|
|
| נשלח ב-23/9/2020 17:58 |
|
| |
1,000,000 מאומתים!!
הגבתי כבר בכמה אשכולות על כך, אבל אני מרגיש שהציבור עדיין לא מבין מה "מאכילים" אותו… אם אתמול נעשו 60,000 בדיקות והיו 6,000 מאומתים, זה אומר שאחוז הנדבקים באוכלוסיה הוא עשירית, וגם זה לא מדויק אם מתוכם (לדוגמא) חצי מהבדיקות כולן נעשו בעיר אחת, אבל כן קרוב לדיוק כאשר עוקבים אחרי האחוזים המשתנים מידי יום כבר חודשים ורואים עקביות, וזה אומר שהבדיקות כן מתפזרות על פני כלל האוכלוסיה, אז סטיית התקן פה קטנה, בדומה לסקרי הבחירות. וזה אומר שברגע זה, מן הסתם, 10% מתושבי ישראל, כמיליון איש ואישה, הינם מאומתים גם אם לא נבדקו. וזה אומר שלו היו עושים אתמול רק 6000 בדיקות, התוצאה היתה הבוקר 600 מאומתים. אז ניתן לקבוע משהו לפי כמות המאומתים התלויה במספר הבדיקות היומיות? ברור שלא. צריך לפחד ולהבהל בשל כך? עוד יותר פחות :) המדדים היחידים שרלוונטיים ומורים על עליה וירידה בתחלואה הינם: 1. האחוזים! אחוזי הגידול מ ת ו ך הבדיקות או הקיטון שקורה אחרי שבועיים של סגר. 2. כמות החולים בבתי החולים, ולא המאומתים ש 95% מהם בכלל לא חולים או יודעים שחלו, או סבלו מתסמינים קלים. כמות החולים קל/בינוני/קשה מחולקים למחלקות בתי החולים, ורק יכולתם לתפקד עד קו אדום של ה capasity שלהם, אמורה לקבוע את יכולת הטיפול, ולכן רק דעתם המקצועית אמורה לקבוע אם אנחנו קרובים ליכולם המקסימלית או לא. כל השאר זה נתונים שנועדו "לבלבל" ולעשות ספינים על חשבון הציבור ה''אוכל כל".. שיהיה לנו בתיאבון וצום קל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 09:13 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | avishai323 כתב: |  | יש לך 2 טעויות יסודיות:
1. נבדקים אך ורק כאלו שמבקשים בדיקה, בעקבות חשש סביר לקורונה. (מלבד מתאשפזים בבי"ח וכדו', שהם מיעוט לגמרי זניח).
2. אם היה צדק בדבריך, היה לנו חיסון עדר כבר בקיץ. וכבר היינו אחרי הקורונה. במקום המציאות המזעזעת שכל יום יש יותר ויותר חולים קשים ויותר ויותר נרצחים. |
|
אין חיסון עדר ב 10% וגם לא ב 50… כך קבעו המומחים, וכך גם אומר ההגיון. אם יש בהלה כזו על 10%, תבין מה זה אומר אם יישארו להידבק רק 30% שלא נדבקו.. כל הסיפור של "חיסון עדר" הוא אגדה ותו לא. ולטענת הראשונה, עובדה שרק 10% מאומתים מכל ה"רצים להבדק" מוכיחה גם שאין שום משמעות למספר המאומתים. חוץ מזה שזו מתמטיקה פשוטה. הכי פשוטה בעולם. כמות המאומתים היא היחידה שקובעת אם אנחנו בעליה/ירידה, וכמות הקשים והמתים היא היחידה שקובעת את יכולת הספיקה וההתמודדות של הצוותים הרפואיים נשלח מהאנדרואיד שלי |
| כבר תקופה ממושכת שאנחנו מסתובבים סביב 10%. אתה סבור שזה אומר שכבר מהיום שעלינו ל10% הגענו למליון מאומתים. ומאותו יום לא נוסף אף אחד?
אם מהיום שהגענו ל10% יש מליון מאומתים, איך זה שאין עליה מטורפת? איך זה שהם לא מדביקים את כל היתר?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 08:42 |
|
| |
יש הרבה מאומתים כי יש דרישה גבוהה לבדיקות. יש דרישה לבדיקות כדי לדעת אם צריך בידוד ואיך לטפל במקרה של חולי קשה יותר. המספר הגדול של המאומתים (גם של חרדים) זה למרות שרוב הציבור החרדי לא נבדקים כבר כמה שבועות ואולי יותר. >הרבה מאומתים בגלל הרבה בדיקות> >הרבה בדיקות בגלל שהרבה אנשים לא מרגישים טוב או היו ליד אנשים שלא מרגישים טוב> >הרבה אנשים שלא מרגישים טוב> >עומס נוראי על בתי החולים. הבעיה שלנו זה פחות האנשים הבודדים החולים. ויותר העומס על בתי החולים, שאנשים לא יקבלו טיפולים מצילי חיים בסיסיים, בגלל העומס. וזה מה שמדיר שינה מעיני כל אחד שיש לו הגיון, לב, ואחריות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 08:38 |
|
| |
אךטובוחסד לא הבנתי מה אתה רוצה. אתה אומר שצריך להסתכל רק על החולים קשה. אבל לאורך כל התקופה מספר החולים קשה היה כ2.5 אחוז ממספר המאומתים שהיה לפני כ10 ימים. כך שמספר המאומתים היום הוא מנבא לא רע למספר החולים קשה שיהיה בעוד כ10 ימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 08:31 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | יש לך 2 טעויות יסודיות:
1. נבדקים אך ורק כאלו שמבקשים בדיקה, בעקבות חשש סביר לקורונה. (מלבד מתאשפזים בבי"ח וכדו', שהם מיעוט לגמרי זניח).
2. אם היה צדק בדבריך, היה לנו חיסון עדר כבר בקיץ. וכבר היינו אחרי הקורונה. במקום המציאות המזעזעת שכל יום יש יותר ויותר חולים קשים ויותר ויותר נרצחים. |
|
אין חיסון עדר ב 10% וגם לא ב 50… כך קבעו המומחים, וכך גם אומר ההגיון. אם יש בהלה כזו על 10%, תבין מה זה אומר אם יישארו להידבק רק 30% שלא נדבקו.. כל הסיפור של "חיסון עדר" הוא אגדה ותו לא. ולטענת הראשונה, עובדה שרק 10% מאומתים מכל ה"רצים להבדק" מוכיחה גם שאין שום משמעות למספר המאומתים. חוץ מזה שזו מתמטיקה פשוטה. הכי פשוטה בעולם. כמות המאומתים היא היחידה שקובעת אם אנחנו בעליה/ירידה, וכמות הקשים והמתים היא היחידה שקובעת את יכולת הספיקה וההתמודדות של הצוותים הרפואיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 07:49 |
|
| |
יש לך 2 טעויות יסודיות:
2. אם היה צדק בדבריך, היה לנו חיסון עדר כבר בקיץ. וכבר היינו אחרי הקורונה. במקום המציאות המזעזעת שכל יום יש יותר ויותר חולים קשים ויותר ויותר נרצחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 00:14 |
|
| |
לה''ו. כוחו של ה1 (הדיקטטור) הוא כמות ה000000 (שעפסאלאך) שנוהים אחריו. והדיקטטור משחק במספרים ובבדיקות לפי גחמותיו. עכשיו הנאמבר וואן, רוצה להפסיק את רעש ההפגנות ליד בלופר, ולכן כל האפסים יהיו בסגר. זה כל הסיפור!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 00:06 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אם לפני שבוע-שבועיים היו באמת מליון מאומתים אז היום היו צריכים לקבל 80-100% אחוז גילוי, המליון האלה לא חיים בבועה.
אלא מה? כמו שאמרו, מי שהולך זה מי שעם תסמינים או מי שהיה קרוב לחולה מאומת.. |
|
ממש ממש לא נכון!!!! יותר מ 90% הם ללא תסמינים כלל. רוצה ראיה? קח את כל אלפי הנדבקים בישיבות כמקשה אחת. תבדוק כמה מהם עם תסמינים. שואף לאפס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 19:49 |
|
| |
אם לפני שבוע-שבועיים היו באמת מליון מאומתים אז היום היו צריכים לקבל 80-100% אחוז גילוי, המליון האלה לא חיים בבועה.
אלא מה? כמו שאמרו, מי שהולך זה מי שעם תסמינים או מי שהיה קרוב לחולה מאומת..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 18:25 |
|
| |
לרוב לא מאשרים בדיקה למי שאין לו תסמינים אלא אם מישהו מהמשפחה הגרעינית נדבק ככה שהתחשיב לא נכון בעליל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 18:04 |
|
| |
| בנשק כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | הגבתי כבר בכמה אשכולות על כך, אבל אני מרגיש שהציבור עדיין לא מבין מה "מאכילים" אותו… אם אתמול נעשו 60,000 בדיקות והיו 6,000 מאומתים, זה אומר שאחוז הנדבקים באוכלוסיה הוא עשירית, וגם זה לא מדויק אם מתוכם (לדוגמא) חצי מהבדיקות כולן נעשו בעיר אחת, אבל כן קרוב לדיוק כאשר עוקבים אחרי האחוזים המשתנים מידי יום כבר חודשים ורואים עקביות, וזה אומר שהבדיקות כן מתפזרות על פני כלל האוכלוסיה, אז סטיית התקן פה קטנה, בדומה לסקרי הבחירות. וזה אומר שברגע זה, מן הסתם, 10% מתושבי ישראל, כמיליון איש ואישה, הינם מאומתים גם אם לא נבדקו. וזה אומר שלו היו עושים אתמול רק 6000 בדיקות, התוצאה היתה הבוקר 600 מאומתים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא מדוייק, כי רוב אלו שהולכים להיבדק הם כאלה מראש שיש להם חשש שנדבקו.
|
|
אבל עובדה ש 90% מהם לא! ז"א שהסטייה עדיין קלה.. קח בחשבון שיש כנראה מאות אלפים בלי שום תסמין בכלל, ועוד כאלו שלא רוצים להבדק למרות שיודעים, שהם עם תסמינים מובהקים (כל אחד פה מכיר לפחות 10 כאלו) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 18:02 |
|
| |
והנה הטבלאות שגם אותן כבר פרסמתי. תשבו כמה דקות ותבינו כמה עובדים עלינו עם המספרים, וגם תמצאו שם בקלות מי באמת האשמים (רמז לאשמים: בתי הספר וההתפרעות בחופש הגדול)  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 18:00 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | הגבתי כבר בכמה אשכולות על כך, אבל אני מרגיש שהציבור עדיין לא מבין מה "מאכילים" אותו… אם אתמול נעשו 60,000 בדיקות והיו 6,000 מאומתים, זה אומר שאחוז הנדבקים באוכלוסיה הוא עשירית, וגם זה לא מדויק אם מתוכם (לדוגמא) חצי מהבדיקות כולן נעשו בעיר אחת, אבל כן קרוב לדיוק כאשר עוקבים אחרי האחוזים המשתנים מידי יום כבר חודשים ורואים עקביות, וזה אומר שהבדיקות כן מתפזרות על פני כלל האוכלוסיה, אז סטיית התקן פה קטנה, בדומה לסקרי הבחירות. וזה אומר שברגע זה, מן הסתם, 10% מתושבי ישראל, כמיליון איש ואישה, הינם מאומתים גם אם לא נבדקו. וזה אומר שלו היו עושים אתמול רק 6000 בדיקות, התוצאה היתה הבוקר 600 מאומתים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא מדוייק, כי רוב אלו שהולכים להיבדק הם כאלה מראש שיש להם חשש שנדבקו.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|