בית פורומים בחדרי חרדים

פרופ' מוטי רביד מנהל 'מעייני הישועה' בב"ב, בהתקפה חריפה על המגזר החרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2020 08:04 לינק ישיר 
פרופ' מוטי רביד מנהל 'מעייני הישועה' בב"ב, בהתקפה חריפה על המגזר החרדי

מנהל בית החולים מעייני הישועה בבני ברק, פרופ' מוטי רביד, בביקורת חריפה על המגזר החרדי: "לא היה עד היום קהל שלם שפורק עול בצורה כזאת והורג אנשים. אני לא מבין מה הקשר בין דת לבין מה שהם עושים. הם התחנכו לקבל הכל ולא לתת כלום במשך שנים"
@rbinyamini
#הבוקרהזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 15:33 לינק ישיר 
hhaavv

hot_trend כתב:

''שכחת'' מה ''לימדו'' בישיבות הליטאיות: וזה, שכל החילונים והדתיים-לאומיים נולדו בשביל לשרת אותנו. כל הכסף שלהם שייך לנו.
חזרו על זה מאוד פעמים, ואל תכחיש!

רפואה שלמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 13:18 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:
כשידידים ידועים של הציבור החרדי, כשחברים של המגזר במשך שנים, מעבירים עלינו ביקורת קשה, אולי באמת הגיע הזמן לחשבון נפש. אולי הם צודקים איפהשהו? אולי כדאי שנשנה התהנגות ציבורית, להישמע לחוק הכללי בוודאי זה שנוגע לדיני נפשות.

אמת!!!! קבלו את האמת ממי שאמרה!!!! רק אכפת לי על ההכללה. 
מי שלא מכיר מאומתים שיוצאים מהבית, שיקום!
מי שלא מכיר חצרות חסידיות שהקורונה לא קיימת אצלם, שיקום!
מי שלא מכיר מבודדים שיוצאים לטייל, שיקום!
מי שלא ראה ילדים בני ברקים, [לא מהקסבה במאה שערים ולא מבית שמש] שצועקים נאצים לחובשי מד"א. לא לשוטרים, שיקום!
צודק בכל מלה מלבד ההכללה. ציבור שהתרגל לקבל ולא לתת. לא לשאת בעול. לחשוב כל אחד רק על טובתו האישית. לחמוק מכל מחויבות ועוד.
למה לא להקשיב לו? עד מתי נטמון ראש בחול? מה עוד צריך לקרות בכדי להזדעדע. רבותי, אנשים מתים!! ובשביל כמה אנשים גאוותנים זו השפלה לחבוש מסכה!

הורית אותי לקום שלוש פעמים מתוך 4 (כי חסידות בלי קורונה איני מכיר). ולכן מסכים עם הביקורת העקרונית ולא מסכים עם ההכללה. ב"ה יש קבוצות רבות בחברה שמתנהלות כמו שצריך בלי משחקים. ולדעתי הרבה (אם לא הכל) מתחיל בחינוך בבית (של הסבים והסבתות של ההורים הצעירים, ואכמ"ל).

איפה יש קבוצות רבות שמתנהלות כמו שצריך?
ההנחיות הן שבתי הכנסת צריכים להיות סגורים ושאין להתפלל בפנים, ועם הגבלת מתפללים בחוץ (שגם זה לא קיים)
אני לא מכיר בית כנסת אחד שסגור (מלבד אצל הספרדים שיש, אני לא יודע כמה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 13:15 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

איני_מכיר כתב:

מוטי רביד התפטר ..

הקו החרדי 

יאללה יענקי קניבסקי בוא תנהל את מעייני הישועה.

לה''ו.נאני מציע שינוי השם ל-''מעייני קופת הישועות''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:56 לינק ישיר 

תורפיה כתב:
כשידידים ידועים של הציבור החרדי, כשחברים של המגזר במשך שנים, מעבירים עלינו ביקורת קשה, אולי באמת הגיע הזמן לחשבון נפש. אולי הם צודקים איפהשהו? אולי כדאי שנשנה התהנגות ציבורית, להישמע לחוק הכללי בוודאי זה שנוגע לדיני נפשות.

אמת!!!! קבלו את האמת ממי שאמרה!!!! רק אכפת לי על ההכללה. 
מי שלא מכיר מאומתים שיוצאים מהבית, שיקום!
מי שלא מכיר חצרות חסידיות שהקורונה לא קיימת אצלם, שיקום!
מי שלא מכיר מבודדים שיוצאים לטייל, שיקום!
מי שלא ראה ילדים בני ברקים, [לא מהקסבה במאה שערים ולא מבית שמש] שצועקים נאצים לחובשי מד"א. לא לשוטרים, שיקום!
צודק בכל מלה מלבד ההכללה. ציבור שהתרגל לקבל ולא לתת. לא לשאת בעול. לחשוב כל אחד רק על טובתו האישית. לחמוק מכל מחויבות ועוד.
למה לא להקשיב לו? עד מתי נטמון ראש בחול? מה עוד צריך לקרות בכדי להזדעדע. רבותי, אנשים מתים!! ובשביל כמה אנשים גאוותנים זו השפלה לחבוש מסכה!

הורית אותי לקום שלוש פעמים מתוך 4 (כי חסידות בלי קורונה איני מכיר). ולכן מסכים עם הביקורת העקרונית ולא מסכים עם ההכללה. ב"ה יש קבוצות רבות בחברה שמתנהלות כמו שצריך בלי משחקים. ולדעתי הרבה (אם לא הכל) מתחיל בחינוך בבית (של הסבים והסבתות של ההורים הצעירים, ואכמ"ל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:49 לינק ישיר 

לאט לאט עוד ועוד רופאים יפסיקו לפחד ויגידו את אשר על ליבם. הנזק שהציבור החרדי גורם לעצמו הוא לא יתואר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:49 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

מוטי רביד התפטר ..

הקו החרדי 

יאללה יענקי קניבסקי בוא תנהל את מעייני הישועה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:18 לינק ישיר 
ירו_שלמי

amargiz כתב:

מי שאומר שהם רגילים רק לקבל ולכן מזלזלים, לא היה אף פעם ידיד אמיתי. בכל שאר דבריך אני איתך, במקום כותרות ראשיות באתר מידי יום על עוד פרופסור שפולט דברי בלע, (או כותרות של הגנה על בעלז והמחבלים..), אולי באמת תדברו על הדברים החשובים שקורים, אנשים מתים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:15 לינק ישיר 

וזו גישה נכונה, תגיד ביקורת ותתפטר. כדאי שמנדלבליט ילמד ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:13 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

אני לא מכיר את מוטי רביד, אני לא בני ברקי, אבל בתפקידו הוא לא היה אומר משפט כזה אלמלא הוא התרגז כהוגן.

ולכן הוא התפטר.
כמנהל בית חולים, כשליח הציבור, אין לך פרווילגיה להתרגז ולדבר כך על מגזר שלם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:09 לינק ישיר 

אני לא מכיר את מוטי רביד, אני לא בני ברקי, אבל בתפקידו הוא לא היה אומר משפט כזה אלמלא הוא התרגז כהוגן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:02 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
ליטאישעבר כתב:

hot_tr כתב:
ליטאישעבר כתב:

להגיד שהחרדים ההתרגלו לקבל הכל בלי לתת זה הסתה בלי קשר לקורונה שבה אני מסכים עם דבריו

לה''ו. כשהמרת את דתך מליטאי לחסיד, כנראה ''שכחת'' מה ''לימדו'' בישיבות הליטאיות: וזה, שכל החילונים והדתיים-לאומיים נולדו בשביל לשרת אותנו .
כל הכסף שלהם שייך לנו .

נשלח מהאנדרואיד שלי

א.ח"ו להמיר את הליטאיות בחסידות זה יותר גרוע מלהחליף פרה בחמור נשארתי ליטאי בלי המפלגתיות והחסידות הליטאית הנוכחית  ב. להבדיל ממך איני שונא כל דבר שריח חרדיות נודפת מממנו גם אם יש לי ביקורת אמשיך לחנך את ילדי ברוח הליטאית החרדית עם לדעת לבקר 

לה''ו. שזה אומר שתמשיך ללמד אותם שכולם העבדים שן החרדים.
אז פרופ' רביד צודק, או לא?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם זה מה שהבנת וקבלת איפה שהתחנכת לא פלא שרואים אצלך כזו שנאה לחרדיות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 12:00 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

hot_tr כתב:
ליטאישעבר כתב:

להגיד שהחרדים ההתרגלו לקבל הכל בלי לתת זה הסתה בלי קשר לקורונה שבה אני מסכים עם דבריו

לה''ו. כשהמרת את דתך מליטאי לחסיד, כנראה ''שכחת'' מה ''לימדו'' בישיבות הליטאיות: וזה, שכל החילונים והדתיים-לאומיים נולדו בשביל לשרת אותנו .
כל הכסף שלהם שייך לנו .

נשלח מהאנדרואיד שלי

א.ח"ו להמיר את הליטאיות בחסידות זה יותר גרוע מלהחליף פרה בחמור נשארתי ליטאי בלי המפלגתיות והחסידות הליטאית הנוכחית  ב. להבדיל ממך איני שונא כל דבר שריח חרדיות נודפת מממנו גם אם יש לי ביקורת אמשיך לחנך את ילדי ברוח הליטאית החרדית עם לדעת לבקר 

לה''ו. שזה אומר שתמשיך ללמד אותם שכולם העבדים שן החרדים.
אז פרופ' רביד צודק, או לא?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 11:58 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

כשיש לנו רבנים "ככל האפשר " .רבנים שמורים שיש "להשתדל" בפיקוח נפש מה לנו כי נלין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בושנו וגם נכלמנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 11:58 לינק ישיר 

מוטי רביד התפטר ..

הקו החרדי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 11:57 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
ליטאישעבר כתב:

כל הכסף שלהם שייך לנו .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרופ' מוטי רביד מנהל 'מעייני הישועה' בב"ב, בהתקפה חריפה על המגזר החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext