אישיות חשובה הגיעה הערב עם פמלייתו להתפלל בכותל המערבי. בשבילי היה זה כמו סטירת לחי מצלצלת. ביתו בתוך ה1000 מ'? מה זה אומר לי האזרח הפשוט? קהילה שציפצפה בבוטות מהרגע הראשון על כל ההנחיות, תוך זריית חול בעיני כולם. מדוע כשאני נוסע לסעוד את הורי המבוגרים ואין לי מסמך, אני חוטף קנס?
מצד רביעי, מושגים, רעיונביץ וכל החברים היקרים כשרואים את כל העיוותים מבינים שקובעי המדיניות כולל הרופאים לא יודעים ולא מאמינים לעצמם, ואפילו ספק פיקוח נפש אין כאן, להסביר מה יש כאן לא יודע... אך לעשות חושבים ברור שצריך.הכל כל כך שקר להזמין ספרים לעיתונאיות ולשדרניות בטלויזיה זה ממש פיקוח נפש וזה מותר, ולא בדקתי אם הספר הגיע עם מסיכה אבל מהמבט שלי בכל מיני מקומות המסיכה תמיד יורדת להם מתחת לאף. אז ברור לי שלחסידים ודומיהם אם בא להם להתאסף הםלא פחות חשובים מספרי שיער
הבדל עצום בין אדם בודד, להתקהלות של מאות ואלפים.
אם היית מזמין ספר לביתך, לא היית חוטף קנס, גם אם היית הולך לבקר את ילדיך ונכדיך לא היית נענש..
אבל אם היית חוגג מסיבות (לא חרדיות) של מאות ובוודאי אלפי אנשים, היית חוטף קנס באבי אביך. רק החרדים קיבלו פריבילגיה.
מי שקיבל דו"ח על פתיחת עסק או קיום מסיבה, יבקש להישפט, וינופף בבית המשפט בכל הדיווחים על העלמות עין של המשטרה מאירועים חרדיים המוניים. מעניין אם ימחקו לו את הקנס בגלל עילה של אכיפה בררנית.
לא מבין את רכבת הבכיינים כאן אנשים נחיתיים כן כן, האדמור מבעלזא יבוא לכותל ואתה לא! למה מה אתה? אתה אומר "אם האדמור מבעלזא יכול לבוא למה אני לא"? הכר את מקומך.
דברי רהב ושחץ שאין ביניהם לחסידות, יראת שמים, ומידות טובות ולא כלום.
לא מבין את רכבת הבכיינים כאן אנשים נחיתיים כן כן, האדמור מבעלזא יבוא לכותל ואתה לא! למה מה אתה? אתה אומר "אם האדמור מבעלזא יכול לבוא למה אני לא"? הכר את מקומך.
במקרה של האדמור מבעלז יש כאן המון טעם לפגם גם אם אתה סבור שמותר לו להנהיג את עדת חסידיו כרצונו
שכחת את החוק שמאפשר למראיין ולמתראיין להיות ללא מסכות גם בקרבת שתי מטר אחד מהשני
החוק יודע היטב להתגמש כשההגיון אומר כך
נשלח ב-9/10/2020 03:40
מצד רביעי, מושגים, רעיונביץ וכל החברים היקרים כשרואים את כל העיוותים מבינים שקובעי המדיניות כולל הרופאים לא יודעים ולא מאמינים לעצמם, ואפילו ספק פיקוח נפש אין כאן,
להסביר מה יש כאן לא יודע... אך לעשות חושבים ברור שצריך.
הכל כל כך שקר להזמין ספרים לעיתונאיות ולשדרניות בטלויזיה זה ממש פיקוח נפש וזה מותר, ולא בדקתי אם הספר הגיע עם מסיכה אבל מהמבט שלי בכל מיני מקומות המסיכה תמיד יורדת להם מתחת לאף. אז ברור לי שלחסידים ודומיהם אם בא להם להתאסף הםלא פחות חשובים מספרי שיער
נשלח ב-9/10/2020 02:46
נשלח ב-9/10/2020 02:21
גינגישראלי כתב:
כפי שכבר כתבו פה, במשך כל ימי חול המועד נכנסו לרחבת הכותל המוני אנשים שאינם מתגוררים בטווח 1000 מטר. מעיתונאים ואנשי הצלה שבאו שלא לצורך תפקידם, עבור דרך כל מיני מאושרים למיניהם חלקם רבנים וחלקם סתם מקושרים (למרות הכחשות מצד הגורמים הידועים) ועד מסתננים שהצליחו לעבור את המחסומים באמתלאות שונות. יש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר למורמים מהם.
כפי שכבר כתבו פה, במשך כל ימי חול המועד נכנסו לרחבת הכותל המוני אנשים שאינם מתגוררים בטווח 1000 מטר. מעיתונאים ואנשי הצלה שבאו שלא לצורך תפקידם, עבור דרך כל מיני מאושרים למיניהם חלקם רבנים וחלקם סתם מקושרים (למרות הכחשות מצד הגורמים הידועים) ועד מסתננים שהצליחו לעבור את המחסומים באמתלאות שונות. יש חוק אחד לפשוטי העם וחוק אחר למורמים מהם.