בית פורומים בחדרי חרדים

מישהו יכול לזהות איזו מצוה מקיימים פה? (חוץ מ"מצוה" גוררת "מצוה"...)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2020 17:25 לינק ישיר 
מישהו יכול לזהות איזו מצוה מקיימים פה? (חוץ מ"מצוה" גוררת "מצוה"...)

https://twitter.com/AkivaWeisz/status/1313472677483511811

פתחו את החיידרים ב"מסירות נפש" למרות ההנחיות כדי להנחיל את התרבות הזאת?

כנראה שעכשיו גם ב"מסירות נפש" סגרו את החיידרים בחול המועד כדי שהמחונכים יוכלו לקיים שמחת חג במקום הספארי / לונה פארק של כל שנה.

כמובן שהאדמו"ר שלהם יגיע אישית לביתו של החייל להתנצל - הרי אף אחד לא חושב אחרת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 17:47 לינק ישיר 

עוד סיבה למה אני מתבייש להיות חרדי בימים אלו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 17:48 לינק ישיר 

זה עלול לגמר באסון.
חלילה אחד החיילים יחוש סכנה לחייו, השם ישמור.
ואז אנחנו נהיה בבעיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:00 לינק ישיר 

והמבוגרים צופים בכיף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:00 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אגיד לך את האמת, כשראיתי את הסירטון איך שילדי הקיצונים מתעללים בחיילים, דמי עלה לראשי, וכאב לי מדוע נכנסתי בכלל לאשכול הזה, אבל כשראיתי את הודעתך, אמרתי לעצמי, הכל לטובה, הבעיה שלך זה לא הקורונה ולא בעלזא, אתה "מתבייש להיות חרדי" הבנתי. אני מניח שכשאתה עומד ליד הקלפי אתה גם מתבייש להיות חרדי ואתה משלשל לקלפי את הפתק של "יש עתיד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:07 לינק ישיר 

אולשטוץ כתב:

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אגיד לך את האמת, כשראיתי את הסירטון איך שילדי הקיצונים מתעללים בחיילים, דמי עלה לראשי, וכאב לי מדוע נכנסתי בכלל לאשכול הזה, אבל כשראיתי את הודעתך, אמרתי לעצמי, הכל לטובה, הבעיה שלך זה לא הקורונה ולא בעלזא, אתה "מתבייש להיות חרדי" הבנתי. אני מניח שכשאתה עומד ליד הקלפי אתה גם מתבייש להיות חרדי ואתה משלשל לקלפי את הפתק של "יש עתיד".

סתם טופל עלי עלילות.
אני מצביע לרשימת יהדות התורה.
ואני מתבייש בימים אלו להיות חרדי.
מה לא בסדר במה שאמרתי?
גאווה גדולה? חרדים רוגמים חיילים (יהודים) באבנים?
באיזו עולם אנחנו נמצאים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 18:08 לינק ישיר 

אתה יכול לראות על ההודעות שלי משך השנים, היכן אני נמצא בהשקפת העולם שלי, ובימים אלו, מיום ליום אני מתביש בחברה שבה אני נמצא, ובכל פעם מגלה שלתחתית יש עוד תחתית, המחירים ייגבו במלואם על ידי צעירי הצאן שאין כל סמכות מוסרית, כנגדם, אלא תרכובת מי אפסיים, הטובה אולי לכתיבת פוסט בחדרי חרדים ולא לאמת,אבל כבר כתבתי שהרבה תהליכי חילון והשכלה קרו בהדרגה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:39 לינק ישיר 

הקורונה פירקה את היהדות החרדית לחלקים, היא הפרידה בין הטפל לעיקר וממתינה לראות במה אנחנו בוחרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 20:50 לינק ישיר 

אפעס לדעתי צריך לשנות את הגישה אולי.
לא סרטונים כאלה צריך להפיץ אלא סרטונים ממחלקות הקורונה ,בעיקר איפה שמאושפזים חולים חרדים במצב קשה .ואחרי זה לחלק פלקטים בין הבתים עם תמונות של אישים שפעם היו רבנים עם הכותרת. והיו עיניך רואות את רוצחיך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 06/10/2020 20:50:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 22:53 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
והיו עיניך רואות את רוצחיך...

כמה עצוב. כמה נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:36 לינק ישיר 

משהו מאוד חולה בציבור החרדי

אם פעם זה היה נחת הסיקריקים, היום כל החוגים משתתפים בחגיגות המופרעות הללו, למרבה הצער גם אצל הליטאים, ואני לא מדבר על להקות בחורי הישיבות שראינו כבר חודשים ברחובות, אלא על ציבור שנראה מיינסטרים, והמוני תינוקות של בית רבן שפשוט אימצו את הדרכים של ילדי הסיקריקים ורודפים אחרי שוטרים, מתגרים בהם ומציקים להם (אלו מראות שהיו השבוע בקרית ספר למשל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:43 לינק ישיר 
בעיקרון אני ב"ה לא מצביע למפלגה חרדית

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בניגוד אליך, על אף שנולדתי חרדי, אע"פ שאני חי בקהילה חרדית, וילדי קיבלו חינוך חרדי , בכל זאת הפסקתי להצביע ליהדות התורה. לדעתי, המפלגות החרדיות הן האסון הגדול ביותר של היהדות החרדית!
לצערי, אנחנו בגלות אצל החכי"ם מהמפלגות החרדיות.
כמו שאין צורך בעו"ד חרדי לייצוג, או חשמלאי חרדי או אינסטלטור חרדי לתקן את הביוב.   כך גם בפוליטיקה, אין שום צורך במפלגות חרדיות. אדרבה, בזכות המפלגות החרדיות יש לנו רק אנטישמיות ושנאה ליהדות בכלל והחרדית בפרט.
אם פוליטיקאים לא חרדים היו מייצגים את  הקול החרדי (כמו בחו"ל שיש אף נציגים גויים שמייצגים את הקהילות) , אז  אף אחד לא היה מעז לשפוך כל היום וכל יום את ביב השופכין על ראשינו. 

תוקן על ידי momeir ב- 06/10/2020 23:48:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2020 23:47 לינק ישיר 

תוקן על ידי momeir ב- 06/10/2020 23:48:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 00:12 לינק ישיר 

momeir כתב:
בעיקרון אני ב"ה לא מצביע למפלגה חרדית

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בניגוד אליך, על אף שנולדתי חרדי, אע"פ שאני חי בקהילה חרדית, וילדי קיבלו חינוך חרדי , בכל זאת הפסקתי להצביע ליהדות התורה. לדעתי, המפלגות החרדיות הן האסון הגדול ביותר של היהדות החרדית!
לצערי, אנחנו בגלות אצל החכי"ם מהמפלגות החרדיות.
כמו שאין צורך בעו"ד חרדי לייצוג, או חשמלאי חרדי או אינסטלטור חרדי לתקן את הביוב.   כך גם בפוליטיקה, אין שום צורך במפלגות חרדיות. אדרבה, בזכות המפלגות החרדיות יש לנו רק אנטישמיות ושנאה ליהדות בכלל והחרדית בפרט.
אם פוליטיקאים לא חרדים היו מייצגים את  הקול החרדי (כמו בחו"ל שיש אף נציגים גויים שמייצגים את הקהילות) , אז  אף אחד לא היה מעז לשפוך כל היום וכל יום את ביב השופכין על ראשינו. 

תוקן על ידי momeir ב- 06/10/2020 23:48:35

אולי לשם שינוי, בזה אני מסכים איתך, אילו החילונים היו זקוקים לקולותינו היה הרבה יותר טוב לשני הצדדים.

אבל כשאני מגיע לקלפי, ליבי לא נותן לי להצביע לרשימה אחרת.
ענין של רגש, ענין של חינוך מילדות לשמוע בקול רבותינו (הרבי הישועות משה זי"ע אביו האמרי חיים זי"ע. ושאר צדיקי הדור מאותם ימים)

יש גם את הענין ההלכתי האם מותר להצביע לאנשים שאינם שומתו"צ ובזה להיות שותף לכל מעשיהם הנוגדים את התורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 00:29 לינק ישיר 

מקבל ומבין את עמדתך.
מה לעשות ומאחורי הפרגוד, אני נמצא מול האמת והמצפון שלי.
ולמזלי הטוב, אינני כפות לנורמה החברתית של: ה 'מה יגידו'
כידוע, בסוף הדרך נותנים דין וחשבון אך ורק ל'בוחן כליות ולב' 
בלשונו של הישועות משה זצ"ל : רק ל "בורא כל עולמים" ולא לשום אחד אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2020 08:53 לינק ישיר 

יש עוד מצוה שהפורעים מקיימים.
שמע בני מוסר אביך ואל תטוש תורת אמך.
משום מה הקנאים התקלקלו בשנים האחרונות, כעת הם חוזרים לימים העליזים של הפגנות השבת בכביש רמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מישהו יכול לזהות איזו מצוה מקיימים פה? (חוץ מ"מצוה" גוררת "מצוה"...)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext