|
|
| נשלח ב-24/9/2020 16:12 |
|
| |
ליצמן עושה בית ספר לבג''ץ
חבר הכנסת ליצמן מאיים: במידה והפגנות בלפור עד 2000 יקבלו אישור - נפגין בריכוזים החרדים באירועי שמחת בית השואבה וההקפות השניות בשמחת תורה. מקור דברים שאמר ברדיו קול חי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 03:20 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | שרית מצדיעה לליצמן. ואי ואי ואי. איפה משיח צדקנו איפה!!! (שנה טובה ומתוקה גם לליצמן וגם לשרית)
|
|
נו באמת.. היא רק כועסת שהבן לא יכל לבוא לאכול בליל ר"ה בגלל הסגר אם היו מחריגים אותו מהסגר הכל היה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 00:21 |
|
| |
שרית מצדיעה לליצמן. ואי ואי ואי. איפה משיח צדקנו איפה!!! (שנה טובה ומתוקה גם לליצמן וגם לשרית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2020 00:02 |
|
| |
קלעפער
| מנחה_חדשה כתב: |  | | לא הבנתי מה חסידי בלהידבק. זה משהו מתורת הבעש"ט? גור שמקפידים לא להידבק הם לא חסידים? |
|
עוד לא הבנת שחרדי זה שם קוד ל"מישהו שעושה בדיוק מה שאני חושב"?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 23:32 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | ליצמן עושה בית ספר לבג''ץ
חבר הכנסת ליצמן מאיים: במידה והפגנות בלפור עד 2000 יקבלו אישור - נפגין בריכוזים החרדים באירועי שמחת בית השואבה וההקפות השניות בשמחת תורה.
מקור דברים שאמר ברדיו קול חי
|
|
צודק לגמרי כל הסגר הזה הוא הזוי לחלוטין!! וגובל באטימות וברשעות מתוך פניקה והיסטריה הפחדות !! ומסכת של שקרים !! אני מצדיעה לליצמן על הצעד שהוא עשה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 20:39 |
|
| |
לא הבנתי מה חסידי בלהידבק. זה משהו מתורת הבעש"ט? גור שמקפידים לא להידבק הם לא חסידים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 19:49 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | עדיף להיות חכם ולא צודק.
זה שסולם הערכים של מנהיגי המדינה הוא לא יהודי, לא מתיר לנו גם כן להתנהג בהפקרות כמוהם.
תילחם על דבר שאתה חושב שהוא איפה ואיפה, אבל לא בצורה שמביאה לחשש פיקוח נפש. |
|
ליטפאק נשאר ליטפאק
אבל תסתכל על זה ככה
החסידים יתערבבו ויידבקו בקורונה, זה יעזור לך בנושא של 6:3
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 19:30 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | גור הוא דיבר על כל החרדים. גם על שונאי חסידים ועל אלו שלא מסוגלים לשמוע דברים טובים על חסידים.
6:3 לא נגמר לך.
חבל שאלו ששלחת לכנסת דגל וגם שס לא עושים את תפקידם ונלחמים על האיפה ואיפה. הפגנות זה פיקוח נפש תפילה זו סתם סגידה. כנראה שבעיניהם שמחת בית שואבה בחוץ זה יותר גרוע מהפגנה
תוקן על ידי קרשינדו ב- 24/09/2020 16:56:47 |
| עדיף להיות חכם ולא צודק.
זה שסולם הערכים של מנהיגי המדינה הוא לא יהודי, לא מתיר לנו גם כן להתנהג בהפקרות כמוהם.
תילחם על דבר שאתה חושב שהוא איפה ואיפה, אבל לא בצורה שמביאה לחשש פיקוח נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 19:25 |
|
| |
במוצאי ראש השנה הוא דוקא כן ביצע את רעיון העוועים של ה'הפגנות', וגרם למאות משפחות לעשות את החג יחד, להדביק ולהידבק.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 17:37 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | האדמור שלו שהודיע לחסידים לא להגיע ליום כיפור יסכים לערוך להם שמחת בית השואבה?חבל שזקנותו מביישת את צעירותו |
|
עוד לא הבנת שליצמן השועל הפוליטי הזה , עושה להם את כל זה בהפוך על הפוך כדי שבסוף בג''ץ יתקפלו ויאסרו את כל ההפגנות כולל ההמוניות בבלפור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 16:50 |
|
| |
מנחה. קח כוס מים לקרר את שמחתך נגד ליצמן. ליצמן לא דיבר על
גור הוא דיבר על כל החרדים. גם על שונאי חסידים ועל אלו שלא מסוגלים לשמוע דברים טובים על חסידים.
6:3 לא נגמר לך.
חבל שאלו ששלחת לכנסת דגל וגם שס לא עושים את תפקידם ונלחמים על האיפה ואיפה. הפגנות זה פיקוח נפש תפילה זו סתם סגידה. כנראה שבעיניהם שמחת בית שואבה בחוץ זה יותר גרוע מהפגנה
תוקן על ידי קרשינדו ב- 24/09/2020 16:56:47
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 16:17 |
|
| |
האדמור שלו שהודיע לחסידים לא להגיע ליום כיפור יסכים לערוך להם שמחת בית השואבה?
חבל שזקנותו מביישת את צעירותו
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|