| נשלח ב-1/10/2020 15:23 |
|
| |
כ''ק האדמו''ר מרימנוב שליט''א : מגלה סיבת חזרת הקרונה בשכונות החרדים בעולם
מוצאי יום הכיפורים אחרי הבדלה ושבירת הצום , פנה אחד מהנוכחים ושאל לרבי שליט''א , מה יהיה עם הקרונה הרבי שליט''א השיב , הקרונה יעזוב את השכונות החרדים כמו שהיה רק אם יחזרו בתשובה על ''בין אדם לחברו'' לא יעזור כלום גם לא חיסון וכו' ,אם יתקנו את הסיבה העיקרית זה יעלם כליל בשכונות החרדים חלק ניכר מתחיל בעיני העדה , הרבי שליט''א הוסיף השנה יכול להתברר לשנה מוצלחת ביותר עם הפתעות טובות לכל עם ישראל בכל מקום בעולם ,זה הכל שאני יכול לומר כעת , הכל תלוי בתשובה ''בין אדם לחברו ''
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 15:38 |
|
| |
גם אם זה לא יעזור לקורונה, זה יעזור לדברים אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 15:45 |
|
| |
אמת
| נוירולוג כתב: |  | | גם אם זה לא יעזור לקורונה, זה יעזור לדברים אחרים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:10 |
|
| |
אבל הרבי כבר הבטיח שבליל הסדר הוירוס יעלם ולא ימות עוד יהודי אחד !
אה הוא לא אמר איזה שנה בליל הסדר
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:25 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | גם אם זה לא יעזור לקורונה, זה יעזור לדברים אחרים |
|
אני לא מאמין. אבל אני מסכים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:37 |
|
| |
הרבי מסנדוויץ' טוען ההיפך לגמרי, והרבי משמיטה אומר שהמגפה בכלל קשורה לזה שלא מכינים נטילת ידיים ליד המיטה, והרבי מסלוטמשין אומר שאם כולם יקנו טסלה 3 שיותר מהיר מהנגיף, יבוא שלום על ישראל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 20:20 |
|
| |
אך רע וחסר דעה: בגמרא מובא בימי ספירת העומר מתו תלמידי רבי עקיבא כי לא נהגו כבוד זה בזה תמשיך להמיט אסון על עצמך GERADE בחג הפסח נשמו לרווחה בכל ריכוזי החרדים , גם בארה''ק וגם בארה''ב הקרונה חזר אחרי זילזולים קשים בין אדם לחברו ועוד יותר שעיני העדה בעצמם גם אחראים על זה , אז הקרונה חזר בעוצמה בדיוק כמו שכתוב בתורה :
"ואם תלכו עמי קרי, ולא תאבו לשמֹע לי, ויספתי עליכם מכה שבע כחטאתיכם" (כ"ו, כא).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:37 |
|
| |
| הכותב17 כתב: |  | אך רע וחסר דעה: בגמרא מובא בימי ספירת העומר מתו תלמידי רבי עקיבא כי לא נהגו כבוד זה בזה תמשיך להמיט אסון על עצמך GERADE בחג הפסח נשמו לרווחה בכל ריכוזי החרדים , גם בארה''ק וגם בארה''ב הקרונה חזר אחרי זילזולים קשים בין אדם לחברו ועוד יותר שעיני העדה בעצמם גם אחראים על זה , אז הקרונה חזר בעוצמה בדיוק כמו שכתוב בתורה :
"ואם תלכו עמי קרי, ולא תאבו לשמֹע לי, ויספתי עליכם מכה שבע כחטאתיכם" (כ"ו, כא). |
|
לא שכנעת.. לא כל מי שהחליט שהוא אדמו"ר הופך לקדוש.. ואותו אני גם מכיר קצת במקרה. דור חסר דעה שכל פינטו, רנטגן, בקיטשע או פראק, הופך אוטומטית לצדיק הדור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 23:13 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | הרבי מסנדוויץ' טוען ההיפך לגמרי, והרבי משמיטה אומר שהמגפה בכלל קשורה לזה שלא מכינים נטילת ידיים ליד המיטה, והרבי מסלוטמשין אומר שאם כולם יקנו טסלה 3 שיותר מהיר מהנגיף, יבוא שלום על ישראל.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ושכחת את מרן הגאב"ד שטוען שכל תופעת הקורונה היא בגלל שביטלו את מצוות "קח לך לבונה זכה", ואת אותו אדמו"ר שסבור שהקורונה נגרמה מאי ספיקת קורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 12:05 |
|
| |
ומה עם פלאפל ?
|
|
|
|