בית פורומים בחדרי חרדים

הרב קנייבסקי: ״ללכת להיבדק בחול המועד. זה פיקוח נפש״

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2020 19:41 לינק ישיר 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 12:30 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
נוירו אתה לא באמת חרד לביזיון שעושים לגר"ח. ליהודי בן 24 בנשק אתה קורא אדוננו מורנו ורבנו וליהודי בן 92 שיודע את כל התורה אתה קורא הרב קניבסקי. זה לא סתם. זה חלק מהתעמולה שלך להוריד ולהפחית את כבודו והשפעתו. אבל אני לא מתפלא, זה הערכים החסידיים המעוותים שלך שכל בנשק בן 5 מקבל אצלכם כבוד יותר מראשי הישיבות והתלמידי חכמים בחסידות. זה שהיהודי לומד ברציפות תורה 80 שנה שווה בעיניכם כקליפת השום אם מבחינה פוליטית הוא סוחף הרבה אנשים שמאמינים בו וזה לא מסתדר לכם. כך הפכת יהודי גדול אחר ללא צלול וככה אתה עושה דה לגיטימציה לגר"ח תחת הכסות העלובה של 'השפעת יענקי'.

נתחיל מזה שאני מעריך ומכבד את הרב קנייבסקי (לא הנכד, הסבא) פי אלף ממך.

אתה משקר ביודעין, אבל זה לא חדש אצלך. נכון שאני לא בוגר מכון התארים של 'יתד נאמן', אבל הכותרת היא בדיוק כפי שכתוב בידיעה עצמה, עשיתי העתק הדבק, אבל עובדות מעולם לא בלבלו אותך.

מתי כיניתי את מנהיג הציבור הליטאי "אדוננו מורנו ורבנו"?

אתה ושכמותך מבזים את ר' חיים בצורה מבישה וצינית, ומגלגלים עיניים בצביעות ותוקפים את מי שמבקר את השועלים שסביבו באיצטלא שאתם דואגים כביכול לכבודו של ר' חיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 12:02 לינק ישיר 

נוירו אתה לא באמת חרד לביזיון שעושים לגר"ח. ליהודי בן 24 בנשק אתה קורא אדוננו מורנו ורבנו וליהודי בן 92 שיודע את כל התורה אתה קורא הרב קניבסקי. זה לא סתם. זה חלק מהתעמולה שלך להוריד ולהפחית את כבודו והשפעתו. אבל אני לא מתפלא, זה הערכים החסידיים המעוותים שלך שכל בנשק בן 5 מקבל אצלכם כבוד יותר מראשי הישיבות והתלמידי חכמים בחסידות. זה שהיהודי לומד ברציפות תורה 80 שנה שווה בעיניכם כקליפת השום אם מבחינה פוליטית הוא סוחף הרבה אנשים שמאמינים בו וזה לא מסתדר לכם. כך הפכת יהודי גדול אחר ללא צלול וככה אתה עושה דה לגיטימציה לגר"ח תחת הכסות העלובה של 'השפעת יענקי'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 11:39 לינק ישיר 

ראיתי את הסרטון המקורי, שומעים שם איך הוא אומר לו לפני המילים 'פיקוח נפש':
דרייסט א קאפ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 14:41 לינק ישיר 

והנה אחד מהשופרות (אחד מיני רבים, ומשום מה מכונה "עיתונאי") כבר הכתיר אותו ל"מנהיג העולם היהודי"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 14:01 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
נוירולוג, בתור התחלה שנפסיק עם השקרים.
הגר"ח אינו מנהיג הציבור החרדי.

הוא ת"ח עצום, ספר תורה מהלך, אבל מעולם לא הנהיג ולא רצה להנהיג. כיום הוא יהודי קשיש שלא מתענין במה שקורה בעולם סביבו.

צריך לומר שזה לא "הרב קנייבסקי אמר" אלא "יענקי קנייבסקי אמר".

אם יענקי קנייבסקי הוא מנהיג הציבור הליטאי, צריך לומר את זה בצורה ברורה ואמיתית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מסכים
אני אומר וכותב את זה כבר לאורך זמן
אבל מכונות התעמולה ושטיפות המוח עובדות חזק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 13:54 לינק ישיר 

נוירולוג, בתור התחלה שנפסיק עם השקרים.
הגר"ח אינו מנהיג הציבור החרדי.

הוא ת"ח עצום, ספר תורה מהלך, אבל מעולם לא הנהיג ולא רצה להנהיג. כיום הוא יהודי קשיש שלא מתענין במה שקורה בעולם סביבו.

צריך לומר שזה לא "הרב קנייבסקי אמר" אלא "יענקי קנייבסקי אמר".

אם יענקי קנייבסקי הוא מנהיג הציבור הליטאי, צריך לומר את זה בצורה ברורה ואמיתית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 11:26 לינק ישיר 
בתמומותי חשבתי שיחכו לחוה''מ. אבל כבר כעת יש תמונה...

hot_tr כתב:

לךתדע1 כתבה:

אם זה פיקוח נפש  צריך גם להיבדק בשבת אז מה הרבותא?

לה''ו. נראה לי שיענקוש סחט את הפסק בשביל להכין אותנו לתמונות של ר' חיים נבדק בחוה''מ, לאחר שרבים מהמסובבים (אותו על האצבע) נמצאו מאומתים

[2.10, 11:09] +972 55-924-7370: יאיר שרקי: מנהיג הציבור הליטאי, הרב חיים קנייבסקי בן ה-92, נדבק בקורונה.

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online
[2.10, 11:20] +972 55-924-8787: עקיבא וייס עם תיעוד בטוויטר: מרן הרב קנייבסקי שליט"א בלימוד כעת בביתו.

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 01:55 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
[quote]משמיעת השאלה, עולה שהרב קנייבסקי דווקא ענה לעניין, הבעיה זאת עצם השאלה שאין ספק שהיא מיותרת וכנראה נועדה כביכול להוכיח שהרב נמצא בעניינים, אך, בלי קשר לרב החשוב ידוע שבגילים המתקדמים יש מצב שהצלילות מופיעה לכמה דקות ביום...

כל מי שעוקב קצת אחרי הסרטונים המתפרסמים (ובטוחני שיש עוד רבים שלא הובאו לפרסום וד"ל) רואה שהתשובות מוזמנות מראש.[/quot

נומר שזה המצב, אבל גם לזה זה צריך מינימום של שיתוף פעולה שלא אפייני לאיבער בוטל לחלוטין כל שעות היממה? 
לאחרונה ראיתי סרטון וידיאו שהרב לא זיהה את החותן הרב אלישיב ושאל מי הזקן בתמונה, ואני באמת לא יודעת איך סרטון כזה התפרסם, בסרטון רואים איזה צ'אלמר מבקש ממנו להזכיר את כלב געשטטנר וצוחק לו בפנים, ושאל את הרב פראדל זה לא שם יפה?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/10/2020 00:00:15

ראיתי את זה

כואב הלב לראות את זה (מעבר לכך שקשה לראות את ההתעללות באיש קדוש מבוגר חסר ישע שלא יכול להתנגד להם)

אפשר רק לדמיין מהם הדברים שאנחנו לא רואים

אתה יודע מה : גם הציבור הרחב אינו יכול לרחוץ בניקיון כפיו  מהסיבה הפשוטה שהוא משתף פעולה...

מה את מציעה?
שנעלה למעונו ונזרוק את השועלים?

"השועלים" או השואלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 01:10 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
[quote]משמיעת השאלה, עולה שהרב קנייבסקי דווקא ענה לעניין, הבעיה זאת עצם השאלה שאין ספק שהיא מיותרת וכנראה נועדה כביכול להוכיח שהרב נמצא בעניינים, אך, בלי קשר לרב החשוב ידוע שבגילים המתקדמים יש מצב שהצלילות מופיעה לכמה דקות ביום...

כל מי שעוקב קצת אחרי הסרטונים המתפרסמים (ובטוחני שיש עוד רבים שלא הובאו לפרסום וד"ל) רואה שהתשובות מוזמנות מראש.[/quot

נומר שזה המצב, אבל גם לזה זה צריך מינימום של שיתוף פעולה שלא אפייני לאיבער בוטל לחלוטין כל שעות היממה? 
לאחרונה ראיתי סרטון וידיאו שהרב לא זיהה את החותן הרב אלישיב ושאל מי הזקן בתמונה, ואני באמת לא יודעת איך סרטון כזה התפרסם, בסרטון רואים איזה צ'אלמר מבקש ממנו להזכיר את כלב געשטטנר וצוחק לו בפנים, ושאל את הרב פראדל זה לא שם יפה?

ראיתי את זה

כואב הלב לראות את זה (מעבר לכך שקשה לראות את ההתעללות באיש קדוש מבוגר חסר ישע שלא יכול להתנגד להם)

אתה יודע מה : גם הציבור הרחב אינו יכול לרחוץ בניקיון כפיו  מהסיבה הפשוטה שהוא משתף פעולה...

מה את מציעה?
שנעלה למעונו ונזרוק את השועלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 01:09 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
חובה ללכת להבדק "ככל שיתאפשר" , בלי לחץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 01:01 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ראיתי את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 00:09 לינק ישיר 

חובה ללכת להבדק "ככל שיתאפשר" , בלי לחץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2020 00:09 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

ראיתי את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 23:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2020 23:48 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
משמיעת השאלה, עולה שהרב קנייבסקי דווקא ענה לעניין, הבעיה זאת עצם השאלה שאין ספק שהיא מיותרת וכנראה נועדה כביכול להוכיח שהרב נמצא בעניינים, אך, בלי קשר לרב החשוב ידוע שבגילים המתקדמים יש מצב שהצלילות מופיעה לכמה דקות ביום...

כל מי שעוקב קצת אחרי הסרטונים המתפרסמים (ובטוחני שיש עוד רבים שלא הובאו לפרסום וד"ל) רואה שהתשובות מוזמנות מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב קנייבסקי: ״ללכת להיבדק בחול המועד. זה פיקוח נפש״
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext