| נשלח ב-8/10/2020 15:09 |
|
| |
פרופ' רביד מבהיר: התכוונתי לחסידים ולפלג
פרופ' מוטי רביד מנהל בית החולים מעייני הישועה שהתפטר מתפקידו בצהריים (חמישי) התנצל על השתלחותו בציבור החרדי.
"הציבור החרדי לא מבין שאני בעדו ועושה דברים כדי לעזור לו. לא הובנתי נכון. התכוונתי לפלגים הקיצוניים שממשיכים לעשות התכנסויות מכל מיני סוגים. לא רציתי לפגוע באף אחד. מאוד מתנצל שאנשים נפגעו", דברי רביד בגלי צה"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 06:59 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | "טוב שברופאים לגיהנם " (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת)
התכוונתי בפירוש אך ורק לד"ר רביד ולפלג הרופאים שהם חסידים של האמירות הבוטות שלו,
אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין, |
|
אותם חז"ל אמרו גם."ניתנה רשות לרופא לרפא". אז למה אתה הולך להתרפא אצל יורשי גהינום? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2020 02:36 |
|
| |
מצדרביעי
| אךטובוחסד כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| אךטובוחסד כתב: |  | חחחח
יאללה להתנצל בפניו על ההשתלחות של העיתונאים והח"כים המתלהמים מדגל התורה וש"ס נגדו , לגנוז את הודעת הנהלת מעיני הישועה ולהחזיר אותו מיידית למעייני הישועה.
ובא לציון גואל
ממש ובא לציון גואל... הוא התכוון שהפלג והחסידים לא תורמים כלום ורק לוקחים? הבנתי... לא מתאים לך ליפול ככה, נוירולוג... מותר לומר "טעיתי". |
|
בהחלט, ניתן לומר כי הגישה של הפלג וחלק מהחסידים היא בבחינת "אני ואפסי עוד" ולכן אפשר לשים פס באופן בוטה על כל הנחיות המדינה ומצד שני לקחת ממנה כשצריכים, משהו לא נכון כאן? |
|
אה, והוא התכוון במשפט הזה אליהם? בוא… אני בהלם כל פעם מחדש מאלו שחוטפים כאפה ומגישים את הלחי השנייה… במשפט האומלל ההוא, הוא בפירוש התכוון לחרדים כולם! בכל ימות השנה! זה לא היה כתגובה על הקורונה, אלא ניתוח על מי הם החרדים! תשמע את הראיון שוב ותחליט באיזה צד אתה. כל מי שמפרש אותו לפי מה שרביד רוצה ומתאים לו, נותן למכהו את לחיו השניה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
האם הקשבת לראיון המלא?
https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/767607
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 16:48 |
|
| |
פרופסור מוטי רביד שוחח הבוקר עם העיתונאי מנדי ביתאן בכאן מורשת והתייחס לדבריו נגד הציבור החרדי.
"הדברים שאמרתי כוונו למיעוט מסוים - חסידויות בעלז, ויז'ניץ, השכונות הקיצוניות בירושלים ובבית שמש, הפלג הקיצוני במודיעין עילית - ומהדברים הנוגעים אליהם אני לא חוזר בי".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 01:41 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
כולכם תמשיכו להשמיץ את בעלז, את הפלג, את החסידים, אך מה לעשות שעל אף החרדות שלכם שאת התוצאות הנפשיות רואים ועוד נראה, אין אצלכם - אלו ששומרים פחות חולים.
מה שאומר, שצורת השמירה הזו היא לא אפקטיבית. |
|
אלו ששומרים, ישארו בריאים בגופם ובנפשם ואף חזקים יותר (גם רוחנית) גם לאחר שהנגיף יעלם. הרי כבר ידוע ומפורסם בכל העולם אודות ההשלכות השליליות של קורונה כרונית (פוסט קורונה).
תוקן על ידי קונטרול ב- 09/10/2020 02:36:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2020 01:28 |
|
| |
מי ניצח בעימות בארה"ב ?
| מנחה_חדשה כתב: |  | "טוב שברופאים לגיהנם " (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת)
התכוונתי בפירוש אך ורק לד"ר רביד ולפלג הרופאים שהם חסידים של האמירות הבוטות שלו,
אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין, בוא נתחיל מזה שהמנהיגים הליטאים בשונה מהחסידיים שפשוט שמים פס, נשמרים ומורים לתלמידיהם להישמר.
הדבר היחיד שהתירו זה פתיחת ישיבות ובכוללים לצורך לימוד תורה.
את כללי הריחוק והמסכות הם מחייבים!!
מודיעין עילית מובילה בהדבקות פשוט בגלל שתושביה אחראים לזולתם ולכן הם נבדקים, בשונה מהאוכלוסיה החסידית שבערים האחרות.
יש הפרות אצל הליטאים? כן. יש התאספויות בבתי כנסת שלא אמורות להיות? יש. אבל מכאן ועד הצפצוף הארוך של האדמורים וחסידיהם, ההבדל ענק. |
|
כאלו הבלים לא קראתי כבר שנים, אתה אומר שהתחלואה האדירה במודיעין עילית היא כתוצאה מכך שהם נבדקים, לא הבנתי, בגלל שהם נבדקים אז הם נדבקים ? הרי אם הם שומרים על ההנחיות לא היו אמורים להיות כל כך הרבה חולים מאומתים, גם אם כל מודיעין עילית תלך להבדק פעמיים ביום, עצם הדבר שיש שם כל כך הרבה חולים מאומתים גם ביחס לבדיקות, מראה על אחת מהשתיים, או שהם לא באמת נזהרים כמו שהם עושים את עצמם, או שההנחיות והריחוקים למיניהם לא ממש מונעים את התפשטות התחלואה,
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 22:29 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | "טוב שברופאים לגיהנם " (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת)
אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין, בוא נתחיל מזה שהמנהיגים הליטאים בשונה מהחסידיים שפשוט שמים פס, נשמרים ומורים לתלמידיהם להישמר.
מודיעין עילית מובילה בהדבקות פשוט בגלל שתושביה אחראים לזולתם ולכן הם נבדקים, בשונה מהאוכלוסיה החסידית שבערים האחרות.
יש הפרות אצל הליטאים? כן. יש התאספויות בבתי כנסת שלא אמורות להיות? יש. אבל מכאן ועד הצפצוף הארוך של האדמורים וחסידיהם, ההבדל ענק. |
|
לצערנו לכל תתי המגזר יש חלק בברוך, חבל לזרוק האשמות ובוץ. כשיש 2 יהודים יש 3 דעות וזו התוצאה. עדיף שכל אחד יסתכל אצלו בבית פנימה וינסה להבין מה הוא יכול לעזור ולתקן גם אם כשיוצא החוצה זה נראה שהוא פרנואיד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:50 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | "טוב שברופאים לגיהנם " (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת)
אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין, |
| בוא נתחיל מזה שהמנהיגים הליטאים בשונה מהחסידיים שפשוט שמים פס, נשמרים ומורים לתלמידיהם להישמר.
יש הפרות אצל הליטאים? כן. יש התאספויות בבתי כנסת שלא אמורות להיות? יש. אבל מכאן ועד הצפצוף הארוך של האדמורים וחסידיהם, ההבדל ענק.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 21:43 |
|
| |
כולכם תמשיכו להשמיץ את בעלז, את הפלג, את החסידים, אך מה לעשות שעל אף החרדות שלכם שאת התוצאות הנפשיות רואים ועוד נראה, אין אצלכם - אלו ששומרים פחות חולים.
מה שאומר, שצורת השמירה הזו היא לא אפקטיבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 20:56 |
|
| |
כמנהל בית חולים הוא נתקל יום יום באנשים שמתים סתם!! אנשים צעירים שיכלו להישאר בחיים אילו רק היו שמים מסיכה או שהאדמו"ר שלהם היה מוותר על הטיש
מליונים ברחבי העולם מתמודדים עם המגיפה ובכול מדינה יש את הכללים\חוקים שלה אבל מכל העולם רק בשיראל ובאמריקה יש קבוצה אחת שלא מוכנה להבין ....
החסידים התרגלו להתיחס למדינה כפריץ שצריך לנצל אותו !! כשהאדמור חולה בסרטן הוא הולך לבית חולים ומתיעץ ברופאים אבל פתאום בקורונה הוא חושב שהוא מבין יותר מהם... למה חסיד שרופא מורא לו על ניתוח לא טוען שזה רק בשביל להוציא אותו מהישיבה? למה כשהמדינה אומרת את זה זה אחרת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 18:59 |
|
| |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 16:31 |
|
| |
יאללה להתנצל בפניו על ההשתלחות של העיתונאים והח"כים המתלהמים מדגל התורה וש"ס נגדו , לגנוז את הודעת הנהלת מעיני הישועה ולהחזיר אותו מיידית למעייני הישועה.
ובא לציון גואל
ממש ובא לציון גואל... הוא התכוון שהפלג והחסידים לא תורמים כלום ורק לוקחים? הבנתי... לא מתאים לך ליפול ככה, נוירולוג... מותר לומר "טעיתי". |
|
אני לא יודע אם אתה ואחרים האזנתם לראיון אתו, אני האזנתי, מיד הבנתי שהוא התבטא בבוטות, ושמהיכרותי את הנפשות הפועלות אחת דתו לתלייה בידי צמאי דם, ואכן כך נעשה.
באופן אישי לא התרגשתי, אני מכיר את הסגנון שלו מראיונות קודמים, גם מבין את העומס המוטל עליו, ואת חוסר הצדק שהוא נתקל בו בוקר וערב.
אלו שמהבוקר מזועזעים ומתלהמים וחובטים בו בכל אתר ואתר ורוצים רק לראות דם, הם פשוט צבועים, כולל הנהלת בית החולים שבמקרים אחרים זה לא הזיז לה, והפעם היא נזעקה לעשות הכל על מנת שהוא יגיש להם מכתב התפטרות. זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 15:52 |
|
| |
"טוב שברופאים לגיהנם " (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת)
אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין,
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 15:46 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
ובא לציון גואל
|
בהחלט, ניתן לומר כי הגישה של הפלג וחלק מהחסידים היא בבחינת "אני ואפסי עוד" ולכן אפשר לשים פס באופן בוטה על כל הנחיות המדינה ומצד שני לקחת ממנה כשצריכים, משהו לא נכון כאן? |
|
אה, והוא התכוון במשפט הזה אליהם? בוא… אני בהלם כל פעם מחדש מאלו שחוטפים כאפה ומגישים את הלחי השנייה… במשפט האומלל ההוא, הוא בפירוש התכוון לחרדים כולם! בכל ימות השנה! זה לא היה כתגובה על הקורונה, אלא ניתוח על מי הם החרדים! תשמע את הראיון שוב ותחליט באיזה צד אתה. כל מי שמפרש אותו לפי מה שרביד רוצה ומתאים לו, נותן למכהו את לחיו השניה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 15:38 |
|
| |
אפשר להבין אדם שהוא וצוותו קורסים תחת עומס עבודה, הם מבקשים מהציבור תשתתפו גם אתם בנטל, בסך הכל אנחנו מטפלים בכם. והציבור ואדמוריו צוחקים להם בפנים. זה עושה חתונה ענקית, ההוא מזמר בטיש ואחר רוקד בראש אלפי חסידים כאילו האחריות לטפל אחר כך בחולים לא קשורה אליהם בכלל. כל אחד אחר במקומו היה מדבר חמור יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 15:29 |
|
| |
מצדרביעי
ובא לציון גואל
|
בהחלט, ניתן לומר כי הגישה של הפלג וחלק מהחסידים היא בבחינת "אני ואפסי עוד" ולכן אפשר לשים פס באופן בוטה על כל הנחיות המדינה ומצד שני לקחת ממנה כשצריכים, משהו לא נכון כאן?
|
|
|
|
|