אני אף פעם לא מתרגש לא מתמונה של ילד פלסטיני מוכה, וגם לא מילד חרדי, להבדיל. שניהם שנואים כנראה על השוטרים הנבערים וקשי היום, שעוד יותר שונאים אותם כשהם רואים אותם אחוזי טירוף בהפגנות פרועות. זה העולם, והמוכים די מודעים לזה כשהם קופצים לתוך האש.
כשאני רואה אדם כועס ושובר כלים בחמתו, אני עובר מהר לראות בו אדם שפשוט בוכה, כעס בלתי נשלט דומה מאוד לבכי בלתי נשלט. תהיו בטוחים שאם תתפסו אותם עם מילה מתאימה ברגע המתאים - הכעס יהפוך בשניות לבכי.
ולכן, תמונות כאלה כן מכמירות לב מבחינתי, אני רואה אנשים שלא טוב להם, הם לא מוצאים את עצמם, הם חשים בסתירות באורח חייהם, וזה גורם להם להקצין יתר על המידה ה'אמצעית', הם מנסים איכשהו לשכנע את עצמם שהמצב החיצוני פשוט מחייב זאת, אבל בעצם מצאו דרך להוציא את תסכולם.
ולא, לא 'גיוס' ולא 'דמוקרטיה' לא 'עלילת קורונה' ולא 'חופש הביטוי' - לא מסוגלים להוציא אנשים כל כך מאיזון ולהביאם לידי טירוף. זו זעקה ובכיה פנימית, מסלול החיים שלהם תקוע. אם זה מסיבות אישיות שלא קשורות כלל לעילת ההפגנה, ואם מתסבוכים קיצוניים שנפלו על הקבוצה כולה. ועל דא קא בכינא.
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 08/10/2020 00:13:07
נשלח ב-7/10/2020 22:41
מצפצפים על ההנחיות, מתקהלים , מתעמתים עם שוטרים ואח"כ מתבכיינים. מזכיר לי את הרוצח שרצח את אבא שלו ומבקש רחמים מהשופט, כי הוא יתום...
נשלח ב-7/10/2020 17:24
נרגמו מאש ידידותית
משה נוסבאום הסביר שהפציעות הנ"ל נגרמו בעקבות יידוי אבנים על ידי חבריהם להפגנה.
תוקן על ידי קונטרול ב- 07/10/2020 17:30:13
נשלח ב-7/10/2020 10:06
כל התקפות המשטרה אמש היו כנראה בעקבות פירסום של חבר כנסת שסיפר שהמשטרה הגיעה לסיכום עם הציבור החרדי שהם יעלימו עין. המשטרה הכחישה והיתה צריכה להוכיח שאין כזה הסכם. השאלה ממי אותו חבר כנסת קיבל את הידיעה? אם היתה כזו הסכמה עם מי המשטרה עשתה את זה? והאם המשטרה פושטת בבתי הכנסת של כל המגזרים בציבור החרדי או רק כאלה ש" שטינקרים" ידועים רוצים לתת את המכות ומדווחים רק עליהם למשטרה?
תוקן על ידי קרשינדו ב- 07/10/2020 10:07:44
נשלח ב-7/10/2020 09:54
אלישע בן קימון מ'ווינט' בשידור ממודיעין עילית: התפילות מתנהלות מחוץ לביה"כ לפי ההנחיות, הרוב המכריע שומר על הכללים. איש 'הפלג הירושלמי': אנחנו פנינו למשטרה שתבוא לאכוף כדי ליצור חיכוכים.
כנראה גם הדם והמכות מכוונות ומוזמנות כדי להגביר בתקשורת את החיכוכים
נשלח ב-7/10/2020 09:43
מגיע להם... לא מרחם עליהם בכלל. ותעודת עניות להורים שלהם.. על בדיוק מקרים כאלה נאמר חבי כמעט רגע עד יעבור זעם.. על מה בדיוק הלכו להפגין?? מה הם ציפו שיחכה לשם עוגת קצפת? על הורה במקרה כזה צריך לדעת טוב טוב איפה הילד שלו מסתובב בתקופה הזאת... שוב צריך להיות חכם , לא צודק, ואולי אם הורה יראה את זה , וישים טוב היכן הילדים שלו מסתובבים, והיה זה שכרם..
השוואה מעולה !!! בדיוק כמו הערבים שולחים את הילדים לחזית ואח"כ בוכים.... שולחים את הילדים קדימה בידיעה ששוטר לא יכול לעצור אותם וכשהם חוטפים מכות אז הם מציגים תמונות של מסכנות לכל העולם כאילו שהם היו בדרך לקנות גלידה ושוטר נאצי אכזרי הכה אותם
הבעיה שרואים איך הם עוצרים ופוצעים גם עוברי אורח שעמדו בצד
השוואה מעולה !!! בדיוק כמו הערבים שולחים את הילדים לחזית ואח"כ בוכים.... שולחים את הילדים קדימה בידיעה ששוטר לא יכול לעצור אותם וכשהם חוטפים מכות אז הם מציגים תמונות של מסכנות לכל העולם כאילו שהם היו בדרך לקנות גלידה ושוטר נאצי אכזרי הכה אותם
אני לא יכנס איתך לנקודה אם הפלסטינים שולחים בכוונה ובקרית ספר לא או להיפך .
בוא נזרום איתך ונניח ויש מקרה קיצון , הורים מטורפים שלחו את הילד להציק לשוטרים .
מותר לשוטרים לפצוע את הילד ???
נמשיך הלאה עם הזרימה: בשביל לבחון את התנהגות השוטר, אם הייתה ראויה או לא, יש את מח"ש. אבל מי אמור לטפל בהורים המטורפים שנוהגים בחוסר אחריות משווע?
עובדים סוציאליים ''רשעים'' מרשויות הרווחה ש''כל מטרתם היא להוציא ילדים מחיק משפחתם'' (נכתב בציניות כמובן...)
בוא נזרום איתך ונניח ויש מקרה קיצון , הורים מטורפים שלחו את הילד להציק לשוטרים .
מותר לשוטרים לפצוע את הילד ???
נמשיך הלאה עם הזרימה: בשביל לבחון את התנהגות השוטר, אם הייתה ראויה או לא, יש את מח"ש. אבל מי אמור לטפל בהורים המטורפים שנוהגים בחוסר אחריות משווע?
נשלח ב-7/10/2020 02:11
ליטאישעבר כתב:
מי אמר שהוא נפצע ממכה של שוטר אולי היה שם דחיפות ונפלו כמה ילדים תסלח לי אבל זה לא נראה פציעה מאלה או אגרוף זה נראה חיכוך מנפילה
כדי להבין עם מי יש לנו עסק מספיק לראות את הסרטונים של קצין ברחוב שבטי ישראל דופק לילד עם תסמונת דאון את הראש בגדר . או שוטר מטיח ילד עם קורקינט למדרכה . או שוטר בביתר דופק דלי בראש של ילד . או מפקד תחנה נותן סטירה לילד שעמד לידו וצילם אותו .
וכל מה שכתבתי למעלה זה מסרטונים שצולמו והתפרסמו .
אז לך תדע מה עוד צולם ועדיין לא התפרסם .
ולך תדע כמה אלימות לא צולמה בכלל ... כמה אלימות התבצעה בלי שהייתה מצלמה בסביבה ...