בית פורומים בחדרי חרדים

8687 מאומתים מערב שבת עד עכשיו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2020 23:53 לינק ישיר 

אני מאמין יותר ל(מכחישת הקורונה לשעבר) פרופ' עידית מטות, מאשר לעסקני עזרא למרפא הבלזעאית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:04 לינק ישיר 
רפיק

בונדמן כתב:
משהו מסתתר פה, לא יכול להיות שתוך יום קפץ מספר החיוביים מאלפיים לארבעת אלפים, ותוך יומיים לשמונת אלפים, מישהו משחק פה עם תוצאות ונתונים,
אנחנו לא מכירים במשפחה ובשכונה ובקהילה איזו תמותה ותחלואה עודפת בימים האחרונים, גם לגבי הבדיקות בגור, הייתי ממליץ לעשות ניסוי, לקחת עשרת אלפים אזרחים מכל הארץ שאין להם שום תסמין ושום הרגשה והם גם לא היו בקרבת מאומתים ולערוך להם בדיקת פתע, התוצאה תהיה מינימום אלפיים מאומתים,  גם המונשמים השונים, לך תדע למי יש דלקת ריאות, ומי קורונה, מי סתם קשיש בן תשעים ומעלה שהורדם ומשום מה נכתב עליו קורונה, הרי ההנשמות וההרדמות במדינת ישראל לא נולדו היום,

למי יש אינטרס ומהו האינטרס, לאלוקים פתרונים, 

שמעתי השבוע מאחד מבכירי עזרה למרפא שבבתי החולים יש כרגע מספיק מקום, ומכשירי הנשמה וכח אדם, רק נוח להם לעשות גיוואלד מטעמים כלכליים,

עליה מסויימת יש, זהירות - ודאי נדרשת,  אבל הסטריה, סגר, ושאר הבלאגן, למישהו יש פה אינטרס, 

תוקן על ידי בונדמן ב- 26/09/2020 23:48:18

וודאי שהמספרים קופצים בחדות, זה המשמעות של גידול אקספוננציאלי, וזה הפחד האמיתי, שהקפיצות יהפכו כלכך גדולות שמספר החולים הקשים יעברו את כמות המטופלים שמערכת הבריאות יכולה לשאת בצורה מיטבית, המערכת יכולה לטפל בכמות גדולה יותר של חולים ברמה בינונית אבל זה לא מצב שהיינו רוצים להיות בו.

אמנם זה נכון שכמות החולים הקשים קשורה ישירות לכמות הבדיקות ולכן הנתון שחשוב הוא אחוז הבדיקות החיוביות מסך כל הבדיקות. והמספר הזה נמצא בעלייה כבר מעל לשבועיים, ובקרב נדגמים מהאוכלוסייה החרדית האחוז גבוה פי שניים משאר הציבור.

אז אני לא מבין איך בזמן כזה עדיין אפשר לדבר בשאננות. אולי אולי האינטרס הוא למנוע אסון בריאותי ולא לפגוע באורח החיים החרדי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:10 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
משהו מסתתר פה, לא יכול להיות שתוך יום קפץ מספר החיוביים מאלפיים לארבעת אלפים, ותוך יומיים לשמונת אלפים, מישהו משחק פה עם תוצאות ונתונים,
אנחנו לא מכירים במשפחה ובשכונה ובקהילה איזו תמותה ותחלואה עודפת בימים האחרונים, גם לגבי הבדיקות בגור, הייתי ממליץ לעשות ניסוי, לקחת עשרת אלפים אזרחים מכל הארץ שאין להם שום תסמין ושום הרגשה והם גם לא היו בקרבת מאומתים ולערוך להם בדיקת פתע, התוצאה תהיה מינימום אלפיים מאומתים,  גם המונשמים השונים, לך תדע למי יש דלקת ריאות, ומי קורונה, מי סתם קשיש בן תשעים ומעלה שהורדם ומשום מה נכתב עליו קורונה, הרי ההנשמות וההרדמות במדינת ישראל לא נולדו היום,

שמעתי השבוע מאחד מבכירי עזרה למרפא שבבתי החולים יש כרגע מספיק מקום, ומכשירי הנשמה וכח אדם, רק נוח להם לעשות גיוואלד מטעמים כלכליים,

עליה מסויימת יש, זהירות - ודאי נדרשת,  אבל הסטריה, סגר, ושאר הבלאגן, למישהו יש פה אינטרס, 

היה לי השבוע קרוב משפחה מאושפז
והוא תיאר לי בדיוק את העומס הנורא וחוסר האונים במצבים הקשים
בימים שהיה שם מתו לידו 2 חולים
ומדובר במחלקת קורונה כנראה חדשה עם צוות חדש
וככל הנראה איכות הצוות בהתאם
כך שלא חכמה להתפאר במחלקה חדשה עם מקום נוסף וכדו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:18 לינק ישיר 

מכחישי הקורונה כופרים גם במושג אקספוננציאלי שנתניהו & טראמפ המציאו כדי... (תשלימו לבד).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 00:26 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
בונדמן

מה אתה מבלבל במוח.
מסביבי מלא משפחות נופלות שדודות. זה מתחיל עם שיעול. אח"כ מגיע חום, צמרמורות, וכאבי שרירים. ואח"כ מאבדים טעם וריח. והכי מעניין שבכל משפחה שנדבקה יש כאלו שאין להם שום תסמינים והם יוצאים שליליים בבדיקה. ורק בזכותם אחוז המאומתים לא עולה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 01:50 לינק ישיר 

אוקיי, אז עכשיו הגיע הגל לריכוזים הליטאיים, (רגע, אתם לא שמים מסכות ו2 מטר ותפילות בחוץ?) אצל קהילות אחרות עברו את הגל כבר לפני חודשיים ומעלה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2020 02:26 לינק ישיר 

גם בריכוזים שאני שוהה לא שמעתי על חולים חדשים. רוב רובם של האנשים בשכונה שלנו לא הריחו ולא הרגישו טעם לפני כמה חדשים, וב"ה מאז שכחו מכל הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 8687 מאומתים מערב שבת עד עכשיו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.