בלוקים , בוודאי
לאיפה נעלמו החיתולים מלאי צואה ?
אז זה רק בהפגנות השבת שכחתי
נשלח ב-5/10/2020 02:42
2 הסנט שלי:
בימים האחרונים אנחנו עדים להתפרעויות והתגרויות בכמה מוקדים בארץ, ואאל"ט ההתגודודיות בעצמן אינן חוקיות עקב תקנות שעת חירום הקשורות למגיפת הקורונה.
אין חולק שחלק מהשוטרים המצולמים מתנהגים לפעמים כמו חיות כדי לפרוק יצרים ולא באמת לאכוף את החוק. (אני לא אכליל מכיון שיש גם אנשים שרק עושים את עבודתם למרות הקושי ולא נותנים לכוח לעלות להם לראש)
דבר אחד שעוד לא הצלחתי להבין זה המניע להתפרעויות. בעוד בתל אביב זה אנרכיסטים שכבר חודשים מפגינים נגד ביבי, מה בדיוק הסיבה להתגודודיות בערים החרדיות? כמי שצופה מהצד נראה שאם היום כולם היו הולכים לישון למשל במקום להתגודד ברחובות, לא היינו רואים שום דבר ממה שאנחנו רואים עכשיו. אבל מכיון שכל צד מלבה את האש והצד השני צריך "להחזיר" לו, האירוע הולך וגדל בלי שום פרופורציה.
אני באמת מנסה להבין, כל הבלאגנים היום זה רק כי היו כמה מקומות שהתעקשו לעשות התקהלויות שאסורות כרגע? זה שווה את כל הכאב ראש? נעזוב לרגע שהתגובה של השוטרים מוגזמת, חלק מהם ידועים כאוכלי חרדים לתיאבון, אבל האם בנתונים הנוכחיים לא עדיף פשוט לשמור על פרופיל נמוך ולתת להם לשבור את הראש בתל אביב במקום להסיט את האש לכיוון המעוזים החרדיים?
נשלח ב-5/10/2020 02:19
מושגים כתב:
שוטר שזורק דלי על ילד זה חמור. יותר חמור בעיניי זו ההפקרות וההתקהלות שיש בחלקים מסויימים במגזר. לא יודע מה איתכם, אבל קולותיהם של האנשים הנאבקים על חייהם עכשיו בבתי החולים מזעזעים אותי פי כמה מהשוטר שזרק את הדלי.
בעיני חמור יותר כל הזעזועים של הצקצקנים מלקקי המסכות אפשר הרי ממש לקבל זעזוע מוח מרוב זעזועים כל עובר אורח נטול מסיכה גורם להם לזעזוע האם יש להם שם עוד חלק במוח שעוד לא נזדעזע?
נשלח ב-4/10/2020 22:53
רודףסמלים כתב:
מושגים כתב:
לא יאה באמת ששוטר משליך דלי על מפגין. להשוות לבלוקים שהם חטפו? אם להתנצל, אז גם משליכי הבלוקים.
שוטר שזורק דלי על ילד זה חמור. יותר חמור בעיניי זו ההפקרות וההתקהלות שיש בחלקים מסויימים במגזר. לא יודע מה איתכם, אבל קולותיהם של האנשים הנאבקים על חייהם עכשיו בבתי החולים מזעזעים אותי פי כמה מהשוטר שזרק את הדלי.
מושגים. מכיון שאני לא מכיר אותך ואתה גם לא אותי וגם ציבור הכותבים והקוראים לא מכירים אחד את השני.ארהיב עוז ואומר את מה שבהרהורי ליבי.מזמן זמנים טובא אתה כבר שונא את המקום בו נולדת את החינוך שקיבלת וכאן עזר לך ה' (הרוצה ...... מסייעין לו) ומצא בע"ח לגבות את חובו.אין לך אומץ להשיל מעליך את בגדיך הצואים וכו' וכו' ואתה מטרללל לנו את המח ללא סוף.הבנו עד כמה החרדיות זו בושה כמה החרדים זו בושה יאללללללה תמשיך הלאה.שחרר אותנו
אתה מעליל עלי עלילות. אני מאד אוהב את המקום בו נולדתי, מאד אוהב את החינוך שקיבלתי (אפילו שלפעמים גערו בי...) ואני מקיים אורח חיים חסידי מתוך אהבה.
אנרכיסטים יש בכל אוכלוסייה, זה ממש לא המצאה חרדית . אבל מ'אנשי החוק' מצופה להתנהג לפי החוק. וכשיש פורעים צריך לפזר אותם בהתאם לכללים מסויימים ש(אמורים להיות) אחידים בלי קשר לזהות המפגינים.
וכששוטרים מפעילים כוח מופרז ואלימות, זה חמור פי כמה מאשר כשמפגינים משתמשים באלימות.
פתחתי את האשכול בגלל ההתפרעויות והצרחות שהחלו מיד עם הגעת המשטרה עוד טרם עפו בלוקים ודליי פלסטיק. אני גם חושב שמהשוטרים נדרש איפוק, אם כי לא הייתי מתחלף איתם בסיטואציה הבלתי אפשרית.
מושגים. מכיון שאני לא מכיר אותך ואתה גם לא אותי וגם ציבור הכותבים והקוראים לא מכירים אחד את השני.ארהיב עוז ואומר את מה שבהרהורי ליבי.מזמן זמנים טובא אתה כבר שונא את המקום בו נולדת את החינוך שקיבלת וכאן עזר לך ה' (הרוצה ...... מסייעין לו) ומצא בע"ח לגבות את חובו.אין לך אומץ להשיל מעליך את בגדיך הצואים וכו' וכו' ואתה מטרללל לנו את המח ללא סוף.הבנו עד כמה החרדיות זו בושה כמה החרדים זו בושה יאללללללה תמשיך הלאה.שחרר אותנו
כשהייתי ילד כעסתי על המלמד שלפעמים גער בי, כשהייתי בחור כעסתי על המשגיח, כשהייתי חוד המחט כעסתי על מי שהציב לי מראה מול פניי....
אנרכיסטים יש בכל אוכלוסייה, זה ממש לא המצאה חרדית . אבל מ'אנשי החוק' מצופה להתנהג לפי החוק. וכשיש פורעים צריך לפזר אותם בהתאם לכללים מסויימים ש(אמורים להיות) אחידים בלי קשר לזהות המפגינים.
וכששוטרים מפעילים כוח מופרז ואלימות, זה חמור פי כמה מאשר כשמפגינים משתמשים באלימות.
נשלח ב-4/10/2020 17:27
נשלח ב-4/10/2020 16:18
ויש גם כנראה תיעודים ממצלמות השוטרים, אני מאמין שהמשטרה לא תבזה עצמה בשקרים.
מה יפית אתה יכול לקרוא למי שמצפה לטובת הנאה מהפריץ. אני בתור ניק אנונימי אין לי שום טובת הנאה, אני כותב באמת דעות שנראות לי ואולי לאחרים פחות. כאן המקום לויכוחים אמיתיים נטולי כפפות. הדעה שלי נראית לך, קבל אותה, לא נראה לך אל תקבל. תתווכח.
רק מה יפיתניק' שכמוך מתיחס ברצינות להודעת המשטרה על "בלוקים", לצערינו כל חרדי מכיר מאות סיפורים על "עדויות" של שוטרים, שאין בינם לבין האצת ולא כלום, שקר מוחלט המצאותמצוצות מן האצמבע והזויות, המגמה והשנאה המטורפת הזו, מופיעה שוב ושוב ושוב, וןהגבולות נחצים בלי למצמץ, גברים נשים ילדים חינוך מיוחד, תינוקות, פגיעה בלתי הפיכה התעללות הכל מותר לבריונים במדים