שקר גס בכותרת בשירות העציצים: גדולי ישראל לא התייחסו בשום צורה לעולם הישיבות ומדבריהם משתמע שאין שום החרגה. רק "לבח"ח נודע שמרבית הישיבות וכו'". פייק ניוז ממי שיש לו כנראה אינטרס כזה - זה באתר. באשכול הזה, זה כבר הפך להוראת גדולי ישראל...
בכלל, נראה שהאתר פה (בשונה מכיכר השבת שמפתיע לטובה) יותר מידי תומך באנרכיסטים המתעלמים מהקורונה...
נשלח ב-7/10/2020 21:19
נכון. האתר כאן מעודד אנרכיה וכאוס. כנראה שמשלמים להם על זה.
נשלח ב-8/10/2020 12:19
ישיבת תפרח ביטלה את אירועי שמחת תורה שתוכננו להתקיים בישיבה לבחורים מחלימים. האירוע יהיה מצומצם לבחורים חולים השוהים בישיבה.
נשלח ב-8/10/2020 12:53
נקווה שעוד ישיבות ילכו בעקבותיהם של שלושת הישיבות הללו וכן שלא מדובר על "לא יתקיימו" נוסח תולדות אהרן ובעלז (שם כידו גם הודיעו שהשנה "לא יתקיימו" שמחת בית השואבה")
נשלח ב-8/10/2020 13:08
זה לא 3 ישיבות אלא רובם המוחלט. בישיבות הבודדות שכן עושים שמחת תורה זה רק לבחורים שעברו קורונה.
ולפני שאתה משמיץ את הישיבות תספר מה יקרה בעשרות החסידויות בשמחת תורה. אל תפנה את האש ממרכזי ההדבקה ההמוניים החסידיים שעומדים להתרחש בש"ת.
נשלח ב-8/10/2020 13:13
מנחה_חדשה כתב:
זה לא 3 ישיבות אלא רובם המוחלט. בישיבות הבודדות שכן עושים שמחת תורה זה רק לבחורים שעברו קורונה.
ולפני שאתה משמיץ את הישיבות תספר מה יקרה בעשרות החסידויות בשמחת תורה. אל תפנה את האש ממרכזי ההדבקה ההמוניים החסידיים שעומדים להתרחש בש"ת.
מאיפה אני אמור לדעת מה קורה בישיבות החסידיות, אתה מחובר אליהם יותר ממני.
מרכזי ההדבקה ההמוניים כיום הם בציבור הליטאי, זו מציאות שאין להתכחש לה, אצל החסידים נראה שלרובם כבר היה קורונה.
וכשאתה מדבר על "השמצות" טול קורה מבין עיניך, אני מביא דיווחים שלא אני יצרתי (גם אם העובדות מציקות לך), אתה על בסיס קבוע גם כשאתה מביא דיווחים אתה עורך אותם בצורת השמצות, וידך רב לך בזה.