| נשלח ב-11/10/2020 23:39 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לא ידעתי ולא ממש אכפת לי אם יש סרט ארוך, תמהתי למה יש סרט ערוך. כפי שכתבתי שום דבר כאן לא נראה לי מוגזם ובוודאי לא יוצא דופן בהווי החיים שלנו, הגר"ח קנייבסקי בן 93, יתכן שהוא קרס או מעד, זה יכול לקרות גם לך וסטטיסטית יש מצב שתהיה גם מצלמה באזור. אני גם מעריך שאם זה יקרה לסבא שלך אתה תעיף את המצלמה כי זה לא מכובד (רק חסידי באבוב מתמוגגים מסרטון של הרבי שלהם סרוע על הארץ בבזיון וללא כיפה, רגע לפני הירצחו). מאידך, הופעות של רבנים מבוגרים שמצבם הגופני לא מזהיר הן דבר מצוי, גם הרבנים אלישיב ועובדיה וקרליץ ושטיינמן ונ"צ פינקל הופיעו בתקופות לא מזהירות, את האחרון פגשתי מאות פעמים במוסגות שניהל ובאופן אישי, אני מודה שהיה קשה לי לראות את המחסות אבל מעולם לא חשהתי שמתעללים באדם חסר ישע. כפי שציינתי, התופעה קיימת גם אצל בני האור, וככה אני זוכר את הרבי מסדיגורא והרבי מבאבוב והרבי מרחסמטריווקה שנסחבו כמו שק תפו"א (להבדיל - כוונתי להדגיש את הקושי שלי) כשהגיעו להראות את פניהם בכל מיני אירועים חשובים יותר או פחות. כשאני הולך לגר"ח אני לא שואל אם הוא יכול להרים משקולות, זה לא מה שכורם לי להעריץ אותו. (מועלות פה טענות לגבי מצבו הנפשי, אבל לפחות עד כמה שידוע לי אין לזה סימוכין בכדי שיהיה שווה לי להוכיח את ההיפך; מה גם שאפילו אם הגר"ח היה שוטה גמור, עדיין מסתבר שהוא יותר צדיק וחכם מהרבה מליונרים שמקהלים קהל וכסף). ציינתי גם שהייתה תופעה אחת ידעה, שהרבי מוויזניץ היה מופיע רבות בתרופה שכמעט לא היה ספק שהוא לא צלול, ועדיין בני האור שוכחים לעצמם את כל התופעות האלה ונטפלים באיחור עצום לתופעה שנראית על פניה כשגרתית |
|
תגיד
אולי אתה לא יודע קרוא וכתוב, אבל אני כן יודע אני יודע מה כתבתי, מה כתבת בתגובה, ומה כתבתי לך בתגובה על זה
ציטוט שלך:
"אני לא יודע מה קרה לגר"ח, מה שברור שהסרט קטוע באופן מגמתי. זה לא שרואים שהמצלמה עפה או נסגר חלון, בולט שמישהו חתך את הסרט ועל זה יש לתמוה"
ניסית לטעון (ולא בהצלחה) שלא היה כלום והכל בישול עריכה, חיתוך של הסרט. נענית שאין צורך בשום עריכה בישול וחתיכה, הכל מופיע בסרט המלא עובדות לא מעניינות אותך, ותשובות אין לך אז אתה בורח לז'אנר האהוב עליך כל כך, לזלזול העמוק שטבוע בך באדמו"רים.
|
|
|
|
|