בית פורומים בחדרי חרדים

מנהל 'מעייני הישועה' פרופ’ רביד: ‘רבנים חושבים שגדולתם תהיה שהם יהרגו עוד כמה’

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/9/2020 19:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 19:32 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

תמניא - לא ניתן לך להתחמק עד שתסביר מה "נגד היהדות" בעטיית מסיכות, ובתפילות באוויר הפתוח בלבד ובמקומות מרווחים???
וכן, גם אם משום מה חשוב מאוד לאדמו"ר מבעלז (כמעט כתבתי פסאדו-אדמור) לעשות חתונה עם אלפי חסידים כי זה כידוע מ"עיקרי הדת", ואין מקום פתוח מרווח ברשותו,
שישכור אצטדיון גדול פתוח וירד מה"ספאס נישט" ומהשמרנות ההזוייה,
מבטיח לך שאם היו עושים דברים כאלו, גם אם עדיין היו מבקרים את ההתנהלות, זה היה פחות מפריע והיו מעריכים את המאמץ בלא להש**** מהמקפצה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 19:34 לינק ישיר 

א בפירושע תמניא

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 30/09/2020 19:34:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 20:57 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
מצדרביעי כתב:

תמניא - לא ניתן לך להתחמק עד שתסביר מה "נגד היהדות" בעטיית מסיכות, ובתפילות באוויר הפתוח בלבד ובמקומות מרווחים???
וכן, גם אם משום מה חשוב מאוד לאדמו"ר מבעלז (כמעט כתבתי פסאדו-אדמור) לעשות חתונה עם אלפי חסידים כי זה כידוע מ"עיקרי הדת", ואין מקום פתוח מרווח ברשותו,
מבטיח לך שאם היו עושים דברים כאלו, גם אם עדיין היו מבקרים את ההתנהלות, זה היה פחות מפריע והיו מעריכים את המאמץ בלא להש**** מהמקפצה...

חלש מאוד, מצטער...

גם אם נניח שיש היגיון בטענתך שלא כדאי לשתף פעולה עם מדיניות הבידודים הנרחבת, זה עדיין לא מצדיק "לשבור את כל הכלים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 21:03 לינק ישיר 

בושה וחרפה לציבור החרדי שעוד לא שלחו את המספר שלו, להפציץ אותו בהודעות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 21:05 לינק ישיר 

רופאים בגרמניה (מצייגים כ1000 רופאים) שכל הקוביד חתיכת הונאה.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1139110303157091&id=100011743950808&_rdr

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 21:07 לינק ישיר 
מצדרביעי

פלוני500 כתב:
רופאים בגרמניה (מצייגים כ1000 רופאים) שכל הקוביד חתיכת הונאה.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1139110303157091&id=100011743950808&_rdr

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין מי בדק את השכלתם הרפואית של כל ה"רופאים", וכמובן, מוכן להתערב שחצי מהם ניאו-נאצים שטוענים שזאת קונספירציה יהודית, אבל מה העובדות משנות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 21:07 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
מצדרביעי כתב:

חלש מאוד, מצטער...

גם אם נניח שיש היגיון בטענתך שלא כדאי לשתף פעולה עם מדיניות הבידודים הנרחבת, זה עדיין לא מצדיק "לשבור את כל הכלים"...

לא יודע אם מצדיק או לא

תועלת בוודאי שאין לזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 22:00 לינק ישיר 

אז או כלום או הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 22:43 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אז או כלום או הכל

טענה ישנה שלי אל תמניא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מנהל 'מעייני הישועה' פרופ’ רביד: ‘רבנים חושבים שגדולתם תהיה שהם יהרגו עוד כמה’
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.