כפרים ערביים וגם כמה ישובים חילונים 
אם נבדוק את כל ה138 ישובים, ינצחו החילונים במירוץ ההדבקה

מה היה קורה, אם היו נותנים לחרדי לבחור את 38 הערים, והוא היה בוחר 38 ערים חילוניות?
כן ניחשתם נכון, 100% נדבקים חילונים, 0 נדבקים חרדים

קצת קשה לעלות על התחמנות של כתבלבי התקשורת, אבל בסוף הכל צף.

יפה.. על זה לא עליתי וזה היה מול העיניים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:29 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
כמה שטויות!!! וגם לא ענית לבנשק שום תשובה הגיונית מבחינה מתמטית… לי אין תשובה לדבר הזה, והוא לא ממש הגיוני במספרים החלקיים הללו.

מה שמנסים זה, להצביע על כך שהחרדים נדבקים הרבה מעבר לאחוזם מהאוכלוסיה הכללית ו''להשחיר" כמובן את השחור ממילא..

פעם אחת ולתמיד..
לפי מ.הבריאות 67% מההדבקה בממוצע, היא בתוך המשפחה (ממוצע קרי: במשפחה חרדית בת 8.9 נפשות זה קרוב יותר ל-80% מה 67%, ובמשפחה החילונית זה יותר קרוב ל 50% מהמספר הזה), וממילא אינם אשמים בהידבקות מבן המשפחה באופן טבעי, ורק הראשון אשם בחוסר זהירות.
אלפים רבים (אולי אפילו 10,000) של בני ישיבות שנספרים בסך הכולל, נדבקו בקפסולות בהם הם סגורים כמו "בתוך המשפחה", בידיעה ברורה שכך כנראה יהיה, בניגוד למשל ל"גימנסיה" שהחלה את הגל הזה, ואינם מזיקים לאי מי.

אגב, 400 מתוך 800 בירושלים, זה מספר שדומה מאוד לאחוזם הכולל באוכלוסיה בעיר, וזה לפני ה 67% הדבקה בתוך המשפחה אוקי?
וזה גם לפני שהתייחסו "בעיקר" ל 38 ישובים מתוך 124 (כנראה ישובים "בעיקר" עם הרבה חרדים)

עכשיו נוירולוג, תפנה לפסיכולוג שיעזור לך לחשבן האם החרדים אשמים וזהירים יותר או פחות…

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא מרגיש חובה לענות לברברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:29 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מגזר כללי - 9.7%
מגזר ערבי - 12%
מגזר חרדי - 26%

אז הנה ההסבר, לאן נעלמו55%
שהרי לכל דבר יש 100%..

ב38 ישובים מתוך 124, הגיעו החרדים לכמות גדולה של 26% נדבקים
למה?
כי בתוך ה38 ישובים האלו כלולים כל הישובים החרדים הקיימים, וגם כמה כפרים ערביים וגם כמה ישובים חילונים 
אם נבדוק את כל ה138 ישובים, ינצחו החילונים במירוץ ההדבקה

מה היה קורה, אם היו נותנים לחרדי לבחור את 38 הערים, והוא היה בוחר 38 ערים חילוניות?
כן ניחשתם נכון, 100% נדבקים חילונים, 0 נדבקים חרדים

קצת קשה לעלות על התחמנות של כתבלבי התקשורת, אבל בסוף הכל צף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:20 לינק ישיר 

פעם אחת ולתמיד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:08 לינק ישיר 

לא הגיוני, כאשר סך התשובות החיוביות הוא בסביבות 11%.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 17:00 לינק ישיר 

בנשק כתב:
רק להבין

מגזר כללי - 9.7%
מגזר ערבי - 12%
מגזר חרדי - 26%
מי הם יתר המגזרים שמשלימים ל 100%?

תוקן על ידי שאגתשביט ב- 23/09/2020 16:25:03

זה אחוז החיוביים מתוך סך הבדיקות (מתוך 100% בדיקות שבוצעו)

עדיין לא הבנתי. אפשר הסבר?

אם אני מבין נכון, הכוונה לסך תוצאות חיוביות מתוך סך הבדיקות לפי מגזר
מתוך 100% בדיקות שבוצעו במגזר החרדי, אחוז גילוי חיובי היה 26%.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 16:56 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
רק להבין

מגזר כללי - 9.7%
מגזר ערבי - 12%
מגזר חרדי - 26%
מי הם יתר המגזרים שמשלימים ל 100%?

תוקן על ידי שאגתשביט ב- 23/09/2020 16:25:03

זה אחוז החיוביים מתוך סך הבדיקות (מתוך 100% בדיקות שבוצעו)

עדיין לא הבנתי. אפשר הסבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 16:53 לינק ישיר 

chaverim כתב:

"חצי מתוך ה-800 הם חרדים!!!" איפה ראית תורים לבדיקת קורונה אתמול בירושלים??? הרי זה מאות אנשים ואם כן חייבת להיות תורים פי 10 מזה, איפה זה בדיוק?? הרי בתוך עמי אנוכי יושבת ואני לא רואה את המוני בית ישראל יום יום עומדים בתורים

מה אתה מקשקש?
יש תורות ארוכים מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 16:52 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
מכיון שכיום רוב רובם של החולים החרדים אינם מהמגזר החסידי, שכבר 'עבר את זה', הרי זה מגלה עד כמה המסכה והשמירה המאולצת עשתה שמות בקרב הציבורים הליטאים, כאשר שליש ממנו נושא את הנגיף הארור.

אך חסדי ה' גוברות עלינו - שאין לנו מתים באותם אחוזים!! אפילו לא עשירית!! "נזכר ונכתב בספר חיים טובים"

לאחרונה אני שומע על הרבה חרדים ש"כבר עברו את זה" ולא היה להם שום סימפטומים. שהם חווים "גל שני" פתאום יש להם כאבי שרירים ובעיות בנשימה וחלקם מפתחים דלקת ריאות ושאר מרעין בישין. רח"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כבוד למגזר: התפלגות של אחוז בדיקות חיוביות על פי מגזרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext