בית פורומים בחדרי חרדים

אשרי עין ראתה/ עיני יורדה מים על שבר בת עמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 13:43 לינק ישיר 

מושגים כתב:
נוירולוג כתב:

אומן כן יהי רצון

תן קרדיט ליוצר

נשלח מהאנדרואיד שלי

לזה בדיוק התכוונתי :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:42 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נתפסת לנושא השולי הכינוי "חפצי חיים".
זה הכינוי שבחרתי לכנות אנשים המקיימים את הנחיות הזהירות מקורונה.
אגב, מה לא נכון בכינוי 'חפצי חיים'?
אם אדם אוכל בורקסים הוא כבר לא חפץ בחיים??
את אלו המעדיפים טישים והתקהלויות המונים בחתונה של נכד אדמו"ר על פני חייהם של זקנים וחלשים. הייתי מכנה חפצי נוחות, חפצי אירועים, חפצי קנאות. רק לא חפצי חיים.

אדם שמעשן בציבור
לא חפץ בחיים ולא בחיי הסביבה המעשנת פסיבית שלצידו
לדעתך...
לפחות כמו זה שמאמין בתפילה בציבור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:44 לינק ישיר 

שירייי כתב:

מושגים כתב:

נתפסת לנושא השולי הכינוי "חפצי חיים".
זה הכינוי שבחרתי לכנות אנשים המקיימים את הנחיות הזהירות מקורונה.
אגב, מה לא נכון בכינוי 'חפצי חיים'?
אם אדם אוכל בורקסים הוא כבר לא חפץ בחיים??
את אלו המעדיפים טישים והתקהלויות המונים בחתונה של נכד אדמו"ר על פני חייהם של זקנים וחלשים. הייתי מכנה חפצי נוחות, חפצי אירועים, חפצי קנאות. רק לא חפצי חיים.

אדם שמעשן בציבור
לא חפץ בחיים ולא בחיי הסביבה המעשנת פסיבית שלצידו
לדעתך...
לפחות כמו זה שמאמין בתפילה בציבור

תפילה בציבור אפשר במקום פתוח מגודר למהדרין מן המהדרין.
עישון אכן רעה חולה, אולם אין סכנה של איבוד שליטה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 18:04 לינק ישיר 

מושגים כתב:

ואילו אני במקומך לא הייתי נכנס לבית הכנסת לא בגלל קורונה, אלא מבושה, בושה על החלק הנכבד בהפצת הנגיף.
אינך מסוגל להכיל שאברך חסידי חושב אחרת ממך.
ביקורת אינה השמצה.
מי שמשמיץ את החסידים ואת כל החרדים לדבר ה', הם החסידים (המזלזלים) בעצמם, ואנשים כמוך, שמשניאים את ה' ואת תורתו ומרחיקים את ישראל מאביהם שבשמים.

קודם כל, התפללתי הבוקר בשטיבלאך ליטאי, רוב המתפללים ליטאים, לא היתה מסיכה אחת לרפואה!!
ואם אינך מאמין, אביא לכאן תמונות מהתפילה מחר בטשטוש פנים כמובן

שנית, אתה שונא חסידים נקודה, יכול להיות שאתה מסתובב ביניהם אבל בז לסביבה שלך, וכאן שוב עולה מידת הצביעות שלך
אתה לא אוהב את המקום שלך? לך צא
אתה שונא חסידים ללא קשר לקורונה, אתה פשוט תופס טרמפ על המצב כמו החילונים שתופסים על טרמפ כדי לאכול חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 19:11 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מושגים כתב:

ואילו אני במקומך לא הייתי נכנס לבית הכנסת לא בגלל קורונה, אלא מבושה, בושה על החלק הנכבד בהפצת הנגיף.
אינך מסוגל להכיל שאברך חסידי חושב אחרת ממך.
ביקורת אינה השמצה.
מי שמשמיץ את החסידים ואת כל החרדים לדבר ה', הם החסידים (המזלזלים) בעצמם, ואנשים כמוך, שמשניאים את ה' ואת תורתו ומרחיקים את ישראל מאביהם שבשמים.

קודם כל, התפללתי הבוקר בשטיבלאך ליטאי, רוב המתפללים ליטאים, לא היתה מסיכה אחת לרפואה!!
ואם אינך מאמין, אביא לכאן תמונות מהתפילה מחר בטשטוש פנים כמובן

שנית, אתה שונא חסידים נקודה, יכול להיות שאתה מסתובב ביניהם אבל בז לסביבה שלך, וכאן שוב עולה מידת הצביעות שלך
אתה לא אוהב את המקום שלך? לך צא
אתה שונא חסידים ללא קשר לקורונה, אתה פשוט תופס טרמפ על המצב כמו החילונים שתופסים על טרמפ כדי לאכול חרדים

אני לא צריך את התמונות אני רואה את זה בחי אצלנו בשכונה.
ואני אסתובב איפה שאני רוצה, מבלי לקבל ממך רשות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 22:27 לינק ישיר 

נדב איל:
לפני שבועיים פנה אליי בחור חרדי שדיבר על המצוקה שלו כי כל תלמודי התורה מסביבו ממשיכים לפעול שלא כחוק והוא לא רוצה לשלוח את ילדיו - אבל נדחף לכך. זו הייתה פנייה שגרתית. אני מקבל הודעות על תלמודי תורה, בתי מדרש, התכנסויות ענק בחסידויות. והכל מחרדים שרואים בכך איוולת עד שפיכות דמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 22:41 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נדב איל:
לפני שבועיים פנה אליי בחור חרדי שדיבר על המצוקה שלו כי כל תלמודי התורה מסביבו ממשיכים לפעול שלא כחוק והוא לא רוצה לשלוח את ילדיו - אבל נדחף לכך. זו הייתה פנייה שגרתית. אני מקבל הודעות על תלמודי תורה, בתי מדרש, התכנסויות ענק בחסידויות. והכל מחרדים שרואים בכך איוולת עד שפיכות דמים.

למען הסר ספק:
למרות הביקורת שאני מעביר על התנהגות החרדים בקורונה, אני לא מאלו שפנו לנדב איל או לכל גורם אחר.
את כאבי השמעתי כאן. ודי לי בזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אשרי עין ראתה/ עיני יורדה מים על שבר בת עמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.