בית פורומים בחדרי חרדים

פרופ' רביד מבהיר: התכוונתי לחסידים ולפלג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2020 02:36 לינק ישיר 
מצדרביעי

אךטובוחסד כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

אךטובוחסד כתב:
חחחח

יאללה להתנצל בפניו על ההשתלחות של העיתונאים והח"כים המתלהמים מדגל התורה וש"ס נגדו , לגנוז את הודעת הנהלת מעיני הישועה ולהחזיר אותו מיידית למעייני  הישועה.

ובא לציון גואל

ממש ובא לציון גואל... הוא התכוון שהפלג והחסידים לא תורמים כלום ורק לוקחים? הבנתי...
לא מתאים לך ליפול ככה, נוירולוג... מותר לומר "טעיתי".

בהחלט, ניתן לומר כי הגישה של הפלג וחלק מהחסידים היא בבחינת "אני ואפסי עוד" ולכן אפשר לשים פס באופן בוטה על כל הנחיות המדינה ומצד שני לקחת ממנה כשצריכים, משהו לא נכון כאן?

אה, והוא התכוון במשפט הזה אליהם? בוא…
אני בהלם כל פעם מחדש מאלו שחוטפים כאפה ומגישים את הלחי השנייה…
במשפט האומלל ההוא, הוא בפירוש התכוון לחרדים כולם! בכל ימות השנה! זה לא היה כתגובה על הקורונה, אלא ניתוח על מי הם החרדים! תשמע את הראיון שוב ותחליט באיזה צד אתה.

כל מי שמפרש אותו לפי מה שרביד רוצה ומתאים לו, נותן למכהו את לחיו השניה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

האם  הקשבת לראיון המלא?

https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/767607

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 06:59 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

"טוב שברופאים לגיהנם "   (את זה קבעו חז"ל מאותם שידעו לקבל ולא לתת) 

התכוונתי בפירוש אך ורק לד"ר רביד ולפלג הרופאים שהם חסידים של האמירות הבוטות שלו, 

אך מה לנו כי נלין על החמור רביד, בזמן שפה בפורום יש הרבה יפי נפש שלא חדלים מלטנף על הציבור החרדי ומנהיגיו, החל מדתלשי"ם וחרד"קים וכלה בליטאיי ר' גרשון ודומיו, (אנשי הגר"ח קצת יותר מתונים בנידון לאור השקפת הגר"ח) שיודעים לטנף על החסידים ועל האדמו"רים ועל הטישים, - אני כבר ביקשתי מהם בכמה אשכולות שהם יביאו נתונים כמה נדבקו בישיבותיהם ובכולליהם החל מר"ח אלול ועד היום, וכמה מרמיה"ם היו חולים במצב קשה, ומדוע מודיעין עילית ממשיכה להוביל בפער ניכר באחוזי תחלואה גבוהים בהרבה מיתר הריכוזים החרדים בארץ, אה שכחתי, יש שם קהילה של חסידי קרלין, 

אותם חז"ל אמרו גם."ניתנה רשות לרופא לרפא". אז למה אתה הולך להתרפא אצל יורשי גהינום?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרופ' רביד מבהיר: התכוונתי לחסידים ולפלג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.