| נשלח ב-1/10/2020 23:35 |
|
| |
70 נפטרים מנגיף הקורונה בישראל מאתמול בערב

|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 15:06 |
|
| |
, | נוירולוג כתב: |  | למה לא מפרסמים שמות ? המספרים האלו לא מזיזים לאף אחד כל עוד אין פנים מאחוריהם. שיראו שמות גילים משפחות זה יזיז לכולם
מודעות רחוב עם תמונות על לוחות המודעות בריכוזים החרדים יכול לעזור קצת, פלייארים בתיבות הדואר.
למה רק לצורך גיוס כספים לאחר אסונות משקיעים ולא בשלב שלפני? |
|
אולי המטרה זו גיוס כספים ולא למנוע את המוות המיותר ח"ו אני צינית אבל אין ספק שניכרת חוסר השקעה מצד קברניטי הציבור בהחדרת המסר של ונשמרתם מאוד...יש כאן אדישות משוועת וחוסר אחרית לא מובן, לכל הפחות, אם היו מסבירים לציבור, שהשמירה על הוראות הרופאים שקולה לפחות לח"י רוטל במירון, או שזה חוב קדוש לכל הפחות כמו להצביע ג' וכו'
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/10/2020 15:14:38
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 14:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | במכון ווייצמן טוענים, שלמרות שיעור ההדבקה הכפולה של חרדים לעומת חלקם באוכלוסיה, שיעור הפטירות שלהם נותר כמו שאר האוכלוסיה. לא ברור מדוע, להשערתם זה כנראה קשור לפילוח הגילאים, כאשר בציבור החרדי יש יותר צעירים מאשר בשאר האוכלוסיה. |
|
אפילו דברים כ"כ פשוטים הם מגששים כמו עוור באפילה.
ומישהו עוד מספר לנו שהם יודעים משהו!!
דעתם שווה כקליפת השום פשוטו כמשמעו!
|
|
אתה אומר, דעתם שוה כקליפת השום ואנו אומרים, דעתכם אפילו לצור על פי צלוחיתו אינה שווה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 13:42 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | במכון ווייצמן טוענים, שלמרות שיעור ההדבקה הכפולה של חרדים לעומת חלקם באוכלוסיה, שיעור הפטירות שלהם נותר כמו שאר האוכלוסיה. לא ברור מדוע, להשערתם זה כנראה קשור לפילוח הגילאים, כאשר בציבור החרדי יש יותר צעירים מאשר בשאר האוכלוסיה. |
|
אפילו דברים כ"כ פשוטים הם מגששים כמו עוור באפילה. ומישהו עוד מספר לנו שהם יודעים משהו!! דעתם שווה כקליפת השום פשוטו כמשמעו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 11:10 |
|
| |
במכון ווייצמן טוענים, שלמרות שיעור ההדבקה הכפולה של חרדים לעומת חלקם באוכלוסיה, שיעור הפטירות שלהם נותר כמו שאר האוכלוסיה. לא ברור מדוע, להשערתם זה כנראה קשור לפילוח הגילאים, כאשר בציבור החרדי יש יותר צעירים מאשר בשאר האוכלוסיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 11:04 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | יהי רצון מלפני אבינו שבשמים לרחם עלינו ועל פליטתנו ולמנוע משחית ומגיפה מעלינו ומעל כל עמו בית ישראל ונאמר אמן
|
|
התפילה הזו מרבונו-של-עולם, למנוע משחית ומגיפה, נאמרת אצלכם ברוב עם הדרת מלך... במעמד של אלפים...
זה מזכיר לי את רבי שלום שוודרון זצ"ל שהיה מספר את המשל של כמדומני המגיד מדובנא, על היהודי שמבקש בבוקר בתפילתו מהקב"ה בינה, להבין, ולהשכיל.. והאר עיננו בתורתך.. וגו'. אחרי התפילה היה מגיע מלאך כדי לסייע ליהודי בבקשתו ללמוד ולהבין את דברי התורה, אבל האיש איננו. לא נשאר ללמוד. הלך לעיסוקיו.
למחרת בבוקר שוב מבקש האיש מהקב"ה בינה, להבין, ולהשכיל, והאר עינינו בתורתך... ומגיע המלאך לעזור לו, והאיש שוב ממהר לדרכו בסוף התפילה. אומר לו מלאך, הרי ביקשת עזרה. אז באתי לעזור לך. בוא שב ונלמד. תודה, לא צריך עונה האיש ואץ רץ לדרכו. וכך כל בוקר.
"איי, איי, איי - היה אומר רבי שלום - אנחנו נראים לפני הקב"ה ממש כמו משוגעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 08:54 |
|
| |
ה' יצילנו משועלים קטנים מחבלים כרמים מובהקים, וכרמינו סמדר! לא עלתה בדעתי אפילו לרגע מחשבה נאיבית, שאכן נדע את האמת על פטירות פתאומיות מוזרות של אנשים ממחלות קשות כמו שלבקת חוגרת, ציפורן חודרת, ויובש בקרקפת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 08:46 |
|
| |
אם יש 40 אחוזי תחלואה בקרב הציבור החרדי, כדברי גמזו. זאת אומרת שיש 28 נפטרים חרדים ביממה האחרונה?
הבה ונשמע רק 7 שמות!! אין ב"ה!
נס ופלא.
גם כשאנו מתחשבים בכך שאנחנו אוכלוסיה צעירה לכאורה - אם כי הרבנית עידית מטות אמרה השבוע ש'רוב' החולים הקשים באיכילוב הם חרדים. אך עם זאת יש גם לחשב את המציאות הידועה לנו, לי ולכם, כי אחוז המאומתים והלא נבדקים הוא לפחות 3 פעמים כפול, על כל פנים בירושלים בבית שמש ובביתר. כלומר ציבור הנגועים הם המון המון המון המון.
וה' ירחם עלינו ועל כל בית ישראל, גם על מי שאינם שומרי תורה ומצוות מובהקים, כמו חלק מכותבי הפורום דידן - על כולם יחוס ה' וירחם ויעורר בליבם טהרה פנימית לכבוד היום טוב הקרב ובא, כשערבה אגודה יחד עם האתרוג לשמוח בכולם - בחיינו הטובים - לפני הקב"ה בורא כל עולמים ב"ה וב"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 07:10 |
|
| |
קשה לדעת מי הדביק ואיפה. מה שאנחנו יודעים זה שהנגיף עובר דרך האויר, נישא על רסיסי רוק. בשטח פתוח אפשר להדבק אבל עיקר הסכנה במקומות סגורים. לכן חשוב לשמור על מרחק, לעטות מסיכה, לא להתקהל ולבודד אנשים שנדבקו או חשודים שנדבקו. ההערכה היא שכיתות לימוד הם מקום מאוד מדבק (הילדים ביחד כל היום, מספיק שאחד מדבק, הוא ידביק אחרים, הם יחזרו הביתה וידביקו בני משפחה), בתי כנסת (הרבה אנשים, מקום סגור, קירבה) וכד'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 07:04 |
|
| |
משהו מוזר בנתונים האלה לפי הנתונים הרשמים נפטרו בשבוע אחרון כ300 נפטרים. לפי משרד הבריאות ש40% חולי קורונה הם חרדים. לפי זה היו צריכים להיות לפחות 130 נפטרים בציבור החרדי. ולא זה הגיוני כי לפי בתי הלוויות בירושלים ובני ברק. אין שינוי מגמה בכלל במספר הנפטרים בכללי והנפטרים מקורונה זה ממש בודדים. וכל אחד יכול להרגיש את זה בלוח המודעות שאין חריגה בלוחות האבל. לפי השמועות רוב המתים הם ערביים. אבל כל זמן שמשרד הבריאות לא מפרסם שמות לך תדע..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 06:26 |
|
| |
ייתכן והמדינה מנועה מפילוח רשמי בגלל צינעת הפרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 03:22 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | צריך לפתוח חלונית/טבלה עם פילוח ייחודי, כמה מתים חילוניים היו ביממה האחרונה , כמה נדבקים חילוניים היו ביממה האחרונה, חילוניים נטו לא ערבים ולא חרדים, ואז לשאול, מאיפה הם מגיעים ? מי הדביק אותם ? החולים והנפטרים מהרצליה רעננה תל אביב באר שבע ואילת מה קרה להם,
זו הסתה ושמאסתה ודמוגגיה, אבל כשצולים את החרדים על הגריל, וכל זב וזבת חוטם יכול להעלות את החרדים על ראש שמחתו ושנאתו, אז קצת שקיפות לא תזיק, |
|
אף חילוני לא צולה אותנו בגלל שהוא אומר את האמת על התנהלותם של פלגים מסויימים מתוך המגזר החרדי. נכון להגיד שהצלייה מגיעה מתוך המחנה שלנו, ירחם ה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 01:43 |
|
| |
צריך לפתוח חלונית/טבלה עם פילוח ייחודי, כמה מתים חילוניים היו ביממה האחרונה , כמה נדבקים חילוניים היו ביממה האחרונה, חילוניים נטו לא ערבים ולא חרדים, ואז לשאול, מאיפה הם מגיעים ? מי הדביק אותם ? החולים והנפטרים מהרצליה רעננה תל אביב באר שבע ואילת מה קרה להם,
זו הסתה ושמאסתה ודמוגגיה, אבל כשצולים את החרדים על הגריל, וכל זב וזבת חוטם יכול להעלות את החרדים על ראש שמחתו ושנאתו, אז קצת שקיפות לא תזיק,
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:09 |
|
| |
יהי רצון מלפני אבינו שבשמים לרחם עלינו ועל פליטתנו ולמנוע משחית ומגיפה מעלינו ומעל כל עמו בית ישראל ונאמר אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 00:06 |
|
| |
ה' ירחם
|
|
|