| נשלח ב-1/10/2020 18:33 |
|
| |
ה"חלוקה" של ארבעת המינים קרסטירער
כבר 3 ימים לפחות שאין מנוחה מהרמקולים שלהם. מבוקר עד ערב, חוזרים שוב ושוב לאותם רחובות ושכונות ללא הפסקה, גם 10 פעמים ביום.. בריונות כזו עוד לא פגשתי! ומי ישמע באיזו "חלוקה" מדובר.. מכירה כמו כל מכירה. שטעפנשט וקרסטירער הפכו לשם נרדף לנודניקים בשם הכסף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 02:43 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | תחשוב כמה כסף הם הפסידו השנה כי פחות קונים 4 מינים עכשיו והנה נהיה לך כבר יותר טוב. תחשוב שזה רמקולים עם זעקות של סוחר שמפסיד כסף הרבה.
|
|
לא נראה לי שיש יהודי אחד שלא יקנה השנה ד' מינים בגלל הקורונה.. בכל מקרה, כל שנה יש רמקולים בלי סוף על חלוקת ארבעה מינים.
בקשר לשם "חלוקה", זאת חלוקה דו סטרית, הם מחלקים לציבור ד' מינים והציבור מחלק להם כסף בחזרה חבל על הרמיה של השם "חלוקה".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 01:49 |
|
| |
שקר וכזב, אבות אבותי הן מצד אבי והן מצד אמי התברכו ממנו, והשם רבי ישעיה'לה מקרעסטיר זי"ע היה נערץ ונקדש בכל רחבי הונגריה וגלילותיה בחייו ובמותו, ואפילו בגליציה המרוחקת אמר המהרי"ד מבעלזא לאחד שרצה להיוושע בפרנסה שיסע לר' ישעיהלה כי מפתח הפרנסה בידו,
אבל בסלאנים ובבראנוביץ ובביאלוסטוק לא שמעו ממנו,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:51 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | סתם צ'אלמער סלאנימאי (שחור) שעד לפני עשור ומחצה לא ידע אם קערעסטיר זה פרי או סלט, החליט להתלבש על השם שנשמע טוב, וככה לשווק ארבעה מינים,הסחורה לא משהו, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:34 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | לא התלהבתי בלשון המעטה מהמחירים. אבל כל השוק השנה יקר יותר משום מה. |
|
נכון מאוד. מנצלים את זה שאין שווקים ומוכרים יקר יותר. מצד שני, גם מחיר הבשר באושר עד, עלה מאוד משום מה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:34 |
|
| |
| אמתצמח כתב: |  |
דווקא הייתי ולקחתי סחורה באמת הכי יפה שראיתי אני חושב ביחס לאיכות זה ממש זול נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם היית באמשינוב, אתה חייב בידוד על אוטומט! לא היה שם אדם אחד!!! עם מסכה לא בר"ה ולא ביו''כ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:04 |
|
| |
לא התלהבתי בלשון המעטה מהמחירים. אבל כל השוק השנה יקר יותר משום מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 21:03 |
|
| |
דווקא הייתי ולקחתי סחורה באמת הכי יפה שראיתי אני חושב ביחס לאיכות זה ממש זול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 20:52 |
|
| |
סתם צ'אלמער סלאנימאי (שחור) שעד לפני עשור ומחצה לא ידע אם קערעסטיר זה פרי או סלט, החליט להתלבש על השם שנשמע טוב, וככה לשווק ארבעה מינים,הסחורה לא משהו,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:44 |
|
| |
לי זה בכלל לא מפריע מזכיר לי את הימים ההם מקרעסטיר, עם ר' שייעלע'ס, התבשילים, הלולבים, האתרוגים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:41 |
|
| |
150 לסט סגור זה יקר מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:17 |
|
| |
| מלכתדיגער כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | ה"חלוקה" של ארבעת המינים קרסטירער
כבר 3 ימים לפחות שאין מנוחה מהרמקולים שלהם. מבוקר עד ערב, חוזרים שוב ושוב לאותם רחובות ושכונות ללא הפסקה, גם 10 פעמים ביום.. בריונות כזו עוד לא פגשתי!
ומי ישמע באיזו "חלוקה" מדובר.. מכירה כמו כל מכירה. שטעפנשט וקרסטירער הפכו לשם נרדף לנודניקים בשם הכסף
|
|
מוכרים סט יפה וסגור, ב 150 שח (יש גם במחירם יקרים למי שאוהב לשלם יקר)
כל הכבוד
עדיין לא מצדיק רמקולים
|
|
150 זה חא זול, ולא אכפת לי גם שיהיו רמקולים, אבל לא צריך לשמוע את זה 10 פעמים ביום במשך ימים רצופים, כאילו אני סנילי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 19:02 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | ה"חלוקה" של ארבעת המינים קרסטירער
כבר 3 ימים לפחות שאין מנוחה מהרמקולים שלהם. מבוקר עד ערב, חוזרים שוב ושוב לאותם רחובות ושכונות ללא הפסקה, גם 10 פעמים ביום.. בריונות כזו עוד לא פגשתי!
ומי ישמע באיזו "חלוקה" מדובר.. מכירה כמו כל מכירה. שטעפנשט וקרסטירער הפכו לשם נרדף לנודניקים בשם הכסף
|
|
מוכרים סט יפה וסגור, ב 150 שח (יש גם במחירם יקרים למי שאוהב לשלם יקר) כל הכבוד עדיין לא מצדיק רמקולים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:52 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
תחשוב כמה כסף הם הפסידו השנה כי פחות קונים 4 מינים עכשיו והנה נהיה לך כבר יותר טוב. תחשוב שזה רמקולים עם זעקות של סוחר שמפסיד כסף הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 18:44 |
|
| |
תחשוב כמה כסף הם הפסידו השנה כי פחות קונים 4 מינים עכשיו והנה נהיה לך כבר יותר טוב. תחשוב שזה רמקולים עם זעקות של סוחר שמפסיד כסף הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|