מי שעקב אחרי ההודעות שלי בשבוע האחרון ראה כמה חוסר סימפטיה יש לי לאיש הזה . הוא לכאורה רוצח המונים בעצם התנהגותו . פקיד הסתדרותי שרק במדינת ישראל יכול להפוך לשר משפטים. ידעתי שבסוף זה "יקפוץ לו" אז הנה הערב הוא גילה את פרצופו המכוער.
נשלח ב-27/9/2020 13:13
ברגע שכתבת: יש דברים חשובים יותר משמירה על כבודו של הקיסר, בזמן ששוללים מאיתנו חירויות ומכניסים אותנו לחובות ענק ממניעים פוליטיים. חשדתי...
YYona כתב:
פתחתם כאן כמה אשכולות עם אותו סילף שהופץ ממכונת התעמולה, אז מי שהגיב לכם הוא זה שממומן?... איפה הייתם שבוע שעבר שיולי אדלשטיין אמר "עיקר התחלואה - במגזר החרדי והערבי"
אתה מרבה להשתלח כאן ברבנים ובחרדים בכלל, מה קרה שפתאום אתה נעלב בשבילנו?
ברגע שכתבת ואני מצטט: " יש דברים חשובים יותר משמירה על כבודו של הקיסר, בזמן ששוללים מאיתנו חירויות ומכניסים אותנו לחובות ענק ממניעים פוליטיים "
זהו ציטוט מדף המסרים המאורגן והממומן של האנארכיסטים. האנטי ביביסטים שמייחלים שיהיה לאנשים רע, שיהיו עוד חולים ומתים , שלא תהיה פרנסה. רק כך יש סיכוי להפיל את נתניהו. ולעצם העניין. בציבור החרדי התחלואה היא פי 2 מאשר במגזר החילוני. 1. כי אובייקטיבית יש משפחות גדולות וגרים בצפיפות. 2. כי יש חוגים שזלזלו ועדיין מזלזלים . חסידים ששוהים בהמוניהם במקומות סגורים, בלי מסיכה על האף או בכלל בלי כלום. מתוך אמונה טפילה שבזכות הרב'ה לא יקרה כלום!. אין שו"ע, אין אחראיות של בין אדם לחבירו , איש הישר בעיניו יעשה. אכן יש סיבה טובה לדפוק על חטא שחטאנו (על החזה של עצמנו). אבל בבקשה, נא לא לרמות את עצמנו. נא לא ליפול לנוכלות של מפגיני בלפור המנסים להנדס לנו את התודעה.
תוקן על ידי momeir ב- 27/09/2020 13:14:17
תוקן על ידי momeir ב- 27/09/2020 13:19:11
נשלח ב-27/9/2020 02:30
אידלשטיין אמר מציאות. זו המציאות עכשיו. ניסקורן סתם הסית ופלט האשמה שקרית
נשלח ב-27/9/2020 02:30
כבר כתבתי באשכול אחר:
ממש לא בא לי להגן על הקומוניסט הזה. אבל הוציאו את דבריו מהקשרם. הוא בס"ה תיאר את השתלשלות האירועים שקודם התחלואה עלתה אצל החרדים והערבים והיום זה כבר אצל כולם.
נשלח ב-27/9/2020 02:02
פתחתם כאן כמה אשכולות עם אותו סילף שהופץ ממכונת התעמולה, אז מי שהגיב לכם הוא זה שממומן?... איפה הייתם שבוע שעבר שיולי אדלשטיין אמר "עיקר התחלואה - במגזר החרדי והערבי"
אתה מרבה להשתלח כאן ברבנים ובחרדים בכלל, מה קרה שפתאום אתה נעלב בשבילנו?
הוא צודק לגמרי, ההתפרצות היתה בערים של חרדים וערבים שאינם ממשתתפי ההפגנות. כל בר דעת מבין שהבעיה היא בהתקהלות בחללים סגורים.
תפסיקו להיסחף עם הספין של ההפגנות, יש דברים חשובים יותר משמירה על כבודו של הקיסר, בזמן ששוללים מאיתנו חירויות ומכניסים אותנו לחובות ענק ממניעים פוליטיים.
לפחות תכתוב גילוי נאות. שההודעה הנ"ל פרסומת ממומנת.
נשלח ב-26/9/2020 22:22
YYona כתב:
הוא צודק לגמרי, ההתפרצות היתה בערים של חרדים וערבים שאינם ממשתתפי ההפגנות. כל בר דעת מבין שהבעיה היא בהתקהלות בחללים סגורים.
תפסיקו להיסחף עם הספין של ההפגנות, יש דברים חשובים יותר משמירה על כבודו של הקיסר, בזמן ששוללים מאיתנו חירויות ומכניסים אותנו לחובות ענק ממניעים פוליטיים.