בית פורומים בחדרי חרדים

שני בני האדמו"ר מגור והגבאי נמצאו חיוביים לקורונה, האדמו"ר נכנס לבידוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2020 13:34 לינק ישיר 
שני בני האדמו"ר מגור והגבאי נמצאו חיוביים לקורונה, האדמו"ר נכנס לבידוד

פרסום ראשון ב'חדשות הסקופים': דרמה בחסידות גור! שני בניו של האדמו"ר, הרה"צ אברהם מרדכי והרה"צ ישראל מנחם, אובחנו כחיוביים לקורונה.

.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 19:56 לינק ישיר 
סקופער

תמניא_אפי כתב:
אדם_ה1 כתב:

עוד אחד נהיה רופא.
ברור לכל בר דעת שאם היו מתפללים בבית ולא בבית הכנסת היו פחות נדבקים, לא צריך להיות דוקטור לפיזיקה בשביל להבין את זה..

עד מתי?
לכמה זמן?
חמש שנים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפשר גם לשאול הפוך? עד מתי תהיה ההפקרות הזאת? עד 200 הרוגים? עד 1000 הרוגים? אולי רק משפחות שלמות שימותו יזעזעו אותנו להזהר?

התשובה, אגב, לשאלתך, עד שיבוא חיסון ועד שנדע איך להתמודד עם הנגיף הזה. עד אז, מוטל על כל אחד לעשות מה שיכול כדי שהוא ובני ביתו לא ידבקו ולא ידביקו אחרים. אם כולם היו אחראיים ולא מזייפים היינו יכולים לחיות עם זה. אבל אלה רוצים הפגנות המוניות ואלה רוצים הדבקה במקוואות ובבתי כנסיות, ואלה רוצים חתונות המוניות במגזר הערבי, וכל אחד רוצה את מה שטוב לו וחשוב לו, והנגיף צוחק על כולם, והבתי חולים במצב על הפנים, שלא לדבר על החולים עצמם ועל המתים המתרבים רח"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 19:44 לינק ישיר 

עד שרמת התחלואה תרד לרמות שהיתה אחרי פסח.
כמובן שאם פותחים הכל בחזרה ואנשים לא מקפידים על תקנות הגל השלישי יכול לחזור אחרי כמה חודשים, ובאמצע החורף זה מתכון לאסון.

אם היה אפשר (אבל זה מדע בדיוני) היו עושים את הסגר של פסח חודש עד שגם מי שחלה הספיק להבריא, ולסגור את הגבולות הרמטית לבני אדם עד שהוירוס ייעלם מהעולם, אבל זה לא מעשי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 19:37 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

עוד אחד נהיה רופא.
ברור לכל בר דעת שאם היו מתפללים בבית ולא בבית הכנסת היו פחות נדבקים, לא צריך להיות דוקטור לפיזיקה בשביל להבין את זה..

עד מתי?
לכמה זמן?
חמש שנים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 19:26 לינק ישיר 

עוד אחד נהיה רופא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 18:02 לינק ישיר 

אין דמיון בין כולירע לקורונה!

כולירע הוא חיידק שאם אתה מתרחק ממנו הוא לא רץ אחריך.
במגיפות הכולירע, הבעיה העיקרית היתה בביוב והתערבותו במי השתייה.
פותרים את הבעיה, הסתיימה המגיפה.

קורונה הוא וירוס נשימתי.
כשיפסיקו לנשום יפסיקו גם להידבק.

אם משהו, אז השפעת הספרדית יש לו קווי דמיון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 17:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 17:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 17:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 16:10 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
muki28 כתב:

זו דווקא ההוכחה הכי טובה נגד תמניא, מפגיני בלפור ושות'. כל עוד הם שמרו הם לא נדבקו. מתי הם כן נדבקו? כשהפסיקו לשמור! יטען תמניא שאי אפשר,לשמור לנצח ולכן וכו' וכו', אבל בתכלס זו ההוכחה הכי טובה שמי שנשמר באמת הסיכויים שלו להידבק ולהדביק נמוכים

בינתיים כל ההוכחות הן נגדי.

המציאות פשוט חזקה מכל ההוכחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לצערנו אכן, המציאות שאתה וחבריך יצרתם חזקה מכל ואת המחיר משלמים כולנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 16:10 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

תמניא_אפי כתב:
לךתדע1 כתבה:

לאלה שרוצים להסיק מסקנות מהעובדה שבני  כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א חלו בנגיף, ולכן אין מה לשמור על תקנות משרד הבריאות ? , ההפך הנכון,  מכאן ניתן להסיק שצריך שמירה יותר יעילה מזו שננקטה ע"י והעובדה שהאדמו"ר עצמו ב"ה לא חלה היא ההוכחה לכך 

תביא לכל אחד צוות משרתים ומשמשים כמו שיש לאדמו"ר מגור, ואני מבטיח לך שכולם יזהרו כמותו.

תביא הוכחות קצת יותר ריאליסטיות ונדון בהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בלי משים לב, אתה מודה שהשמירה מועילה  ומגינה מפני הידבקות, רק מה,  אתה טוען שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו.

מאוד מסתבר שכך!

רק זה על מנת שתעלה לרקיע!
והתועלת הוא רק לדחות את ההדבקה ולא למגר את המחלה.

אין גוזרין גזירה על הציבור אם אינו יכול לעמוד בו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 16:06 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
לךתדע1 כתבה:

לאלה שרוצים להסיק מסקנות מהעובדה שבני  כ"ק האדמו"ר מגור שליט"א חלו בנגיף, ולכן אין מה לשמור על תקנות משרד הבריאות ? , ההפך הנכון,  מכאן ניתן להסיק שצריך שמירה יותר יעילה מזו שננקטה ע"י והעובדה שהאדמו"ר עצמו ב"ה לא חלה היא ההוכחה לכך 

תביא לכל אחד צוות משרתים ומשמשים כמו שיש לאדמו"ר מגור, ואני מבטיח לך שכולם יזהרו כמותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בלי משים לב, אתה מודה שהשמירה מועילה  ומגינה מפני הידבקות, רק מה,  אתה טוען שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 16:00 לינק ישיר 

muki28 כתב:

זו דווקא ההוכחה הכי טובה נגד תמניא, מפגיני בלפור ושות'. כל עוד הם שמרו הם לא נדבקו. מתי הם כן נדבקו? כשהפסיקו לשמור! יטען תמניא שאי אפשר,לשמור לנצח ולכן וכו' וכו', אבל בתכלס זו ההוכחה הכי טובה שמי שנשמר באמת הסיכויים שלו להידבק ולהדביק נמוכים

בינתיים כל ההוכחות הן נגדי.

המציאות פשוט חזקה מכל ההוכחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 15:59 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 15:56 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2020 15:47 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שני בני האדמו"ר מגור והגבאי נמצאו חיוביים לקורונה, האדמו"ר נכנס לבידוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext