בית פורומים בחדרי חרדים

רוצה אני להודות באתר חשוב זה לדרעי וגפני (ולאחרונה גם אשר)שמרגישים עצמם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2020 14:43 לינק ישיר 
רוצה אני להודות באתר חשוב זה לדרעי וגפני (ולאחרונה גם אשר)שמרגישים עצמם

כמנהלי ומנהיגי הציבור החרדי והרואים את מונהגיהם כשקופים. ובגלל התנהגותם והשתפנותם לנתניהו ולציבור החילוני ולתקשורת החרדית ובסיוע כמה עתונאים "" חרדיים"""מטעם עצמם באתרים החרדיים בשמות ניקים כפולים משולשים ומרובעים המשטרה יכולה להתנהג כלפי החרדים כמו שהיא מתנהגת. אצל החילוניים זה לא יקרה כי על כל מעצר בשיא העדינות בלי לפגוע בקצה הציפורן של מפגין חילוני החכי"ם מהשמאל עומדים על רגליהם האחוריות והם משוחררים מיד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 15:27 לינק ישיר 

היציאה מהישיבות אחרי יום הכיפורים כנראה היתה בצורה לא מבוקרת.
אין מצדיקים עוול בעוול.

התנהלות המשטרה עם המגזר שלנו עד כה היתה בכפפות של משי, גם עכשיו לא באמת אוכפים, רק פה ושם בצורה נקודתית.

מה לך כי תלין? ששוטר השליך פח על מפגין...
ראיתי את הסרטון, לא יפה באמת, אבל לא ראיתי שקרה משהו לבחור, כנראה זה היה פח פלסטיק...
איך אתה היית נוהג לו היית שוטר והיית נקלע לסיטואציה כזאת? היית מחלק קרמבו לכל מתפרע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 15:20 לינק ישיר 
מנחה / מושגם / חריף. אחרי קיתונות השנאה על החסידים יש לך

מה להגיב על בני ברק? על מאות ואולי יותר נדבקים בישיבות? ולמה פניתי לדרעי גפני ואשר כיוון שהם המליכו עצמם ודחקו הצידה את מקלב ושאר חכי דגל ושס ומחקו את החכים של אגודת ישראל. אגב להזכירך ליצמן כבר לא שם. וכשהוא היה בעניינים לא הגענו למספרים האלה. ואתה/אתם הבנת טוב שהכוונה אליך ושכמותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2020 14:54 לינק ישיר 

לאנשים מפוכחים שרואים את המציאות איך שבציבור החרדי אחוז החולים קשה והנפטרים ממשיך לעלות בצורה קבועה מידי יום, וחושבים ומורים לציבור שלהם לשמור על ההנחיות כדי למנוע קיפוד חיי אדם, אתה קורא משתפנים. בבקשה תאמר לציבור חסר האחריות שלך שלא יפרו הוראות שבאות לשמור על חיי אדם ורק אחר כך תבואו בטענות. עד אז, דרעי וגפני לא חייבים לכם כלום. תפנה לליצמן פרוש ואיכלר, נציגי מפירי ההנחיות, שיעזרו לכם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוצה אני להודות באתר חשוב זה לדרעי וגפני (ולאחרונה גם אשר)שמרגישים עצמם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext