סוף סוף יש חבר כנסת שלא מתייפיף בפני התקשורת (כמו 3 השליחים ששלחנו לכנסת לדאוג לנו ואנו שקופים בעיניהם ומעיז ואומר מה שהם צריכים היו להגיד גם זה מפריע לליטאישעבר ( או אולי בעלזער שעבר או מה שזה לא יהיה. ) . די ען השנאה העצמית וההתייפיפות. (בפני מי?)
למה לאלפי מפגיני בלפור מותר להגיד ולעשות מה בא להם והם מקבלים גיבוי ממערכת המשפט ומבתוך כנסת ישראל ולנו אסור לזעוק את זעקתנו? אם היינו רואים שאין מחלוקת עוזר או לא עוזר? אם היינו רואים שכל העם מלבד החרדים מקיימים באדיקות כל ציווי בנושא הקורונה באמת לא היה בסדר מצידנו אבל הכל באויר וכל אחד אומר ועושה מה בא לו אז גם לנו שבנפשנו היא מותר לנהוג כמותם.
תוקן על ידי קרשינדו ב- 30/09/2020 11:42:39
נשלח ב-30/9/2020 12:05
בגלל שהתל אביבים מעשנים סמים והמשטרה לא אוכפת אז גם אנחנו נצרוך סמים?
בגלל שהערבים בגליל לא שומרים על חוקי התנועה והמשטרה מפחדת לטפל בהם אז גם אנחנו לא נשמור?
אם אנחנו מבינים שצריך לשמור על חיי הזקנים ומעט צעירים אז צריך לשמור בלי קשר למה עושה האחר. האם זה שהבלזער ויתר על חיי זקניו זה מעודד גם אותך להדביק את סבא שלך?
נשלח ב-30/9/2020 12:26
נשלח ב-30/9/2020 12:27
בבחירות הבאות שליברמן ולפיד יקימו ממשלה חילונית תזכרו בזכות מי זה....
נשלח ב-30/9/2020 13:06
פלדלפי כתב:
בבחירות הבאות שליברמן ולפיד יקימו ממשלה חילונית תזכרו בזכות מי זה....
נשלח ב-30/9/2020 13:18
בונדמן כבר כתב כאן פעם את ההלצה שרצה אצל ישישי יוצאי רומניה שהישועות משה גדול יותר מהמהר"ל מפראג. שהמהר"ל יצר גולם אחד והישועות משה שניים.
נשלח ב-30/9/2020 15:18
לא ראוי! יהודי עובד ה' שלימד כ"כ הרבה אנשים פרק בהלכות ויתור ומדות טובות עד שאפשר לומר עליו שהוא אחד מגדולי הדורות בסוגיות אלו [שהם קשים יותר מכל סוגיות הש"ס].
נשלח ב-30/9/2020 15:54
אני מאד מעריך את מידותיו הטובות של הרבי אבל אני מעריך גם את מידותיה הטובות של רעייתי{נגיד} ועדיין אני לא חושב שהיא אמורה להנהיג ציבור יש כנראה עוד כמה תנאים למשל תלמיד חכם וחכם
נשלח ב-30/9/2020 16:00
ליטאי אם זה נוגע לעניין הזהירות/ההפקרות מקורנה כבר קדמו הגר"ח ובאופן חמור הרבה יותר. אם מה שאתה רוצה זה לצחוק על אדמורי"ם תפתח אשכול תחת הכותרת הנכונה.