נשלח ב-26/9/2020 21:19
מעל ל 8000 נדבקים ביום + סגר בכל הארץ + אבל בבלפור יש אלפי מפגינים הערב !
נשלח ב-26/9/2020 21:20
יו_טיוב כתב:
אנרכיה - נכון לגמרי חוסר ציות לחוק - למרבה הצער והבושה, כל זרועות החוק לצידם
נשלח ב-26/9/2020 21:25
מבחינתם כמה שיהיה יותר גרוע, ככה זה טוב יותר להפלת נתניהו. הם לא דופקים חשבון לשום דבר!
נשלח ב-26/9/2020 21:26
שני פושעים עיקריים אותם לעת"ל צריך להעמיד לדין, והם שר הכלום ניסקורן והאדמו"ר מנדלביט. אמרנו וכתבנו שאנחנו הולכים לקטסטרופה אבל אין איש שם על לב . הקטסטרופה הזאת אינה משמיים, ידענו שזה מה שהעתיד צופן לנו.
נשלח ב-26/9/2020 21:40
שמנדלבליט יעמיד עצמו לדין?
נשלח ב-26/9/2020 21:48
המפגינים שם רובם ככולם מסוממים לחלוטין.
הדבר האחרון שיש להם בראש זה מחשבה על הזולת או חוק.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/9/2020 21:51
וזוהי הראיה הגדולה שסגירת בתי הכנסת הינה רדיפת הדת לשמה, ולא מתוך דאגה לתחלואה.
נשלח ב-26/9/2020 21:58
ומיד אחרי ההפגנה הם יודיעו ש"זהו, כעת משהים את ההפגנות ועכשיו תעשו סגר ביום כיפור וסוכות"
נשלח ב-26/9/2020 22:12
timobl כתב: וזוהי הראיה הגדולה שסגירת בתי הכנסת הינה רדיפת הדת לשמה, ולא מתוך דאגה לתחלואה.
כי ידוע שיש מניינים למנחה במכוני היופי ובחדרי הכושר..
נשלח ב-26/9/2020 22:16
timobl כתב: וזוהי הראיה הגדולה שסגירת בתי הכנסת הינה רדיפת הדת לשמה, ולא מתוך דאגה לתחלואה.
על פי הפלס כל הקורונה זה קונספירציה שהגו במרתפי האינקויזיציה הציונית כדי לעקור את הדת
נשלח ב-26/9/2020 22:20
מה לנו כי נלין עליהם אחרי שראינו את ה'הקפדה' הגדולה בבעלז שאחריהם התחילו כל החסידויות 'להקפיד'. ידינו שפכו את הדם הזה- ועינינו ראו.
נשלח ב-26/9/2020 23:02
סוףלאדישות כתב: מה לנו כי נלין עליהם אחרי שראינו את ה'הקפדה' הגדולה במכניבקא שאחריהם התחילו כל החסידויות 'להקפיד'. ידינו שפכו את הדם הזה- ועינינו ראו.
נשלח ב-26/9/2020 23:07
סוףלאדישות כתב: מה לנו כי נלין עליהם אחרי שראינו את ה'הקפדה' הגדולה בבעלז שאחריהם התחילו כל החסידויות 'להקפיד'. ידינו שפכו את הדם הזה- ועינינו ראו.
לא יעזור כלום !
כמה שתראה את ההפקרות אצל אחינו החילונים בכל מחוז שהוא עדיין תמשיך עם ההלקאה העצמית .
קל להוציא יהודי מהגלות אבל קשה להוציא את הגלותיות מיהודי
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/9/2020 23:13
יו_טיוב כתב: סוףלאדישות כתב: מה לנו כי נלין עליהם אחרי שראינו את ה'הקפדה' הגדולה בבעלז שאחריהם התחילו כל החסידויות 'להקפיד'. ידינו שפכו את הדם הזה- ועינינו ראו.
לא יעזור כלום !
כמה שתראה את ההפקרות אצל אחינו החילונים בכל מחוז שהוא עדיין תמשיך עם ההלקאה העצמית .
קל להוציא יהודי מהגלות אבל קשה להוציא את הגלותיות מיהודי
נשלח מהאנדרואיד שלי
הנושא הוא לא המתים אצלם אלא אצלינו ולכן אני מלין עלינו באמת אצלם יש לעשות חשבון נפש על הנזקים שהם גורמים שם. אבל מה זה נוגע לנו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.