(אם כי כינוי המלווים כאנרכיסטים לא כל כך מדהים אותי, בימים בהם כל מפגין נגד נתניהו מכונה על ידינו כאנרכיסט, הגיוני שמישהו יחזיר באותה מטבע, וקצת, ממש טיפה, בצדק. אבל לומר על האדמו"ר הנפרט אנרכיסט מגלה על דעותיו האישיות ועל שנאתו הבזויה).
נשלח ב-6/10/2020 12:43
הוא בעיקר טיפש כי בעידן הרשתות החברתיות ואיך שדברים מתפרסמים, לא לעניין לכתוב את הגיגי הלב אם מישהו חושב שהוא היחיד ברופאי ישראל שחושב כך, טעות מרה בידו. אך אי אפשר להתעלם מכך שגם אנו מתבטאים כך כלפי אחרים, זה לא שמעולם לא התבטאנו על אחרים "אנרכיסטים", אז קצת פרופורציות. לזלזל באדמו"ר עצמו זה כמובן פסול מכל וכל. וראוי לכל גינוי.
הוא רופא מומחה גדול בתחומו, והלכו אליו רבים, וימשיכו ללכת אליו. אני רק מקווה שמעבר להבהרה של הדסה, יהיה לו עצמו תבונה להתנצל גם.
נשלח ב-6/10/2020 12:50
הוא בסך הכל העתיק מה שכותבים כאן 'מושגים' 'נוירולוג' וכל השאר
נשלח ב-6/10/2020 12:50
אני ועוד המוני חרדים טופלו אצלו. רופא חביב ומסור מאוד. לא עשה עליי רושם של שונא חרדים. כנראה חטף עצבים ורשם מה שרשם.
נשלח ב-6/10/2020 12:53
בחלק של האנרכיסטים הוא צודק ולא הייתי מסיק מסקנות . אבל הזלזול בלבוש החסידי פה זה נראה כבר עמוק יותר השנאה
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 06/10/2020 12:53:55
נשלח ב-6/10/2020 12:58
ליטאישעבר כתב:
בחלק של האנרכיסטים הוא צודק ולא הייתי מסיק מסקנות . אבל הזלזול בלבוש החסידי פה זה נראה כבר עמוק יותר השנאה
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 06/10/2020 12:53:55
בוא נהיה כנים
בפורום כאן ובעוד מקומות נכתבו ע"י אנשים משלנו דברים הרבה יותר מזלזלים, גרועים ומלאי שנאה בקשר ללבוש של אדמו"רים.
כמובן שזה לא מצדיק את הדברים שכתב פרופ' סולומון, ובכלל אנשים שיש מאחוריהם רזומה צריכים להיזהר בלשונם הרבה יותר.
נשלח ב-6/10/2020 12:59
ירו_שלמי
שמערעלע כתב:
נגדיר זאת כך: עד כמה שהוא מדבר עליך ועל שכמותך, הוא צודק! כי כשאתם מדברים עליהם בכינויים, בקונספירציות, וב'ימ"ש' וכיו"ב, אתם לא פחות 'צודקים'..
נשלח ב-6/10/2020 13:03
שמערעלע כתב:
הוא לא צריך להעתיק כלום התמונות של קבוצות גדולות שנוהגות באנרכיה מדברות בעד עצמן.
ואם בדמגוגיה עסקינן, ראוי הרבה יותר לקרוא לאנשים אנרכיסטים מאשר לקרוא לשוטרים נאצים כמו שאתם אוהבים כל כך.
נשלח ב-6/10/2020 13:06
אני מניח שברקע מעלים כבר אפשרות לפתיחת פקולטה חרדית לרפואה.
שם גם לא תהיה קורונה, כי היא מוטציה, ומוטציה היא אבולוציה ואין דבר כזה.
נשלח ב-6/10/2020 13:44
הרופא הסיר את הפוסטים הללו
נשלח ב-6/10/2020 13:45
שאגתשביט כתב:
אני מניח שברקע מעלים כבר אפשרות לפתיחת פקולטה חרדית לרפואה.
שם גם לא תהיה קורונה, כי היא מוטציה, ומוטציה היא אבולוציה ואין דבר כזה.
בדיוק מצאתי בצד הכביש "טסה" של גלגל שנפלה מרכב. אז חלק אחד ואמיתי של רכב אמיתי כבר יש לי. בקצב הזה תוך כמה זמן יהיה לי לדעתך רכב שלם?