בית פורומים בחדרי חרדים

אז הסגר היה מיותר או לא ? ירידה של יותר מ60% בשבועיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2020 19:59 לינק ישיר 

העיקר לתקוף את רוה"מ   זו הדרך היחידה להוריד  ומהספרים  הוכיחו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 00:01 לינק ישיר 

סיירת_מרן כתב:

העיקר לתקוף את רוה"מ   זו הדרך היחידה להוריד  ומהספרים  הוכיחו

אין מלוניות = אין בדיקות = אין חולים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2020 23:23 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

אל_קפונה כתב:
מצדרביעי כתב:

גם אם זה נכון, האם המערכת מצידה עושה את המאמצים שלה להגדיל את הקיבולת לחולים בבתי"ח?
(בעיקר מבחינת כוח אדם, האם היא לראשונה מקלה על קבלת תקנים להתמחויות של רופאים ואחיות וכיו"ב) או ששוב מפילים הכול על הציבור ולא עושים שום צעדי התייעלות בעצמם?

אי אפשר לקצר הרבה בלימודי רפואה או בהתמחות ומתמחה שעכשיו סיים התמחות לא יכול להחזיק מחלקה פנימית וכל שכן טיפול נמרץ מה שמנסים זה לשכנע רופאים שיצאו בשנים האחרונות לפנסייה לחזור לפעילות טבל יש עם זה בעייות ראשית עם הסתדרות הרופאים ושנית עם כספי הפנסיה של החוזרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

אבל אפשר שאותו אחד שהולך לסיים התמחות יתקבל מהר כרופא מן המניין, וכך רופאים אחרים יוכלו להתפנות למחלקות הקורונה, הלא כן?
מה שכן נושא הסתדרות הרופאים כמו כל שאר מאפיית ההסתדרות בארץ הגיוני שתהיה מכשול נגד כל שינוי חיובי, אבל אם לא נטפל במאפייה זו עכשיו, אימתי?...

במחלקות הקורונה מטפלים רופאים פנמיים אי אפשר לתת לרופאים שעכשיו סיימו התמחות להחזיק מחלקה פנימית צריך שם גם ותיקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2020 23:09 לינק ישיר 

איפה עיקר הירידה?
זה מאוד מעניין במיוחד שבהרבה ריכוזי חרדים הסגר לא ממש שינה הרבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2020 23:05 לינק ישיר 
מצדרביעי

אל_קפונה כתב:
מצדרביעי כתב:

גם אם זה נכון, האם המערכת מצידה עושה את המאמצים שלה להגדיל את הקיבולת לחולים בבתי"ח?
(בעיקר מבחינת כוח אדם, האם היא לראשונה מקלה על קבלת תקנים להתמחויות של רופאים ואחיות וכיו"ב) או ששוב מפילים הכול על הציבור ולא עושים שום צעדי התייעלות בעצמם?

אי אפשר לקצר הרבה בלימודי רפואה או בהתמחות ומתמחה שעכשיו סיים התמחות לא יכול להחזיק מחלקה פנימית וכל שכן טיפול נמרץ מה שמנסים זה לשכנע רופאים שיצאו בשנים האחרונות לפנסייה לחזור לפעילות טבל יש עם זה בעייות ראשית עם הסתדרות הרופאים ושנית עם כספי הפנסיה של החוזרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

אבל אפשר שאותו אחד שהולך לסיים התמחות יתקבל מהר כרופא מן המניין, וכך רופאים אחרים יוכלו להתפנות למחלקות הקורונה, הלא כן?
מה שכן נושא הסתדרות הרופאים כמו כל שאר מאפיית ההסתדרות בארץ הגיוני שתהיה מכשול נגד כל שינוי חיובי, אבל אם לא נטפל במאפייה זו עכשיו, אימתי?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2020 22:55 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2020 21:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אז הסגר היה מיותר או לא ? ירידה של יותר מ60% בשבועיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext