בית פורומים בחדרי חרדים

דודי זילברשלג מכריז על הפגנות בכל רחבי הארץ במוצאי שמחת תורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 01:41 לינק ישיר 

תמשיכו להצביע ליכוד אם אתם מאמינים להם שיכול להיות עוד יותר גרוע, אבל אין בחירות עכשיו, אז אפשר להתגבר על החרדות מ"האלטרנטיבה" ופשוט להתנגד לאלימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 01:45 לינק ישיר 

YYona כתב:
תמשיכו להצביע ליכוד אם אתם מאמינים להם שיכול להיות עוד יותר גרוע, אבל אין בחירות עכשיו, אז אפשר להתגבר על החרדות מ"האלטרנטיבה" ופשוט להתנגד לאלימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מאמינים "להם"
יש לנו עיניים ושכל לראות ולהבין לבד

להתנגד לאלימות זה להפגין נגד ביבי?
כי עד כמה שזכור לי ההחלטות מתקבלות בקבינט הקורונה ובממשלת ישראל, ושם כידוע יש לכחול לבן שיווין.
זה שהם יושבים ונהנים ממנעמי הקואליציה ומתפקדים כאופוזיציה לא הופך אותם לפחות אחראים לכל מה שקורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 02:28 לינק ישיר 

אי אפשר לראות בעיניים שגנץ ובנט יהיו גרועים מראש הממשל הכי גרוע שהיה כאן.
יש לנו נטייה להעדיף את המצב המוכר, גרוע ככל שיהיה. מנהיגים כושלים בהרבה מדינות משתמשים בזה בתעמולה ונבחרים שוב ושוב.

אולי יש שוויון בקבינט אבל לא במשרד לבט"פ, שם נתניהו שולט באמצעות שר מתועב שמונע חקירות שחיתות ומדכא באלימות את מתנגדיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 06:04 לינק ישיר 

עד כמה שאני זוכר עמותת הפתר הלבן זה היה כשביבי רץ מול אהוד ברק ב 1999 ולא מול פרס. התוצאה היתה שברק זכה, ברח מלבנון ורק סיפור המשחן הציל אותנו מהמגולמן הזה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דודי זילברשלג מכריז על הפגנות בכל רחבי הארץ במוצאי שמחת תורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.